Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Χ.Κ. κο ΤΣΕΚΟΥΡΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ALCATRAZ
    Originally posted by Yetis
    Ρε συ Τεό, Σήμερα ήμουν βασιλίτσα, δημοτική επιχείρηση κ αυτή. Γιατί λειτουργούν πιο οργανωμένα κ έχουν κ τις πίστες έτοιμες κ τα ρατράκ τους δουλεύουν μέρα μεσημέρι κ είναι έτοιμοι την αρχή της σεζόν?? Τλπ, σ'ένα πράγμα συμφωνούμε κ αυτό είναι το ότι το ΧΚΚ δε λειτουργεί αλλά υπολειτουργεί. Δε με νοιάζει ποιός φταίει, διοίκηση ή διεύθυνση, το θέμα είναι ότι σε ενα προβλημα όλοι έχουν ευθύνη. κ κάποια στιγμή πρέπει να παρθεί καμιά απόφαση...
    Τεο δεν με λενε...
    αλλα να σου θυμισω οτι Χ.Κ. Βασιλιτσας ειναι το 1 απο τα 2
    χιονοδρομικα της Ελλαδας υπο την αιγιδα της γ.γ. αθλητισμου.

Και ας μην σου θυμισω καλυτερα ποσο καλα ηταν προετοιμασμενοι περσυ... (απεργιες - συμβασεις εργαζομενων).

Οσο για τα ρατρακ και αν αυτα θα πρεπει να πατανε οταν το χιονοδρομικο δουλευει, αστο...
    Αν γινοταν κατι τετοιο θα βγαιναμε και θα κραζαμε για το
    οτι ειναι επικινδυνοι και δολοφονοι που πατανε" με κοσμο στις πιστες...

Πριν κραξετε, σκεφτητε λιγο, καποιοι κανουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
    και πολλα χρονια, αυτο που εμεις κανουμε 5 - 10 φορες το χρονο για να ξεσκασουμε. Αλλα παντα μονο εμεις εχουμε δικιο, και μονο εμεις ξερουμε... Αυτοι θα ΄ναι παντα οι ασχετοι και θελουν το κακο μας..

Βλεπεις μαζι με τα Καλαβρυτα, η Βασιλιτσα ειναι τα αγαπημενα μου χιονοδρομικα.

Δεν ξέρω υπό ποιά αιγίδα είναι κ συγγνώμη αν κάνω λάθος, το μόνο που με νοιάζει είναι ότι λειτουργούν πιο επαγγελματικά όλα εκεί πάνω.

Αν διάβαζες λίγο καλύτερα, θα καταλάβαινες ότι η αντίδρασή μου για το στρώσιμο των πιστών ήταν γιατί με άπνοια κ ηλιοφάνεια, οι πίστες ήταν κλειστές κ τα ρατράκ καθόντουσαν. Κ σε ερώτησή μας αν θα ανοίξουν την επόμενη μέρα μας απάντησαν: "αν πατηθούν οι πίστες, βλέπουμε...". Δεν είμαι τόσο μ@λ*#@ς φίλε ALCATRAZ να απαιτώ να πατάει το ρατράκ τις πίστες ενώ κατεβαίνω. Κ όσον αφορά για την οργάνωση της Βασιλίτσας, μπορεί πέρσυ να είχαν απεργίες κ κακή προετοιμασία αλλά σε σειρά ετών εχούν κάνει πρόοδο αντίθετα με τα Καλάβρυτα...

"

Comment

κ για να μην παρεξηγηθούμε, το topic δεν είναι για τη Βασιλίτσα, ούτε για να συγκρίνουμε τα ΧΚΚ απλά έδωσα ένα παράδειγμα για να μη νομίζουμε ότι μερικά πράγματα συμβαίνουν μόνο στα Καλάβρυτα.

Comment

Φίλε Yetis γιατί δε ρωτάς ο ίδιος τον κο Τσεκούρα την επόμενη φορά που θα πας στο ΧΚΚ?Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά νομίζω οτι αν χτυπήσεις την πόρτα του γραφειου του,μπορεί να σου λύσει κάποιες απορίες αν έχει το χρόνο.Δε νομίζω ότι θα σε διώξει.

Και κάτι ακόμα για να τελειώσω με αυτό το topic.

Ο Χελμός.Ο δικός μας Χελμός.Το βουνό μου.

Όταν μεταμορφωθείς από έναν ακόμα snowboarder σε πραγματικό φυσιολάτρη,τότε δε θα σε νοιάζει πια για τον οποιοδήποτε Δ/ντη του ΧΚ.

Όταν σταθείς στη Νεραϊδόραχη και κοιτάζοντας γύρω σου νιώσεις το μεγαλείο της φύσης,τότε δε θα σε νοιάζουν πια τα ατσάλινα εκτρώμματα που λέγονται αναβατήρες.

Όταν μάθεις το όνομα κάθε χιονισμένης κορυφής και την ιστορία του κάθε χωριού αυτου του τόπου,τότε θα μάθεις να εκτιμάς και να σέβεσαι και τους ανθρώπους του.

