ψιλοβρεχει πατρα.κοιμηθηκατε ολοι.α τελικα μονο εγω θα μεινω να φυλαω τα μποσικα.και μαλλον εγω θα τα φυλαω γιατι καθε μερα κοιμαι μετα τις 4 τουλαχιστον
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αναφορές κακοκαιρίας mitsarantoltso 13/1.
Collapse
X
-
Originally posted by Kouvanos
Θερμοκρασιακά είναι όντως τραγικά τα πράγματα...Σήμερα με όλη μέρα συννεφιά και βροχή με το τουλούμι, το κέντρο έφτασε 16,3...Δηλαδή αύριο με ήλιο ντάλα, το 20αράκι είναι δεδομένο, να ξέρω να μην πάρω και μπουφάν...[i]
Το Καιμάκ δεν το φοβάμαι ρε παιδιά, ούτε τη Βασιλίτσα...που της έκατσε τρελά η όλη φάση και έβαλε, έβαλε, έβαλε...
Αυτός ο καιρός ΣΚΟΤΩΝΕΙ Παρνασσό, Χελμό...
τι δεν τα βοβασε ρε κουβανε η βασιλο εχει 1.8 και βρεχει η λιωνει σαν τρελη και το καιμακ εχει 0 στα 2100μ!!!τι χηροτερο δηλαδη μπορει να παθουν??
αυτη η κακοκαιρια ηταν καταστροφικη για ολα τα βουνα μας!
"
Comment
-
Τέτοιες κακοκαιρίες με χαμηλά βαρομετρικά από τον κόλπο της Σύρτης να σαρώνουν τη χώρα μας με νοτιάδες και βροχές ακόμα και σε μεγάλα υψόμετρα νομίζω πως είναι άκρως φυσιολογικό να εκδηλώνονται. Στα πλαίσια ενός φυσιολογικού χειμώνα (όπως νομίζω πως είναι αυτός που διανύουμε) θα ακολουθήσουν και βοριάδες με χιόνια κλπ, μετά ίσως πάλι νοτιάδες και πάει λέγοντας. ΔΕ ζούμε στη Σιβηρία, τί να κάνουμε... [i]"
Comment
-
εεεεεεεεεεεεε ξυπνα γιωργοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω σταθμο και ξερω!!!!!!
αν η χιονοκουβερτα δουλευε θα ελιωνε το χιονι την ωρα που επευτε!!απο την στιγμη που η χιονοκουβερτα δεν δουλευει το χιονι μεσα στο βροχομετρο λιωνει μονο απο φυσικα ετεια!βροχη,ηλιος,υψιλες θερμοκρασιες!!
και οπως βλεπω και απο μερικες αναφορες και μερικους σταθμους,αυτη την στιγμη βρεχει σε αρκετα σημεια στην δ.ελλαδα,οποτε διολου απιθανο να ριχνει και πανω!!
οκ?καληνυχτα!!!!Edited by: PARNASSIOS
Comment
-
καλα χαλαρωσε...μαθε πεντε πραματα προτα για σταθμους και τα σχετικα και αμα συνεχισεισ να τα περνεις εδω ειμαι εγω!!!!οκ???[i]"Originally posted by bladesπαρνασσιε ειναι η 4η φορα σημερα που σε πιανω να διαδιδεις ανακριβιες,εχω αρχισει και τα παιρνω στο κρανιο,φιλοι φιλοι αλλα αμα λες τετοιες παπαριες και επιτηδες κι ολας δεν καταλαβαινω χριστο
Comment
-
αυτα που λες ομως δεν εχουν καμια σχεση με ολα τα προηγουμενα..Originally posted by bladesμη κοιτας τους σταθμους στη δυτικη μακεδονια και το θερμομετρο της,ξερεις οτι παιζουν διαφορα φαινομενα στα βουνα,εχουν δικους τους κανονες,
στο κατω κατω το εχω δηλωσει απο χτες.ας βρεξει οσο θελει,δε με νιαζει καθολου,ετσι κι αλλιως περναει δυσκολα με το νοτια στα 45κμ/ω.
οπως ειπα δε με ενδιαφερει ο μαρτης και ο βλεβαρης(ειδικα ο μαρτης)ειναι κοντα
και τι?με αυτα θα μεινει?απο δω και περα μετα αυτη την χαζοπεριοδο ζεστων,θα ειναι περιοδος δυτ μακ.αυτο πιστευω και ελπιζω να επαληθευτει
απο μενα καλο βραδυ και καλη συνεχεια σε οσους μεινουν
ουτε με την βροχη,ουτε με το λιωσιμο,ουτε με το βροχομετρο!!το θεμα ειναι να παραδεχομαστε πεντε πραματα και να τα λεμε οπως εχουν...
τεσπα..δεν πιραζει..καληνυχτα!
Edited by: PARNASSIOS
Comment
-
εγω μενω .παιδιια ηρεμα.μην χτυπιεστε ποια βασιλω και παρνασσος.ταυγετος μονο.τεσπα ρε μπλειντσ το οτι χιονισε βασιλιτσα δεν λεει κατι αφου στα 850 ειχε πολυ πιο χαμληλη θεμροκρασια.λογικο ηταν.επιτιυχια θα το λεγα να δινε +6 στα 850 και να εριχνε.και συ ρε παρνασσιε χαλαρωσε ο μπλειντσ ειναι δικομς μας.ειναι τζιμανι.ο μετεοφοκ ειναι ο περιρεγος με αυτον βαλτα που ειρωνευεται τον παρνασσοσας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
[i]Originally posted by καλαματιανοςεγω μενω .παιδιια ηρεμα.μην χτυπιεστε ποια βασιλω και παρνασσος.ταυγετος μονο.τεσπα ρε μπλειντσ το οτι χιονισε βασιλιτσα δεν λεει κατι αφου στα 850 ειχε πολυ πιο χαμληλη θεμροκρασια.λογικο ηταν.επιτιυχια θα το λεγα να δινε +6 στα 850 και να εριχνε.και συ ρε παρνασσιε χαλαρωσε ο μπλειντσ ειναι δικομς μας.ειναι τζιμανι.ο μετεοφοκ ειναι ο περιρεγος με αυτον βαλτα που ειρωνευεται τον παρνασσο
ρε χριστο δεν τα εβαλα με κανεναν τωρα...
πως εχουν τα πραματα λεω..η μηπως εκανα καπου λαθος???
τεσπα παω να την κανω και εγω καληνυχτα!"
Comment
-
τσιγαρακι ποτακι με παγο διπλα στον υπολογιστη.τραγουδακια και κοιταζω το μεταρ.ετσι θα περναω τα βραδυα μου παο εδω και εμπρος οτνα δεν θα βγαινω εξω για ποτο.θα ενημρωνω για τις καιρικες συνθηκες .παμε.βρεχει τωρα γαργαλιανους μεσσηνιας.ζαχαρω και αρχαια ολυμπια ηλειας.πατρα δειχνει οτι ψιλοβρεχει ααλλα εξω που κοιταξα κατι σταγονες.επομενη ενημερωση στις 4 που θα ανανεωσει το μεταρσας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment

Comment