Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μικρα παιδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Χελμος μπορες θα παρω σιγουρα!!!!! [i]

Dirfi ειμαι μαμα καλε, οχι μπαμπας, αλλα σιγουρα δεν θα το ντυσω σαν κρεμμυδι που βλεπω αλλους, απλα ηθελα να παρω αδιαβροχο παντελονι, ετσι ωστε να μην βραχουν στη μιση ωρα. Γιατι σιγουρα λογω υψους τους, τα ποδια τους θα ειναι συνεχεια μεσα στο χιονι και αν κατσουν κιολας σιγουρα θα βραχουν. Και θελω να παμε και να περασουμε καλα, οχι να βιαστουμε να φυγουμε επειδη βραχηκαν και κρυωνουν! Ετσι δεν θα το ευχαριστηθουν ουτε αυτα αλλα ουτε και εμεις!

Maria30 ....και που εισαι ακομα, τι εχουμε να ακουσουμε!!!"

Comment

Originally posted by demi

Dirfi ειμαι μαμα καλε, οχι μπαμπας, αλλα σιγουρα δεν θα το ντυσω σαν κρεμμυδι που βλεπω αλλους, απλα ηθελα να παρω αδιαβροχο παντελονι, ετσι ωστε να μην βραχουν στη μιση ωρα. Γιατι σιγουρα λογω υψους τους, τα ποδια τους θα ειναι συνεχεια μεσα στο χιονι και αν κατσουν κιολας σιγουρα θα βραχουν. Και θελω να παμε και να περασουμε καλα, οχι να βιαστουμε να φυγουμε επειδη βραχηκαν και κρυωνουν! Ετσι δεν θα το ευχαριστηθουν ουτε αυτα αλλα ουτε και εμεις!

Maria30 ....και που εισαι ακομα, τι εχουμε να ακουσουμε!!!
      εξαρτάται
      αν τους πας στον Χελμό ένα μποτάκι φτάνει και περισσεύει,
      αν όμως πας στο Πήλιο σίγουρα θα χρειαστείς κ παντελόνι
      "

Comment

Καλησπέρα demi.

Στην ενότητα του φόρουμ ΧΚ του εξωτερικού", στο θέμα "ΑΥΣΤΡΙΑ ΦΟΤΟΣ+PART 2" μπορείς να δεις φοτος με το outfit της κόρης μου, 2 ετών και 3 μηνών.
        Λινκ εδώ http://forum.snowreport.gr/forum_topics.asp?FID=8

Πήγαμε στις Αλπεις και η θερμοκρασία ακόμα και το μεσημέρι μέσα στην πόλη δεν ανέβηκε πάνω από το μηδέν και στις πίστες ήταν περί τους -10.

Το παιδι΄όπως ήταν ντυμένο δεν κρύωσε καθόλου και καθίσαμε μία εβδομάδα.

Συνιστώ:

1. Μπουφάν -το πήρα από τον Κλαουδάτο, 35 ευρώ πολύ καλή ποιότητα.

2. Μποτάκια apres ski, τα πήρα από το ίδιο κατάστημα, περίπου 40 ευρώ.

3. Παντελόνι σκι, από το ίδιο μαγαζί με 30 περίπου ευρώ.

Δεν προτείνω σε καμμία περίπτωση ολόσωμη φόρμα, το παιδι΄δεν θα μπορείς να το πας τουαλέτα, θα πρέπει μέσα στο κρύο να το γδύσεις εντελώς.

4. Γάντια αδιάβροχα+σκούφο.

5. Για από μέσα, ισοθερμικό φανελάκι, φλις πουλοβεράκι. Ισοθερμικό παντελονάκι δεν νομίζω να χρειαστεί στο ελληνικό κρύο, εκτός αν πας σε μέρα που έχει πολύ κρύο και ανέβεις πολύ ψηλά (πάνω από 2000 μέτρα, σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο).

6. Χοντρές και μακρυές κάλτσες, τουλάχιστον 2 ζευγάρια για να έχεις να αλλάζεις αν βραχεί.

7. Γυαλάκια ηλίου θα ήταν καλό, αν τα δέχεται το παιδί.

Edited by: zink_titanum "
        Over and out.

Comment

Originally posted by windy*
          Originally posted by demi

Maria30 ....και που εισαι ακομα, τι εχουμε να ακουσουμε!!!
          εξαρτάται
          αν τους πας στον Χελμό ένα μποτάκι φτάνει και περισσεύει,
          αν όμως πας στο Πήλιο σίγουρα θα χρειαστείς κ παντελόνι

Δεν αντεξες....."