Όταν στα τέλη Μάη κάνεις ανάβαση με τα πόδια και στο δρόμο προς την κορυφή βρεις αμέτρητους αναπτήρες,τότε θα καταλάβεις ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα.

Όταν πιείς από τα ύδατα της Στύγας,τότε θα καταλάβεις τη μαγεία του τόπου και οτι ζείς στην ομορφότερη χώρα του κόσμου.

Αν πιστεύεις οτι το ski και το SB είναι ο τελικός προορισμός και όχι ένα μέρος της διαδρομής,τότε έχεις χάσει όλη την ουσία.

Μη με παρεξηγείς.Δε στα λέω με κακία.

Θα χαρώ να σε συναντήσω στο βουνό μου,να πάρουμε τον καθαρό αέρα μας,να βγάλουμε πανέμορφες φωτογραφίες και να σκιάρουμε στις πλαγιές του μυθικού Χελμού.Σε περιμένω στο βουνό μας.

Μάριος
        Τα προβλήματα είναι μεταμφιεσμένες ευκαιρίες

Comment

Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε η τοποθέτησή σου φίλε mertix... μπορώ να σου πώ ότι κ εγώ δε βλέπω ένα βουνό αποκλειστικά κ μόνο σαν ένα τρόπο έκκρισης αδρεναλίνης. Στην πραγματικότητα αυτό που με συνεπαίρνει περισσότερο όταν ανεβαίνω στην κορυφή(είτε με snowboard,είτε με ποδήλατο, είτε ακόμα ακόμα κ πεζός) είναι αυτή η αίσθηση του μοναχικού κ ταυτόχρονα ελεύθερου...προϋπόθεση όμως είναι ν'ανέβω...

Comment

to ski kai to snowboard einai spor...ean kapoios thelei na beltiwthei,einai poly dyskolo apo ti stigmi pou apo tis wres pou brisketai sto bouno tis mises einai stin anamoni gia na ftaseis korifi!!!

ta 25,ta 15,ta 10 eurw den ta skaw(lew skaw giati parola ta problimata tous ta dinoume..polles fores k xwris kan na ekfrazoume parapono.) apla gia na thaumazw ti fisi!! auto to kanw kai aneksoda!

kaneis den einai apokomenos apo ti fisi..sto bouno ena me ti fisi eisai! alla as doume kai ligo tin pio athlitiki pleura tou pragmatos,den einai kako na antagwnizesai,na beltiwnesai...

[i]

Edited by: g-zaki "
            Live forwards.Learn backwards.

Comment

Originally posted by g-zaki
              to ski kai to snowboard einai spor...ean kapoios thelei na beltiwthei,einai poly dyskolo apo ti stigmi pou apo tis wres pou brisketai sto bouno tis mises einai stin anamoni gia na ftaseis korifi!!!

ta 25,ta 15,ta 10 eurw den ta skaw(lew skaw giati parola ta problimata tous ta dinoume..polles fores k xwris kan na ekfrazoume parapono.) apla gia na thaumazw ti fisi!! auto to kanw kai aneksoda!

kaneis den einai apokomenos apo ti fisi..sto bouno ena me ti fisi eisai! alla as doume kai ligo tin pio athlitiki pleura tou pragmatos,den einai kako na antagwnizesai,na beltiwnesai...

[i]
              ΣΩΣΤΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!
              "

Comment

Originally posted by g-zaki
                to ski kai to snowboard einai spor...ean kapoios thelei na beltiwthei,einai poly dyskolo apo ti stigmi pou apo tis wres pou brisketai sto bouno tis mises einai stin anamoni gia na ftaseis korifi!!!ta 25,ta 15,ta 10 eurw den ta skaw(lew skaw giati parola ta problimata tous ta dinoume..polles fores k xwris kan na ekfrazoume parapono.) apla gia na thaumazw ti fisi!! auto to kanw kai aneksoda!kaneis den einai apokomenos apo ti fisi..sto bouno ena me ti fisi eisai! alla as doume kai ligo tin pio athlitiki pleura tou pragmatos,den einai kako na antagwnizesai,na beltiwnesai...[i]
                Ωραία όλα αυτά και σωστά αλλά...

Ισχύουν σε όλη τους την έκταση αν είσαι αθλητής ή σκοπεύεις να ασχοληθείς σε επίπεδο αγώνων...

Εκεί που σε ανεβάζει η Στύγα τον ΧΕΙΜΩΝΑ δεν μπορείς να ανέβεις ΑΝΕΞΟΔΑ...Ο κόπος των ωρών ανάβασης με τα πόδια είναι μεγάλο έξοδο λόγο ενέργειας και χρόνου...Αλλιώς θα το κόβαμε όλοι με τα πόδια.

Στο επίπεδο που κάνουμε σκι & σανίδα, είναι χόμπι. Στην Ελλάδα είναι υποανάπτυκτο αυτό το χόμπι για διάφορους λόγους. Για εμένα κακός είναι. ’ντε πείσε όμως τον μέσο φραπεδιάρη Έλληνα που πιστεύει ότι έχουμε 9 μήνες τον χρόνο καλοκαίρι ότι δεν είναι έτσι.

