Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μικρα παιδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μικρα παιδια

Γεια σας! Βρηκα το forum εντελως τυχαια, ψαχνοντας για ρουχα που θα χρειαστω στα χιονια. Αποφασισαμε να παμε στα χιονια με τα παιδια μας, 2.5 ετων και 14 μηνων. Θα ηθελα αν μπορειτε, να με ενημερωσετε που μπορω να βρω τοσο μικρα νουμερα, χωρις να ξοδεψω μια περιουσια, γιατι οπως καταλαβαινετε θα ειναι μια αναγνωριστικη φαση, να δουμε θα τους αρεσει ή θα κλαινε και θα φυγουμε τρεχοντας και θα εχουμε δωσει λεφτα για μιση ωρα.
    Καποιοι μου ειπαν να μην παρω τιποτα, αλλα σκεφτομαι οτι αν τα παω με κανονικα ρουχα, σιγουρα θα βραχουν, θα παγωσουν και θα φυγουμε. Γιατι να μην προσπαθησω και εγω να τα κανω να χαρουν! Εαν φορανε αδιαβροχη στολη, και ενα ισοθερμικο φανελακι δεν θα ειναι καλυτερα?
    Δεν βρηκα κατι αναλογο για αυτο ανοιξα καινουριο θεμα.
    Ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε.[i]
    "

Καλως ηρθε λοιπον!
    Καλη χρονια ..
    Δεν εχω κατι υπ οψιν μου αλλα πιστευω μεχρι το βραδυ οι πατεραδες του φορουμ θα εχουν κατι να σου πουν!

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
    2008-2002-2004-2006

Comment

σίγουρα!
      ίσως όμως <a href=member_profile.asp?PF=15338&amp;FID=36" target="_blank">demi</a> θα τους βοηθούσες αν τους έλεγες που ακριβώς θα πάτε και πότε...διότι αλλο στα 500μ άλλο στα 2000.

"

Comment

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Για το επίππεδο που θες και για τα νούμερα που ψάχνεις,σίγουρα θα βρεις σε κάποιο INTERSPORT...Έχει καλές τιμές,ποικιλία και σε πολλές περιπτώσεις καλά ποιότητα και μάρκες...Στο τονίζω,για την δουλειά που τα θέλεις τα ρούχα,είναι ο.κ τα Intersport...Αυτά...Ελπίζω να βοήθησα λίγο....’,και κάτι άλλο:Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και της τρεχάλας,δεν χρειάζεται να είναι πολύ βαριά ντυμένα τα παιδιά γιατί θα ιδρώσουν πολύ και κρυώσουν σίγουρα όταν σταματήσουν το παιχνίδι!!!Όταν τρέχουν και παίζουν,πιό ελαφρά ντυμένα,μετά το παιχνίδι πιό βαριά...Καλή διασκέδαση στα χιόνια!!!!
        Beati Paoli.........

Comment

Δεν εχουμε κανονισει που ακριβως θα παμε, αλλα δεν φανταζομαι οτι θα παμε και τερμα θεου, κατι φυσιολογικο οπως ΟΛΟΙ που πανε μια φορα το χρονο στα χιονια.
          Οσο για το ντυσιμο των παιδιων, ειναι απαραιτητα τα ισοθερμικα φανελακια κλπ? Δηλαδη αν φορεσουν μια φανελα, ενα μπλουζακι (οχι μαλλινο) και το μπουφαν δεν θα ειναι οκ? Και ενα αδιαβροχο παντελονι με γαλοτσες? Σκουφι και γαντια εννοειται!
          Θα παω στα intersport να δω. Ευχαριστω.
          Edited by: demi

Comment

INTERSPORT....Με 100-120 ευρω εχεις ολοσωμη φορμα και μπορες....

Comment

Γιώργο..από πότε αρχίσαν τα ίντερσπορτ να πουλάνε και μπόρες[i]???"
              Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
              Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Morpheas
                Γιώργο..από πότε αρχίσαν τα ίντερσπορτ να πουλάνε και μπόρες[i]???

και καταιγιδες στις εκπτωσεις...."

Comment

Ενα καλο αντιενεμικο μπουφανακι να εχουν τα μικρα και μια αλλαξια ρουχαλακια και εισαι οκ. Μην εισαι υπερβολικος με τα μικρα. Εξαλου αυτα ζεστενονται περισσοτερο απο εμας τους μεγαλους. Σαν πατερας θα το ξερεις. Εγω τον ανεβαζω τον δικο μου (3 χρονων) πολυ συχνα χωρις καμμια ιδιετερη ετοιμασια. Edited by: dirfi

Comment

Originally posted by dirfi
                    Ενα καλο αντιενεμικο μπουφανακι να εχουν τα μικρα και μια αλλαξια ρουχαλακια και εισαι οκ. Μην εισαι υπερβολικος με τα μικρα. Εξαλου αυτα ζεστενονται περισσοτερο απο εμας τους μεγαλους. Σαν πατερας θα το ξερεις. Εγω τον ανεβαζω τον δικο μου (3 χρονων) πολυ συχνα χωρις καμμια ιδιετερη ετοιμασια.

Κοιτα εγω οταν τον παω στο χκ στα Καλαβρυτα τον εχω καλα ντυμενο και με αδιαβροχη στολη και μποτα...με αρνητικες τ και χιονια ρε Γιαννη πως να τον παω με φουτερακι[i]???

"

Comment

Originally posted by Morpheas
                      Γιώργο..από πότε αρχίσαν τα ίντερσπορτ να πουλάνε και μπόρες[i]???

"

Comment

Γιωργο θα κρυωσει μια θα κρυωσει 2 μετα θα συνηθισει και δεν θα παθαινει τιποτα. Δοκιμασμενο. Τι σοι κομαντο θα τον κανεις ρε συ? [i]"

Comment

Γιωργο θα κρυωσει μια θα κρυωσει 2 μετα θα συνηθισει και δεν θα παθαινει τιποτα. Δοκιμασμενο. Τι σοι κομαντο θα τον κανεις ρε συ? [i]

Ασε ρε Γιαννη γιατι εχει κληρονομησει τα βροχικα προβληματα της μανας του και εχω συνεχεια τρεξιματα...

Εγω που δεν αρρωστησα ποτε απο τοτε που εχω το μικρο οποτε αρρωσταινει αυτος αρρωσταινω και εγω και το περναω και πιο βαρια ....Edited by: ΧΕΛΜΟΣ "

Comment

Ρε 2 χρονια μονιμα αρρωστο τον ειχα χειμωνα καλοκαιρι αλλα φετος (μεχρι στιγμης) φτου φτου μακρια απο μας. Περσυ τον ειχα αρρωστο και φευγουμε και παμε Παρνασσο και τον βαζω σε εκληθρο και τον εκανα βολτες στους -5. Καθαρισε ολο το αναπνευστικο συστημα του παιδιου ρε συ.

Comment

Ρε 2 χρονια μονιμα αρρωστο τον ειχα χειμωνα καλοκαιρι αλλα φετος (μεχρι στιγμης) φτου φτου μακρια απο μας. Περσυ τον ειχα αρρωστο και φευγουμε και παμε Παρνασσο και τον βαζω σε εκληθρο και τον εκανα βολτες στους -5. Καθαρισε ολο το αναπνευστικο συστημα του παιδιου ρε συ.

Μηπως να τον παρω στην Ελβετια τοτε στις Αλπεις να βρει την υγεια του????[i]"

Comment

Working...
                              X