Originally posted by Morpheas
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The confirmation of Andronikos
Collapse
X
-
Έχεις προσπθήσει να τα διαβάσεις καθόλου(όσο να 'ναι είναι σαν ιερογλυφικα[i])?
Και γιατί έχω πέσει θύμα?
Τα μοντέλα πόσες φορές μας έχουν ΟΛΟΥΣ θύματατά τους
?"
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment
-
Παρακαλώ να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ και ως μοντ έπρεπε να ήσουν περισσότερο σεβαστικός και να μην μας προσβάλλεις και βρίζεις τόσο άκοψα...Εχεις δικαίωμα να πιστεύεις ό,τι θες, δεν έχεις όμως δικαίωμα να συμπεριφέρεσαι τόσο απαράδεκτα και άδικα σε μέλη του φόρουμ...Ποιός είσαι τελικά; Σε βρίζω εγώ που έχεις άλλη άποψη; Εχεις γράψει ποτέ ότι μπορούν να έχουν τη γνώμη τους, αλλά εγώ διαφωνώ; Γιατί προσπαθείς διαμέσου της κακής οδού να μας δείξεις άχρηστα πράγματα...Παρακαλώ λοιπόν να προσέχεις τις εκφράσεις σου, για ένα λόγο παραπάνω...το λένε και οι κανόνες...Originally posted by MountExplorerΝομιζω οτι οι μερομηναδες προσβαλλουν τη νοημοσυνη μας με πολυ ασχημο τροπο. Και το κακο ειναι πως δεν το νομιζω μονο εγω αλλα ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Θυμαμαι και προηγουμενα γκαλοπ... η πλειοψηφια τα ειχε απορρίψει.
Υ.Γ. Και όχι άλλη παραπληροφόρηση...Η πλειοψηφία ήταν υπερ με τα μερομήνια, αλλά η μνήμη πολλές φορές χάνεται...
Υ.Γ.1. Και σε πείραξε η πιθανότητα το να συμβεί κάτι 25-29 Δεκ., όταν κάτι τέτοιο δίνεται καιρό πριν και δεν σε πειράζει η πιθανότητα βροχής για αύριο πχ;Edited by: beach-snow
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Originally posted by beach-snowΠαρακαλώ να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ και ως μοντ έπρεπε να ήσουν περισσότερο σεβαστικός και να μην μας προσβάλλεις και βρίζεις τόσο άκοψα...Εχεις δικαίωμα να πιστεύεις ό,τι θες, δεν έχεις όμως δικαίωμα να συμπεριφέρεσαι τόσο απαράδεκτα και άδικα σε μέλη του φόρουμ...Ποιός είσαι τελικά; Σε βρίζω εγώ που έχεις άλλη άποψη; Εχεις γράψει ποτέ ότι μπορούν να έχουν τη γνώμη τους, αλλά εγώ διαφωνώ; Γιατί προσπαθείς διαμέσου της κακής οδού να μας δείξεις άχρηστα πράγματα...Παρακαλώ λοιπόν να προσέχεις τις εκφράσεις σου, για ένα λόγο παραπάνω...το λένε και οι κανόνες...Originally posted by MountExplorerΝομιζω οτι οι μερομηναδες προσβαλλουν τη νοημοσυνη μας με πολυ ασχημο τροπο. Και το κακο ειναι πως δεν το νομιζω μονο εγω αλλα ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που επιβεβαιωνουν τον κανονα.
