Announcement

Collapse
No announcement yet.

The confirmation of Andronikos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Χρονική αντιστοιχία 4ης ημέρας παρατήρησης : 14/12/2008-13/1/2009

Με ήπιο γενικά καιρό θα ξεκινήσει αυτή η περίοδος για μεγάλο χρονικό διάστημα από 14/12 εως 27/12 δεν αναμένεται κάτι το αξιόλογο . Το διάστημα 28/12εως 7/1 ο καιρός γίνεται έντονα βροχερός . Τέλος το διάστημα 8/1 εως 11/1 περίπου θα έχουμε μια αλλαγή με κρύο βροχές και χιόνια ίσως σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα.
    ================================================== ========
    δηλαδη μπορει καποιος να φαει φολα στον πρωτο μηνα αλλα μετα να πεσει μεσα στα αλλα!!!!!
    δεν το ξερα πως ο καιρος εχει ασυνεχεια και αμα πεσεις εξω στην αρχη αυτο δεν επηρεαζει το μετα!!
    τωρα το μαθαμε κ αυτο!!!να στε καλα!!!
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Παραθέτω τις πρόσφατες ημερομηνίες που πέρασαν

Χρονική αντιστοιχία 4<sup>ης</sup> ημέρας παρατήρησης : 14/12/2008-13/1/2009 Με ήπιο γενικά καιρό θα ξεκινήσει αυτή η περίοδος για μεγάλο χρονικό διάστημα από 14/12 εως 27/12 δεν αναμένεται κάτι το αξιόλογο .***Από 14-27/12 είχαμε αρκετές βροχές στα βόρεια, άσπρισμα των ορεινών και κάποιες μέρες με βοριά και ηλιο***Το διάστημα 28/12εως 7/1 ο καιρός γίνεται έντονα βροχερός .***Θα έλεγα οτι ο καιρός 28/12 - 7/1 ήταν καθαρά χιονιάς και όχι απλά βροχερός***
      Τέλος το διάστημα 8/1 εως 11/1 περίπου θα έχουμε μια αλλαγή με κρύο βροχές και χιόνια ίσως σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα.
      ***Εδώ το έπιασε***
      Χρονική αντιστοιχία 5<sup>ης</sup> ημέρας παρατήρησης : 14/1 – 13/2/2009 Και πάλι με ήπιο γενικά καιρό θα ξεκινήσει αυτή η περίοδος για μεγάλο χρονικό διάστημα έτσι από 14/1 εως 27/1 θα έχουμε καλοκαιρία
      *** Αντί για καλοκαιρία εγώ βλέπω συνεχή ισχυρά χαμηλά και μία κίνηση ΒΔ--> ΝΑ. Νοτιάδες βροχές και τα σχετικά.***

"
      Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
      200μ.
      hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
      http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

πληρη αποτυχια απο δεκεμβριο μεχρι τωρα
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by beach-snow
          Originally posted by MountExplorer
          Νομιζω οτι οι μερομηναδες προσβαλλουν τη νοημοσυνη μας με πολυ ασχημο τροπο. Και το κακο ειναι πως δεν το νομιζω μονο εγω αλλα ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Θυμαμαι και προηγουμενα γκαλοπ... η πλειοψηφια τα ειχε απορρίψει.
          Παρακαλώ να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ και ως μοντ έπρεπε να ήσουν περισσότερο σεβαστικός και να μην μας προσβάλλεις και βρίζεις τόσο άκοψα...Εχεις δικαίωμα να πιστεύεις ό,τι θες, δεν έχεις όμως δικαίωμα να συμπεριφέρεσαι τόσο απαράδεκτα και άδικα σε μέλη του φόρουμ...Ποιός είσαι τελικά; Σε βρίζω εγώ που έχεις άλλη άποψη; Εχεις γράψει ποτέ ότι μπορούν να έχουν τη γνώμη τους, αλλά εγώ διαφωνώ; Γιατί προσπαθείς διαμέσου της κακής οδού να μας δείξεις άχρηστα πράγματα...Παρακαλώ λοιπόν να προσέχεις τις εκφράσεις σου, για ένα λόγο παραπάνω...το λένε και οι κανόνες...

Υ.Γ. Και όχι άλλη παραπληροφόρηση...Η πλειοψηφία ήταν υπερ με τα μερομήνια, αλλά η μνήμη πολλές φορές χάνεται...