Comment

Originally posted by maria30

άσε , φάγαμε μεγάλη ήττα..[i] ούτε να ακούσει δεν θέλει... χώρια που όταν κάνω εγώ σκι ολο με διορθώνει και με γκαζάρει ότι δεν παίρνω καλά τις στροφές και ότι δεν έχω καλή τεχνικη...μονίμος μαλώνουμε γιατί δεν λέει να καταλάβει ότι εγω κάνω τουριστικό σκι και όχι αθλητικο...μεγάλη πίκρα έχω αποκτήσει κόμπλεξ και δεν θέλω να κανω μαζί του
            καλα κανει και εγω απο 3 χρονων ξεκινησα αλλα ενταξει δν κανω και το ποιο καλο σκι αλλα ττις βλακειες μου της κανω και ειμαι μολις 15 χρονων!! να κανεις σκι μαζι του γιατι και εγω κανω με τον πατερα μου πολλες φορες και αισθανομαι δοαφορετικαι απο μονος αλλα ενταξει οταν εχω τα κοριτσια μαζι προτιμο με αυτες αλλα να κανεις σκι μαζι του αισθανεται ωραια και ειναι σαν να εχει καποιο ανταγωνισμο!! ολα αυτα στα λεει ενας 15 χρονος
            "

Comment

o PATERAS του φορουμ τα πε ολα.... γεια σου ρε μακη με την αυστριακη σου κορακλα... μια χαρα ηταν ντυμενη η μικρουλα... αυτο με την ολοσωμη φορμα συμφωνω απολυτα..... και μενα ο μακης στην αυστρια πριν 20 χρονια με πηγαινε τουαλετα... χαχαχαχαχαχαχαχαχα δε μπορουσα να τη βγαλω... ημουν μικρη βρε τοτε... ο μακης ειναι μεγαλος!!!! χχαχαχαχαχαχα
              ντεμι μου και στα lidl κατα καιρους βγαζουνε για πιτσιρικακια διαφορα.... για δες....

καλη διασκεδαση και χιονια πολλα!!!!

Comment

Καλα Κελυ απο τα λιντλ του πηρα τα γαντια και τις μποτες του σκι καθως και τα γιαλια και ειναι σουπερ για τετοια ηλικια.

Comment

Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!![i]"

Comment

Πηγα στα intersport αλλα εκτος του οτι δεν ειχαν καθολου μικρα νουμερα, μονο τα μπουφανακια που ειχε εκαναν 130€ και πανω. Οποτε πηγα μια βολτα και στα lidl οπου για καλη μου τυχη ειχαν περισσεψει δυο ζευγαρια μποτακια, το ενα 15€ και το αλλο 10€, ακριβως στα νουμερα μας και τα πηραμε, οπως επισης και ενα σετ παντελονι-μπουφαν 35€, απλα ηταν για αγορακια και ηταν μπλε, αλλα δεν μας πειραζει καθολου αυτο!
                    Το μονο που μας μενει ειναι γαντια τα οποια θα παρουμε απο τα intersport γιατι αυτα που ειχε το lidl δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα.
                    Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας!

Comment

Originally posted by KELLY
                      o PATERAS του φορουμ τα πε ολα.... γεια σου ρε μακη με την αυστριακη σου κορακλα... μια χαρα ηταν ντυμενη η μικρουλα... αυτο με την ολοσωμη φορμα συμφωνω απολυτα..... και μενα ο μακης στην αυστρια πριν 20 χρονια με πηγαινε τουαλετα... χαχαχαχαχαχαχαχαχα δε μπορουσα να τη βγαλω... ημουν μικρη βρε τοτε... ο μακης ειναι μεγαλος!!!! χχαχαχαχαχαχα
                      [i] Την περίμενα τόσες μέρες αυτή σου την αντίδραση Κελλάκι...!

Ναι, όντως, τότε η Κέλλυ μας πήγαινε στις μικρές τάξεις του ΔΗμοτικού, αυτό "ξέχασα" να το αναφέρω, είδατε τι κακός που είμαι???

Είχε αρρωστήσει κι όλας το Κελλάκι μας τότε..."
                      Over and out.

Comment

θα χουν περάσει παρα πολλά χρόνια από τοτε ε ? [i]"

Comment

Working...
                        X