Η πραγματική λύση για κάποιον που αγαπάει το σκι και την σανίδα είναι οι ’λπεις για μια εβδομάδα. Ανάλογα το budget διαλέγεις και χώρα...Edited by: gordonas "

Comment

ολο λεμε για τιμες λεμε για ακριβεια...και ποιος ειπε οτι το σκι ηταν ποτε φτηνο αθλημα?
                  αυτη ειναι η κατασταση στην ελλαδα και δεν υπηρξε καποτε καλλυτερη η φθηνοτερη..αν καποιοι το ανακαλυψαν τωρα δεν σημαινει οτι ειναι χειροτερα απο καποτε.Σιγουρα καποια πραγματα θελουν βελτιωση.

Comment

ΤΟ ΦΘΗΝΟ Η΄ ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ! ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΚΙ ΕΙΝΑΙ: 15 ΕΥΡΩ ΤΟ SKIBUS, 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, 10 ΕΥΡΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕ ΣΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΛΑΚΚΑ ΠΑΝΤΑ ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. ΑΡΑ ΜΕ 40 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ Ι.Χ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΥΣΙΜΑ, 18 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΕΥΡΩ.

Comment

Τα μεταφορικά ισχύουν για την Αθήνα. Για εμένα από Τρίπολη είναι 170χλμ πήγαινε-έλα χωρίς διόδια, οπότε το κόστος των μεταφορικών είναι το μέγιστο 15 ευρώ για τα καύσιμα.

Αν βάλουμε και άλλους μέσα έρχεται ακόμα λιγότερο και έχεις και την ελευθερία σου. Το ίδιο ισχύει και για τις γύρω περιοχές (Καλαμάτα, Πύργο, Σπάρτη, ’ργος, Πάτρα, Κόρινθο).

Comment

Originally posted by gordonas
                        Στο επίπεδο που κάνουμε σκι & σανίδα, είναι χόμπι. Στην Ελλάδα είναι υποανάπτυκτο αυτό το χόμπι για διάφορους λόγους. Για εμένα κακός είναι. ’ντε πείσε όμως τον μέσο φραπεδιάρη Έλληνα που πιστεύει ότι έχουμε 9 μήνες τον χρόνο καλοκαίρι ότι δεν είναι έτσι.

Η πραγματική λύση για κάποιον που αγαπάει το σκι και την σανίδα είναι οι ’λπεις για μια εβδομάδα. Ανάλογα το budget διαλέγεις και χώρα...
                        Έτσι ακριβώς.

[i]"

Comment

Διαβαζω ολες αυτες τις μερες την διαμαχη" για τους λογους που δεν ανοιγει η Στυγα, με αποτελεσμα να υπολειτουργει τις περισοτερες φορες το ΧΚΚ και στην ουσια να "χανει" την σημαντικοτερη του πιστα-διαδρομη..
                          Οι μεν θυμωνετε και με το δικιο σας που συμβαινει αυτο και οι δε προσπαθειτε να εξηγησετε τους λογους που παραμενει κλειστη και ετσι να δικαιολογησετε τις αποφασεις των υπευθυνων..

Θα συμφωνησω λοιπον οτι η Στυγα παραμενει κλειστη για τη δικη μας ασφαλεια, επισης θα συμφωνησω οτι παραμενει κλειστη γιατι συνεχεια παγοποιειται και γιατι φυσαει πολυ..
                          Αρα καλα κανουν και την κλεινουν.. ΟΚ

Παρ'ολα αυτα οι υπευθυνοι δεν ειναι αμοιροι ευθυνων για την υπολειτουργια του κεντρου. Η Στυγα ειναι αρχαιοτατη και ΠΡΕΠΕΙ να αντικατασταθει. Οι υπευθυνοι θα πρεπει να την αλλαξουν.. φυσικα δε γνωριζω τι κινησεις κανουν προς αυτην την κατευθυνση και τι κολληματα συναντουν..

Ομως, αν φετος καταφερνει και λειτουργει 1 στις 5 μερες, αν παραμεινει το ιδιο λιφτ, τοτε του χρονου θα ειναι 1 στις 7 και μετα 1 στις 10 και παει λεγοντας..

Κατι επιτελους πρεπει να γινει..

Τα Καλαβρυτα ειναι το 2ο αγαπημενο μου βουνο και φετος ακομη δεν εχω ανεβει γιατι προσωπικα δε βρισκω νοημα να τρεξω απο την Αθηνα μεχρι εκει και να μην κανω σε Στυγα και Αρτεμις..
                          Και δε θα ανεβω αν δε λειτουργει στο 100%.. και δεν ειμαι μονος...
                          Edited by: MoGaN "
                          ----RocK ThE MoUnTaIn----

Comment

Φίλε MoGaN, αρχίζεις κ με καταλαβαίνεις...

Comment

Είσαι Σωστός MoGan!!

Μιλάμε για ένα υπέροχο βουνό και με καλές πίστες.Κάποτε έκανα μόνο στο ΧΚΚ και πολλές φορές μέσα στη σαιζόν.Τώρα πια έχω να ανέβω χρόνια αλλά λέω να το ξαναδοκιμάσω.

Comment

Working...
                              X