Υ.Γ.1. Και σε πείραξε η πιθανότητα το να συμβεί κάτι 25-29 Δεκ., όταν κάτι τέτοιο δίνεται καιρό πριν και δεν σε πειράζει η πιθανότητα βροχής για αύριο πχ;

κωστα δεν σε προσβαλλα εκτος αν εισαι ο ιδιος μερομηνας. σε αυτους αναφερθηκα. επισης ο τσαρλατανισμος ειναι ΥΣΤΑΤΗ ΥΒΡΙΣ να αποκαλειται προγνωση". Δεν προσεβαλλα κανενα μελος ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ απο την απαραδεκτη προσπαθεια να προβληθει ο τσαρλατανισμος των καναλιων ως σοβαρη προσπαθεια προγνωσης.

Εχουμε μερακι με τον καιρο. ΣΥΜΦΩΝΩ. Εχεις μερακι με τα μερομηνια? ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ τους χρησμους της Πυθιας ως προγνωση που επιασε τοπο? ΟΧΙ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟ ΝΑ προβαλει κανεις κατι ως προγνωση και να προσπαθει να πεισει οτι κατι το αφελες και ψευδεπιγραφο εχει σχεση με την πραγματικοτητα.

CONFIRMATION OF ANDRONIKOS??? NA TO ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ.

Δεν ειμαι κατα της παραδοσης, ειμαι κατα της χαρτοριχτρας και οποιουδηποτε στηριζει δημοσια τον τσαρλατανισμο.

Το φορουμ ειναι καιρικο μετεριζι, δε διαβαζουμε τον καφε ουτε κανουμε αριθμομαντεια για τον καιρο. Μας βλεπουν και σοβαροι μετεωρολογοι εδω. Κριμα, αλλα το επιπεδο δεν ανεβαινει με τετοια ποστ.

Υ.Γ. για κοιτα ξανα το γκαλοπ... Θυμαμαι πολυ καλα το αποτελεσμα του!"

Comment

Αγαπητέ Γιώργο συνεχίζεις να είσαι αδιόρθωτος και δεν ζητάς και μια συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς...για αναλογίσου αν κι εγώ σου φερόμουν έτσι τι θα γίνονταν εδώ...με προσέβαλλες και εμένα με τα ειρωνικά και απαξιωτικά λόγια σου τα οποία δεν δέχομαι φυσικά, αλλά και τον προσήνεμο και την πλειοψηφία επίσης των παιδιών που τα πιστεύουν ή απλά τα παραδέχονται...Και θα σε επαναφέρω στην τάξη, γιατί πρέπει να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ που ανέβασε ο Βατικιώτης και τους οποίους παραβίασες κι ας είσαι και μοντ...Και να ξέρεις εφόσον τα μερομήνια μένουν ως έθιμο ή ως παράδοση και όπως αλλοιώς θέλουν, αποτελούν μέρος των καιρικών και είσαι υποχρεωμένος να τα σεβαστείς, δεν είσαι υποχρεωμένος σίγουρα να τα δεχτείς...

http://weatherparty.blogspot.gr/
            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Εγώ πάω να διαβάσω τον καφέ. Θα ακολουθήσει αναλυτική πρόγνωση με την ευγενική χορηγία του neskafe
              Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
              200μ.
              hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
              http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Εχουμε μερακι με τον καιρο. ΣΥΜΦΩΝΩ. Εχεις μερακι με τα μερομηνια? ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ τους χρησμους της Πυθιας ως προγνωση που επιασε τοπο? ΟΧΙ.

Για ποιό λόγο απαγορεύεται?
                Η Πυθία όμως αν θυμάσε είχε σώσει την Αθήνα[i]

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟ ΝΑ προβαλει κανεις κατι ως προγνωση και να προσπαθει να πεισει οτι κατι το αφελες και ψευδεπιγραφο εχει σχεση με την πραγματικοτητα.

Τόσα χρόνια παράδοσης.. δεν έχουν υπόσταση?

CONFIRMATION OF ANDRONIKOS??? NA TO ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ.

Το αιτιολόγησα στη πρώτη μου απάντηση

Δεν ειμαι κατα της παραδοσης, ειμαι κατα της χαρτοριχτρας και οποιουδηποτε στηριζει δημοσια τον τσαρλατανισμο.

Τσαρλατανισμό το λές εσύ, άλλοι το λένε μερομήνια

Το φορουμ ειναι καιρικο μετεριζι, δε διαβαζουμε τον καφε ουτε κανουμε αριθμομαντεια για τον καιρο. Μας βλεπουν και σοβαροι μετεωρολογοι εδω. Κριμα, αλλα το επιπεδο δεν ανεβαινει με τετοια ποστ.

