Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναφορές κακοκαιρίας mitsarantoltso 13/1.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• φυσάει πολύ δυνατά τώρα το απογευμα εδώ στη Νότια Εύβοια 64,4 km/h η μέγιστη ριπή και φυσικά έχουμε από της μία το μεσημέρι απαγορευτικό στη πορθμειακη γραμμή Ν.Στύρων - Αγίας Μαρίνας.
    Δημήτρης....Νέα Στύρα Ευβοίας

Comment

• εδω τωρα ποσο λες να εχει??και κοιτα λιγο ακομη ριχνει,,,ειναι νυχτα!!το χιονι το πολυ επεσε ξημερωματα χα χα βιαστηκες!!εχω κ αλλες!!

[i]Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ "
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by meteofreak
        και τι καταλαβαινεις ρε γιαννη [i] τι πετυχαινεις με την υπογραφη σου και με τα ποστ σου σε τι βοηθανε ολα αυτα??? εχω αρχισει να πιστευω οτι εισαι δακτυλος των αμερικανων και οτι θελεις να χωρισεις τη χωρα στα δυο... δυστυχως δεν εξηγητε αλλιως τι να πω...
        Απλα νομιζω οτι αν μια βδομαδα συννενοηθουμε ολοι μαζι να μην ασχοληθουμε με το Γιαννη και να μην σχολιασουμε τα ποστ του,θα διαγραφει απο το φορουμ και θα βρεθει το πτωμα του κρεμασμενο στο Διονυσο με ταμπελα που θα γραφει:"Διονυσος for ever,H Βορεια Ελλαδα δε χιονιζεται ποτε,".Το κανει μονο για να ασχολουμαστε μαζι του.Αυτη την εντυπωση εχω αποκομισει...
        "

Comment

• ναι φιλε μ alexisplus χιονισε αρκετα στην Καστορια και τωρα παλι χιονοψεκαζει μετα απο μια μερα πολλης βροχης και χιονονερου..!![i]"

Comment

• Originally posted by blades
            Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
            εδω τωρα ποσο λες να εχει??και κοιτα λιγο ακομη ριχνει,,,ειναι νυχτα!!το χιονι το πολυ επεσε ξημερωματα χα χα βιαστηκες!!εχω κ αλλες!!

[i]
            afti einai e3o apo to okkyo bar gamato bar
            στην φωτο μετραει το μπαρ οντως!! "
            ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
            Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
            https://www.facebook.com/AddictionToSnow
            http://www.thinkinghumanity.com
            https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

• αναφορα τουμπας... πολυ χιονι στον πειραια σε αυτην την κακοκαιρια
              www.northmeteo.gr τώρα η βόρεια Ελλάδα έχει πρόβλεψη!!!!!

Comment

• ελα ρε γιαννη μην κανεις τετοια πραματα στα παιδια...!!

δεν το καταλαβαινεις οτι ειναι στερημενα??????

ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααχαχαχαχαχα[i]

μπα σε καλο σας...παλι με κανατε να γελασω!!"

Comment

• GIANNH OPOS MAS LES KAI SY O IDIOS STAMATA NA ASXOLHSE ME PERASMENA MEGALEIA....OLO AYTA DEIXNEIS ELA TORA TI GINETE BGES EKSO KAI TRABA MIA PHOTO ETSI NA GOUSTAROYME LIGO!!!!!!!!
                  AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                  www.northmeteo.gr
                  Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

• Originally posted by PARNASSIOS
                    ελα ρε γιαννη μην κανεις τετοια πραματα στα παιδια...!!

δεν το καταλαβαινεις οτι ειναι στερημενα??????

ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααχαχαχαχαχα[i]

μπα σε καλο σας...παλι με κανατε να γελασω!!

Εγω ειδα πολυ παραπανω απο αυτα 2 φορες φετος στα Γρεβενα μου!

Παντως μπραβο στον Πειραια!Ενταξει 30εκ δεν εβαλε!Αλλα το ειχε το χιονι του!"

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
                      εδω τωρα ποσο λες να εχει??και κοιτα λιγο ακομη ριχνει,,,ειναι νυχτα!!το χιονι το πολυ επεσε ξημερωματα χα χα βιαστηκες!!εχω κ αλλες!!

[i]

Ενα πραγμα παραδεχομαι Γιαννη!Εσυ ειχες χιονι!Ολοι οι αλλοι ειχαν λιγα πραγματα!Εσυ και ο Αλκης ειδατε χιονι της προκοπης τοτε!"

Comment

• πριν 2 χρονια εκανε ενα χιονι στον πειραια που αντεξε 22 ωρες 37 λεπτα και 58 δευτερολεπτα και το 88 ειχε κανει ενα χιονι στη σαλονικη που αντεξε 2 βδομαδες δυο μερες και 13 ωρες
                        www.northmeteo.gr τώρα η βόρεια Ελλάδα έχει πρόβλεψη!!!!!

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ

[i]
                          Μηπως να γραψουμε και πιανου ειναι η φωτο??
                          "
                          ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!

Comment

• ΤΟ 1988 Ε?ΧΑ ΧΑ,ΧΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΟ 1957 ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!
                            ΠΕΡΙΣΥ ολοι θυμαστε το μεγαλο χιονι εδω,,αλλα εντεχνα ξεχνατε ποσες μερες ειχε χιονισει πριν εδω....
                            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• MΠράβο και στον Πειραια αλλα περασμενα-ξεχασμενα που λενε...
                              αντε και ξανα ευχομαι.. ας επιστρεψουμε στις αναφορές.. στο θεμα μας..

συννεφιά εδω τωρα και 3,3C..
                              15,7mm ο σημερινος υετός..
                              Προγνωση Καιρού Κοζάνης - 710μ.
                              Τί Λωζάνη, τί Κοζάνη.. Χιόνια η μιά και χιόνια η άλλη...
                              www.westmacedonia.gr

Comment

• Εδώ κάνουμε αναφορές της ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ κακοκαιρίας ρε παιδιά! Τα Γιάννενα 25μμ για σήμερα... Ξεπεράσαμε τα 100μμ για το Γενάρη!
                                Γιάννενα - Χολαργός - Τρίκαλα... Ε! Κάπου θα το πετύχω το χιόνι και φέτος...

Comment

Working...
                                X