+1000
Υ.Γ. Και όχι άλλη παραπληροφόρηση...Η πλειοψηφία ήταν υπερ με τα μερομήνια, αλλά η μνήμη πολλές φορές χάνεται...Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
[QUOTE=beach-snow]Παρακαλώ να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ και ως μοντ έπρεπε να ήσουν περισσότερο σεβαστικός και να μην μας προσβάλλεις και βρίζεις τόσο άκοψα...Εχεις δικαίωμα να πιστεύεις ό,τι θες, δεν έχεις όμως δικαίωμα να συμπεριφέρεσαι τόσο απαράδεκτα και άδικα σε μέλη του φόρουμ...Ποιός είσαι τελικά; Σε βρίζω εγώ που έχεις άλλη άποψη; Εχεις γράψει ποτέ ότι μπορούν να έχουν τη γνώμη τους, αλλά εγώ διαφωνώ; Γιατί προσπαθείς διαμέσου της κακής οδού να μας δείξεις άχρηστα πράγματα...Παρακαλώ λοιπόν να προσέχεις τις εκφράσεις σου, για ένα λόγο παραπάνω...το λένε και οι κανόνες...Originally posted by MountExplorerΝομιζω οτι οι μερομηναδες προσβαλλουν τη νοημοσυνη μας με πολυ ασχημο τροπο. Και το κακο ειναι πως δεν το νομιζω μονο εγω αλλα ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που επιβεβαιωνουν τον κανονα.
+1000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000
Υ.Γ.Ο καθένας έχει τη δική του άποψη η οποία είναι καθόλα σεβαστή και δεν χρειάζεται να θίγονται οι συνομιλητές μας γιατί πιστεύουν κάτι διαφορετικό από εμάς .
Προσωπική μου άποψη είναι πως οι πρακτικοί, μερομηνάδες κτλ είναι συνέχεια μιας παράδοσης που δεν πρέπει να χαθεί. Το κατά πόσον τα πιστεύει κάποιος ή όχι είναι δικό του θέμα.
Comment
-
Κώστα φίλε, ηρέμισε.. Δεν χρειάζεται να το φτάσουμε στα άκρα..
Όταν κάποιος δεν πιστεύει ότι Ισαϊας δεν ήταν προφήτης..δέν μπορείς να το αλλάξεις γνώμη με τίποτα..
Δεν χρειάζεται να χαλούμε τις καρδίες ρε παιδιά!
Και.. Γιώργο.. για ξαναδές λίγο την ψηφοφορία[i]..
Και σε συνέχεια κατέβασε λίγο τόνους..."Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Comment
-
Εγω θα επιμείνω στην άποψή μου, με σεβασμό σε όσους τηρούν την παράδοση αυτή και με άλλο τόσο σε όποια μέλη τα διαβάζουν και τα πιστεύουν και τα επικροτούν, ότι τα μερομήνια είναι εντελώς αναχρονιστικά, απλά εμπειρικά, σε έναν 21ο αιώνα φουλ στην τεχνολογία...
Προσωπικά δεν θα τα πέταγα στα σκουπίδια, απλά, αφού πχ μελετούσα διεξοδικά όλα τα μοντέλα, δορυφόρους, χάρτες, μετρήσεις, κλπ, αφού μελετούσα Σεληνιακό κύκλο που, ναι, ίσως έχει να κάνει με τον καιρό (πχ. γεμάτο φεγγάρι, κακοκαιρία, κλπ) θα έριχνα και μια ματιά στα μερομήνια...
Απλά είναι ΠΟΛΥ γενικά και διαμορφωμένα ώστε λίγο πολύ να πέφτουν μέσα υπό ΟΠΟΙΕΣ συνθήκες...Είναι ανθρωπίνως και λογικώς αδύνατον να προβλέψεις με ακρίβεια τον καιρό μήνες μετά παρατηρώντας τα σύννεφα μια Αυγουστιάτικη ημέραΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Μα αυτό ακριβώς γράφω αγαπητέ φίλε Θοδωρή...μιλάω αποκλειστικά για σεβασμό...δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν να αποδεχτεί τον Ησαία ή τα μερομήνια ή ο,τιδήποτε...όμως αρνούμαι να δεχτώ τη λεκτική επίθεση από άτομα και δη μοντ, χρησιμοποιώντας εκφράσεις κατωτέρου υποστάθμης προς άλλα μέλη του φόρουμ, επειδή δεν συμφωνεί μαζί τους...με έχεις δει ποτέ να καταφέρομαι εναντίον κάποιου με απαξιωτικές και μειωτικές εκφράσεις;Originally posted by MorpheasΚώστα φίλε, ηρέμισε.. Δεν χρειάζεται να το φτάσουμε στα άκρα..