Να είσαι σίγουρος ότι και αυτό θα τα έχουν κοιτάξει έστω και μια φορά στη ζωή τους(έτσι πιστεύω εγω)

"
                Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

πειτε μου οτι δεν τα πιστευετε αυτα διοτι θα πιω κωνειο!!!!
                  Αυτη η ατακα εγραψε. Γελασα με την ψυχη μου.
                  Στο θεμα μας τωρα. Πως γινετε απο μια φοβερη και πανεξυπνη ατακα να δημηουργηθει αντιπαραθεση μονο εμεις εδω μπορουμε να το καταλαβουμε. Ημαρτον ρε παιδια. Καποιοι πισευουν στα μερομηνια καποιοι οχι. Ακομα και γιαυτο πρεπει να ερθουμε σε αντιπαραθεση????????

Comment

Originally posted by beach-snow
                    Αγαπητέ Γιώργο συνεχίζεις να είσαι αδιόρθωτος και δεν ζητάς και μια συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς...για αναλογίσου αν κι εγώ σου φερόμουν έτσι τι θα γίνονταν εδώ...με προσέβαλλες και εμένα με τα ειρωνικά και απαξιωτικά λόγια σου τα οποία δεν δέχομαι φυσικά, αλλά και τον προσήνεμο και την πλειοψηφία επίσης των παιδιών που τα πιστεύουν ή απλά τα παραδέχονται...Και θα σε επαναφέρω στην τάξη, γιατί πρέπει να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ που ανέβασε ο Βατικιώτης και τους οποίους παραβίασες κι ας είσαι και μοντ...Και να ξέρεις εφόσον τα μερομήνια μένουν ως έθιμο ή ως παράδοση και όπως αλλοιώς θέλουν, αποτελούν μέρος των καιρικών και είσαι υποχρεωμένος να τα σεβαστείς, δεν είσαι υποχρεωμένος σίγουρα να τα δεχτείς...
                    στην ιταλια ο τσαρλατανισμος ειναι παρανομος. στην ελλαδα δυστυχως δεν ειναι. η παραπλανηση ομως και παλι ειναι αθεμιτη.
                    Οπως ειδες πηρες αποστομωτικη απαντηση ηδη, αφου τα μερομηνια απετυχαν ακομα και σε γενικες γραμμες, ενω το ποσοστο τυχης (και ουτε καν επιτυχιας) ειναι πολυ χαμηλο.

Comment

Originally posted by dirfi
                      πειτε μου οτι δεν τα πιστευετε αυτα διοτι θα πιω κωνειο!!!!
                      Αυτη η ατακα εγραψε. Γελασα με την ψυχη μου.Στο θεμα μας τωρα. Πως γινετε απο μια φοβερη και πανεξυπνη ατακα να δημηουργηθει αντιπαραθεση μονο εμεις εδω μπορουμε να το καταλαβουμε. Ημαρτον ρε παιδια. Καποιοι πισευουν στα μερομηνια καποιοι οχι. Ακομα και γιαυτο πρεπει να ερθουμε σε αντιπαραθεση????????
                      Γιάννη, τα μερομήνια είναι χρόνια θέμα αντιπαράθεσης [i] "

Comment

Ναι ρε συ Μορφεα το ξερω αλλα γιατι δεν εχω καταλαβει. Καποιοι τα πιστευουν καποιοι οχι. Γιατι οι μεν πρεπει να κανουν κοντρα με τους δε?

Comment

Βασικά οι μεν αρντητικοί προκαλούν τους δε θετικούς, με αποτέλεσμα τον νόμο της φυσικής.Δράση-Αντίδραση[i]"

Comment

μπορεις να πιστευεις και στην καλη νεραιδα.... ομως το να πεις οτι ο γεροντας ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ πραγματικα κατι, και δεν επαιξε λοτο ειναι 100% ψευδες.

100% αριθμομαντεια - ριξιμο τραπουλας κτλ.

Comment

Μεταφέρω τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ, γιατί φαίνεται ότι ο mount explorer δεν τους δίνει σημασία...

================================================== =============
                              Το forum.Snowreport.gr είναι από καταβολής του ένα δημοκρατικό ιντερνετικό βήμα με στόχο να φέρει σε επαφή ανθρώπους που αγαπούν την χιονοδρομία, το βουνό, το περιβάλλον γενικότερα καθώς επίσης και την μετεωρολογία, ερασιτεχνική ή μη.

Στόχος του είναι η ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων, η σύγκλιση ανθρώπων και η ανάπτυξη δεσμών φιλίας.

