Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ήρθε η ώρα για να δώσει το 18άρι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ήρθε η ώρα για να δώσει το 18άρι

μία πρώτη ένδειξη.Σταδιακά ξεφορτωνόμαστε την ανιαρή κυκλοφορία και ο δρόμος ανοίγει για τα πρώτα θετικά σημάδια του τελευταίου μέρους του χειμώνα το οποίο ας ελπίσουμε να μας επιφυλάξει και έντονες συγκινήσεις.
    Μέχρι στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη δυναμική για το προσεχές 12ήμερο τουλάχιστον αλλά οι συνθήκες δεν αποκλείουν να προκύψει μια θετική σταδιακή εξέλιξη ανοίγοντας έναν χειμερινό κύκλο.

’τσα??? Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι?

Βρε λες??? Να ανοίγει θέμα ο erythrea και μάλιστα το 18άρι?? [i]

’ντε να δούμε...Και πέρυσι, 18/2 χιόνισε εδώ
    "
    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Για να δουμε...παντως εχω παρατηρησει κατι. Οταν προλεγει κατι ο ερυθρεα σε προσχολιασμο ενος ραν ,στην εξελιξη του ραν σχεδον παντα βγαινει αυτο που λεει.Μπας και σου το δινουνε σκονακι απο το gfs?[i]"
      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Μετα τα μεσα Φεβρουαριου αυξανονται οι πιθανοτητες για κατι καλο στα πεδινα αλλα θα ειναι στα τελειωματα του χειμωνα.... που σημαινει οτι δεν θα εχει διαρκεια ως συνηθως. δυνατοι χιονιαδες με διαρκεια θυμαμαι παντα μονο δεκεμβριο ή γεναρη.

Comment

Originally posted by MountExplorer
          Μετα τα μεσα Φεβρουαριου αυξανονται οι πιθανοτητες για κατι καλο στα πεδινα αλλα θα ειναι στα τελειωματα του χειμωνα.... που σημαινει οτι δεν θα εχει διαρκεια ως συνηθως. δυνατοι χιονιαδες με διαρκεια θυμαμαι παντα μονο δεκεμβριο ή γεναρη.

Γιωργο και περσυ χιονισε μεσα Φλεβαρη για 40 ωρες .....[i]

Απλα δυσκολα κρατιεται το χιονι του Φλεβαρη-Μαρτη..."

Comment

δεν ισχυει αυτο οτι γεναρη δεκμβρη ριχνει τα χιονια.παντα εγω τα χιονια χαμηλα στην πελλοπονησο τα θυμμαι απο το τριτο δεκαημερο γεναρη μεχρι το πρωτο αμρτη.να ερθουν παρακαλω κια οι πελλοπονησιοι να με επιβεβαιωσουν.
            σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Παντως ο φιλος Kabman...επιμενει για κατι καλο, το καλυτερο ισως...στα τελη του μηνα! Οπως και ο Προσινεμος...για να δουμε!
              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Originally posted by καλαματιανος
                δεν ισχυει αυτο οτι γεναρη δεκμβρη ριχνει τα χιονια.παντα εγω τα χιονια χαμηλα στην πελλοπονησο τα θυμμαι απο το τριτο δεκαημερο γεναρη μεχρι το πρωτο αμρτη.να ερθουν παρακαλω κια οι πελλοπονησιοι να με επιβεβαιωσουν.

Τα πολυ δυνατα χιονια πραγματικα απο τελη Γεναρη και μετα θυμαμαι και εγω στα Καλαβρυτα....

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
                  Originally posted by καλαματιανος

Τα πολυ δυνατα χιονια πραγματικα απο τελη Γεναρη και μετα θυμαμαι και εγω στα Καλαβρυτα....
                  και εγω παντα εκει τα θυμμαι κατω παο τα 1000.τοτε.θυμμαια ταυγετο παο το τριτο δεκαμημερο τουρισιτκο ξεκιναγε και το λειωνε τελοσ μαρτη.το ιδιο λιγο πουλ πιστευω και σοτν χελμο.μεχρι τοτε πανω παο τα 1600 εβαζε κια που κια που καμια πσαλα χαμηλα
                  σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

καλούλι φαίνεται

Comment

Γιώργο να χιονίσει Αττική και να μην είμαι εκεί, δεν παίζει...στο είχα πει και δεν με άκουγες!Χιόνι παπαλα όσο λείπω εξωτερικό [i]
                      Με ακολουθεί. Βρυξέλλες είχε να χιονίσει σοβαρά δεν ξέρω και εγώ από πότε και φέτος που ήρθα είχε 3 χιονοστρώσεις και πάμε φουλ για τέταρτη μεθαύριο.
                      Νομίζω θα επιστρέψω του χρόνου που είναι και η χρονιάς της Αθήνας, αφού το κρατάει κάθε δύο χρόνια."

Comment

Aπο τη στιγμη που αρχιζει να μεγαλωνει επικινδυνα η διαρκεια της ημερας, ο,τι χιονι και αν ριξει, ειναι λιγο". Για χαμηλα υψομετρα μιλαω παντα."
                        ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
                        Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
                        http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

μετα την παρεμβαση του erythrea κατι ψηνεται...Ρε Γιωργο το πουλι που ειναι???

Comment

Originally posted by THURT
                            μετα την παρεμβαση του erythrea κατι ψηνεται...Ρε Γιωργο το πουλι που ειναι???
                            Είναι νωρίς για το πουλί ακόμα Θανάση,θα έρθει η ώρα του.

Comment

Originally posted by blades
                              ακομα με το πουλακι σας ασχολειστε?
                              [i]

αυτο παει, πεταξε για φετος."

Comment

Working...
                              X