Announcement

Collapse
No announcement yet.

Θαυμάστε υπουργό!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

προσωπικη μου αποψη, οτι αυτοι που βγαινουν κ καινε την σημαια, ουτε ξερουν τι σημαινει, τι αντιπροσωπευει κ τι εκφραζει...προκειται για καποιους ανοητους (μην το χαρακτηρισω αλλιως) ανθρωπους, οι οποιοι κατα πασα πιθανοτητα ουτε ξερουν γιατι διαδηλωνουν, γιατι σπανε βιτρινες, γιατι πετανε πετρες, κ γιατι τους κυνηγανε τα ΜΑΤ...
    υπο τον ορο αυτο το να καψει καποιος απο αυτους μια σημαια δεν με ενοχλει οσο καποιες αλλες πραξεις που κανει...

φιλικα παντα

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by beach-snow
      Την ίδια ώρα που γίνονται όλα αυτά, αυξάνεται επίσης η Τουρκική και σκοπιανή πρκλητικότητα, οι πολιτικοί φασίστες μας σερβίρουν διαδηλώσεις, επεισόδια και ξύλο κουκουλοφόρων με αστυνομικούς...και βρίσκουν ευκαιρία τα παιδάκια να γράφουν και να επιτίθονται σε...μπάτσους, ξεχνώντας ότι δίπλα καίγεται το σπίτι τους..αλά που να το δουν με τέτοια πλύση εγκεφάλων που γίνεται από τα χουντο-ΜΜΕ!!!
      ως ενα σημειο εχεις δικιο..
      αλλα απο την αλλη δεν ειναι και 100% σωστο, να ασχολουμαστε ΜΟΝΟ με το θεμα των τουρκων, κ να ξεχναμε την ανεργια, την γενια των 700, την πεινα των συνταξιουχων, τα λεφτα που τρωνε οι βουλευτες (βλ ομολογα) ο χ,ψ, κλπ κλπ κ γενικα τα εσωτερικα προβληματα μας

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

γι αυτό το ''πανι'' παντως οι προγωνοι μας εχυσαν αίμα για να ειμαστε εμεις σημερα ελεύθεροι και να λεμε αυτες τις μαλ***ειες.Τα συμβολα,ειναι αυτά που μας κανουν να ξεχωρίζουμε σαν έθνος,μας θυμιζουν την ίδια μας την ιστορία.Οσο καινα θελετε καπιοι να τα ισοπεδωσετε αυτά,δεν θα σας περάσει.οπως το επιθετό μας,τα ρούχα μας,μας ξεχωρίζουν απο τον γείτονα,ετσι ακριβως λειτουργουν και τα σύμβολα.Μας ξεχωρίζουν.Τωρα αν αυτό το βλεπετε ως ''ρατσιστικό'' τοτε σας παρακινώ να σβησετε και τα επιθετά σας. Edited by: meteofok
        http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Η σημαια ειναι το συμβολο του εθνους. Δεν ειναι συμβολο ουτε της κυβερνησης ουτε των ΜΑΤ κοκ. Το εθνος ειμαστε ολοι μας. Δεν συμβολιζει τιποτα απο ολα αυτα που λες το καψιμο της. Οσοι υποστηριζεται οτι ειναι μονο ενα κομματι πανι δεν μπορειτε να λετε οτι το καψιμο της συμβολιζει κατι γιατι προφανως για εσας η σημαια δεν συμβολιζει τιποτα. Αυτα που λετε αλληλοαναιρουνται.
          Carpe diem quam minime credula postero

Comment

<a href=http://imageshack.gr/view.php?file=d8le13ds8o9kadbckzqr.jpg" target="_blank"></a>
            Διορισμένος εισαγγελέας
            επι χούντας ήταν ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης,
            που τώρα βρίσκεται στη θεση του αναπληρωτή
            Υπουργου Εσωτερικών
            και αρμόδιου για τα θέματα Δημοσίας Τάξεως,
            στη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας...
            Το να είσαι διορισμένος κάπου στο δημόσιο...
            δεν ειναι καθόλου μεμπτό...

Το να εισαι διορισμένος εισαγγελέας όμως,
            επι Χούντας,σημαίνει
            οτι ησουν αρεστός
            απο την τότε πολιτική ηγεσία της χώρας...
            και δεν είχες κανένα πρόβλημα,
            να νομιμοποιείς τις εγκληματικές παρανομίες τους
            και προδοσίες,
            για τις οποίες καταδικάστικαν έπειτα...
            Ετσι...Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται όσοι προσπαθούν να ξεχάσουν..."
            Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
            Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Hengeo
              Μήπως μερικοί, από υπερβάλοντα ζήλο, υποτιμάτε την έννοια της πατρίδας; Δηλαδή για εσάς πατρίδα είναι ένα κομμάτι πανί ή οποιοδήποτε άλλο χρωματιστό-υλικό σύμβολο; Για μένα πάντως, πατρίδα είναι ο τόπος που γεννήθηκα, και γενικά ότι αγαπάω και έχω μέσα στην καρδιά μου (η πιο γλυκιά πατρίδα είναι η καρδιά λέει ο ποιητής). Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα, είναι ανθρώπινα δημιουργήματα, και έχω σπουδαιότερα θέματα να ασχοληθώ, από το αν έκαψε κάποιος ένα κομμάτι πανί (προφανώς δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που υπάγονται σε φθορά δημόσιας περιουσίας, ή περιουσίας άλλου, αλλά αν κάποιος αγοράσει μία σημαία και την κάψει, ε ποσώς με ενδιαφέρει), και το αν σεβεται κάποιος την κοινωνία στην οποία βρίσκεται, φαίνεται από άλλα πράγματα, όπως το να σέβεται τους νόμους, και τα δικαιώματα όλων των συμπολιτών του. Προσπαθείστε μερικοί να σκεφτείτε λίγο πιο ανοιχτόμυαλα, αντι να κοιτάζετε το δέντρο, και να χάνετε το δάσος!
              Συμφωνω απολυτα.

Comment

Εγω που ειμαι αθεος γιατι πρεπει να σεβομαι μια σημαια που εχει το σταυρο πανω; Ασχετα απο αυτο συμφωνω απολυτα με τον Hengeo.

Comment

Working...
                X