Με αυτό το πιστεύω, εφαρμόζονται οι παρακάτω κανόνες:
                              1. Δεν χρησιμοποιούμε κεφαλαία ούτε μεγαλύτερα fonts από το κανονικό μέγεθος. Αν θέλουμε να τονίσουμε κάτι στην πρόταση επιλέγουμε bold.
                              2. Κατά κανόνα γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.
                              3.Η ανταλλαγή απόψεων σε ένα thread οφείλει και πρέπει να παραμένει σχετική και μέσα στα πλαίσια που επιβάλει το θέμα όπως το όρισε το μέλος-δημιουργός του και τα μέλη σεβόμενα τον χρήστη που επιθυμεί να ενημερωθεί να μην μπαίνουν σε προσωπικές συζητήσεις(chat) ούτε και σε δηλώσεις δημόσιας αυτοπροβολής.
                              4.Απαγορεύονται οι προσωπικές διενέξεις μεταξύ μελών και η ανταλλαγή ύβρεων.
                              5. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε διαφήμιση και οι μικρές αγγελίες πλην των ενοτήτων εξοπλισμός" και "καταστήματα εξοπλισμού"
                              6. Κάθε μήνυμα που περιέχει περιεχόμενο πιθανόν δυσφημιστικό κατά τρίτων προσώπων, φυσικών και νομικών, θα διαγράφεται.
                              7. Στην κρίση του Snow Report, του Administrator και των Moderator και μόνο επαφίεται η απόκρυψη, μετακίνηση, διαγραφή, επεξεργασία μηνυμάτων και κλείδωμα ή απόκρυψη θεμάτων, όπως και η προσωρινή ή οριστική διαγραφή μελών. Σε περίπτωση ένστασης μέλους που μήνυμά του η θέμα του έχει υποστεί κάποια εκ των άνω διαχειριστική κίνηση - ή αμφισβητεί ποινή που του εφαρμόστηκε-απαγορεύεται η δημόσια διαμαρτυρία. Σε περίπτωση που το μέλος τελικά προβεί σε τέτοιου είδους κίνηση επιβάλλεται άμεσα ποινή προσωρινής διαγραφής 2 ημερών χωρίς
                              προειδοποίηση. Κάθε ένσταση μέλους αποστέλλεται με π.μ στους παραπάνω η τηλεφωνικώς(στο τηλ του Sr).
                              8. Ο ρόλος του moderator είναι η γενική εποπτεία του forum και η μέριμνα εφαρμογής αυτών των κανόνων. O moderator πρέπει να είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς προς τους συμμετέχοντες. Απαντάει στα προσωπικά μηνύματα των χρηστών του forum.
                              10. Οι κανόνες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Θα γίνεται σχετική ενημέρωση σε αυτή την ενότητα.
                              11. Δεν επιτρέπεται από τους moderators η αλλαγή ή προσθήκη παραγράφου σε αυτό το κείμενο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Snow Report. Επιπλέον δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή απόψεων στη συγκεκριμένη ενότητα.

================================================== ==============

Και συνεχίζεις να είσαι προσβλητικός και ειρωνικός...Μήπως θέλεις να αρχίσω κι εγώ σε αυτούς τους τόνους...αλλά δεν μου το επιτρέπει η διαγωγή μου, αλλά και σεβασμός που δείχνω και προς τους συμμετέχοντες και προς τους κανόνες...Αν εσύ φίλε θέλεις να δημιουργείς προβλήματα χωρίς λόγο είναι δικό σου θέμα, δεν είναι όμως θέμα του φόρουμ...Περιμένω να αναλάβεις τις ευθύνες σου και το θέμα φυσικά θα το αναλάβει η διοίκηση...δεν μπορεί να μιλάς σαν σε σκουπίδια προς τα μέλη του φόρουμ, επαναλαμβάνω ότι δεν έχεις δικαίωμα...όταν μάθεις επίσης τι σημαίνει τσαρλατανισμός έλα να το συζητήσουμε, αλλά με αυτές τις λογικές, αλλά και το γεγονός ότι δεν δείχνεις καμία μα καμία μεταμέλεια για τον τρόπο που μίλησες το λόγο πλέον θα τον έχει το snowreport...

"

http://weatherparty.blogspot.gr/
                              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Δυστηχως δεν μπορω στην παρουσα φαση να παρακολουθησω το θεμα. Εχω 3 γιορτες να παω εκ των οποιων η μια στην Αθηνα και πρεπει να φυγω. Για ενα γρηγορο look μπηκα. Υπαρχει μοντ μεσα αν ξεφυγει η κουβεντα.

Comment

Working...
                                X