Όταν κάποιος δεν πιστεύει ότι Ισαϊας δεν ήταν προφήτης..δέν μπορείς να το αλλάξεις γνώμη με τίποτα..
Υ.Γ. Και το πόστ που ανοίχτηκε έχει να κάνει με την επιβεβαίωση μιας μερομηνιακής εκτίμησης για το διάστημα 25-29/12...αυτό είναι το θέμα, όχι αν είναι παραδεκτά ή όχι και γιατί ο τάδε είναι αναχρονιστικός, κατωτέρου επιπέδου και πολλές ακόμη ομορφιές...Edited by: beach-snow
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Έχεις δίκιο, δεν μπορώ να στο αρνηθώ[i]
Ο Γιώργος δεν έχει δώσει απο την άλλη ξανά αυτό το δικαίωμα(αν θυμάμαι καλά)..
Έκανε ένα λάθος, και άλλοι έχουν κάνει..
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι και με αποδείξεις στα χέρια δεν δέχονται την επιτυχία των μερομηνιών..
Αυτό είναι ολίγον τί αδιανόητο.. αλλά τί να πω..
"
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Comment
-
Μορφέα αυτές οι αποδείξεις που λες που είναι? Ξέρεις πόσα μερομήνια ανεβαίνουν εδώ κάθε χρόνο? Ξέρεις οτι το καθένα λέει το δικό του? Ας μας βάλετε εδώ ένα μερομήνι να κοιτάξουμε τις επιτυχίες τουΣυκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
200μ.
hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/
Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
http://www.hortiatis570.gr/weather
Comment
-
Δεν είναι αυτό το θέμα της συζήτησης Χρυσόστομε, το θέμα είναι ο άθλιος τρόπος συμπεριφοράς...Και από πέρυσι 1 το πολύ δύο είναι τα μερομήνια που μπαίνουν...προσήνεμος (δικόα μας) και Ανδρόνικος...Originally posted by selas777Μορφέα αυτές οι αποδείξεις που λες που είναι? Ξέρεις πόσα μερομήνια ανεβαίνουν εδώ κάθε χρόνο? Ξέρεις οτι το καθένα λέει το δικό του? Ας μας βάλετε εδώ ένα μερομήνι να κοιτάξουμε τις επιτυχίες του
Comment
-
Εγώ δεν είδα κάποιον άθλιο τρόπο συμπεριφοράς αλλά τέλοσπάντων. Η συζήτηση για τα μερομήνια έχει γίνει πάμπολλες φορές και δεν καταλήγουμε πουθενά. Αλλά αφού άνοιξες νέο θέμα, αν θες να βάλουμε τα 2 αυτά μερομήνια εδώ για να τα δούμε τώρα που ο μισός χειμώνας έχει φύγειΣυκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
200μ.
Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
Comment
-
Δεν άνοιξα κανένα νέο θέμα (ο Θοδωρής το άνοιξε εδώ και μερικές ημέρες ανακαλύπτοντας την επιτυχία για το Δεκέμβριο από τον Ανδρόνικο...τα λέει στην σελίδα 1...μάλιστα τα είχα δώσει και στη δουλειά μου και εξεπλάγησαν όλοι)), αφού ποτέ δεν το έχω κάνει για να εμφανίσω τις επιτυχίες των μερομηνίων. Οι επιβεβαιώσεις τους δεν με ενδιαφέρουν, ή αν θέλεις με ενδιαφέρουν στο δικό μου προσωπικό επίπεδο και δεν θα βγω ποτέ να ανοίξω θριαμβικό πόστ περί επιτυχίας, των οποίων φέτος ήταν και πολλές...Είναι ένα παραδοσιακό καιρικό έθιμο, που χάνεται στα βάθη των αιώνων και αφού συνεχίζει ως σήμερα σημαίνει ότι κάτι καλό κρύβει, δεν είναι για πέταμα, έχει ενδιαφέρον...Αλλά αυτό είναι άλλο και άλλο οι προσβλητικές συμπεριφορές προς αξιόλογα μέλη του φόρουμ...κανείς δεν έχει αυτό το δικαίωμα...πρέπει να υπάρχει σεβασμός από την μία πλευρά, όπως υπάρχει και από την άλλη...
Comment
-
Φίλε σέλας.. τα μερομήνια έχουν ανέβει παλαιότερα.. κάνε μια αναζήτηση.
Του Ανδρόνικου τα είχε ανεβάσει ο Κώστας.
Και ο Δημήτρης είχε ανεβάσει την δικιά του εκτίμηση..[i]"Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Comment
-
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2008-2009 Χρονική αντιστοιχία 4<sup>ης</sup> ημέρας παρατήρησης : 14/12/2008-13/1/2009 Με ήπιο γενικά καιρό θα ξεκινήσει αυτή η περίοδος για μεγάλο χρονικό διάστημα από 14/12 εως 27/12 δεν αναμένεται κάτι το αξιόλογο . Το διάστημα 28/12εως 7/1 ο καιρός γίνεται έντονα βροχερός . Τέλος το διάστημα 8/1 εως 11/1 περίπου θα έχουμε μια αλλαγή με κρύο βροχές και χιόνια ίσως σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα. Χρονική αντιστοιχία 5<sup>ης</sup> ημέρας παρατήρησης : 14/1 13/2/2009 Και πάλι με ήπιο γενικά καιρό θα ξεκινήσει αυτή η περίοδος για μεγάλο χρονικό διάστημα έτσι από 14/1 εως 27/1 θα έχουμε καλοκαιρία . Μεταβολή σοβαρή του καιρού κακοκαιρία αναμένεται το διάστημα από 29-1 εως 6/2 περίπου με τα χιόνια να κάνουν την εμφάνιση τους ακόμη και σε πολλές πεδινές περιοχές . Σχετικά ποιο βελτιωμένος ο καιρός το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος της περιόδου αυτής . Χρονική αντιστοιχία 6<sup>ης</sup> ημέρας παρατήρησης : 14/2 13/3/2009 Η περίοδος αυτή αναμένεται εντυπωσιακά χειμωνιάτικη συγκεκριμένα περί της 20/2 περνάμε σε περίοδο βαρυχειμωνιάς μεγάλης διάρκειας μέχρι της 6/3 περίπου .Φυσιολογικά θα πρέπει να επηρεαστούμε από μεγάλο χιονιά που θα καλύψει μεγάλο μέρος της χώρας και όχι μόνο τα ανατολικά. τα χιόνια πιθανότατα θα φθάσουν μέχρι και τις νησιωτικές παραθαλάσσιες περιοχές. Το ποίο δυνατό διάστημα της περιόδου αυτής φαίνεται αυτό 26/2-2/3 . Σταδιακή βελτίωση του καιρού από τις 9/3 ως το τέλος της περιόδου αυτής (13/3) (Η μακροπρόθεσμη εκτίμηση αυτή έγινε με τα μερομήνια παλαιού εορτολογίου παρατηρώντας τον καιρό από τα Νέα Στύρα Ευβοίας το διάστημα 14/8-19/8 . Είναι μία ερασιτεχνική εντελώς προσπάθεια που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη πηγή πρόγνωσης ή πρόβλεψης του καιρού .) ΠΡΟΣΙΝΕΜΟΣ"Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
200μ.
Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
Comment

Comment