Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Χ.Κ. κο ΤΣΕΚΟΥΡΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Χ.Κ. κο ΤΣΕΚΟΥΡΑ

Διαβάζοντας τα προγνωστικά καιρού λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα κ έχοντας μια βδομάδα κενό, αποφασίζουμε με φίλους να κατεβούμε Καλάβρυτα. Παραμονή Χριστουγέννων λοιπόν, σκάμε μύτη στο Χιονοδρομικό"(γιατί μόνο χιονοδρομικό δεν είναι) κ ορθώς σκεπτόμενοι-παρά την ελάχιστη ποσότητα χιονιού- αποφασίζουμε να βγάλουμε εβδομαδιαίο αξίας 70 ευρώ(ξεφτίλα).
    24/12: 1η μέρα κουτσοκάνουμε με 20εκ. χιόνι
    25/12: 2η μέρα τα ίδια
    26/12: 3η μέρα Στύγα-’ρτεμις κλειστές
    27/12: 4η μέρα κλειστές
    28/12: 5η μέρα κλειστές
    29/12: 6η μέρα κλειστές
    30/12: 7η μέρα κλειστές

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1. Γιατί κε Τσεκούρα δεν υπάρχει ένα υπεύθυνο ανακοινωθέν για την επόμενη μέρα?
    2. Γιατί κε Τσεκούρα δεν υπάρχει ένα αξιόπιστο τηλεφωνικό κέντρο? Κ αν υπάρχει τ/φ κέντρο, γιατί δεν λειτουργέι από νωρίς το πρωί έτσι ώστε να ενημερώνεται ο κάθε καημένος που ξεκινάει από την άλλη άκρη 6 κ 7 το πρωί για να έρθει να σας σκάσει το 25άρι??
    3. Τι θα πει κε Τσεκούρα η φράση-απάντηση "ΑΝ πατηθούν οι πίστες,αύριο θα ανοίξουν κ η Στύγα κ η ’ρτεμις"?
    4. Ποιόν ακριβώς ρόλο επιτελεί το καινούργιο ρατράκ αν δεν πατάει τις πίστες?
    5. Γιατί κε Τσεκούρα χθές ημέρα Δεύτέρα 29/12 με ΑΡΙΣΤΕΣ καιρικές συνθήκες ηλιοφάνεια κ άπνοια η Στύγα κ η ’ρτεμις ήταν κλειστές?
    6. Γιατί κε Τσεκούρα σήμερα ημέρα Τρίτη 30/12 ενώ το μισό "Χιονοδρομικό" δούλευε, στο snowreport έλεγε Αναστολή? Μήπως ούτε το snowreport κατάφερε να σας βρει στα τηλέφωνα?
    7. Κ επειδή κε Τσεκούρα το "Χιονοδρομικό" είναι δημοτική επιχείρηση, άρα κ εσείς υπάλληλος του Δήμου είστε που σημαίνει ότι δε νοιάζεστε μόνο για το τί συμβαίνει στο "Χιονοδρομικό" αλλά κ στους δρόμους που οδηγούν σ'αυτό, για ποιό λόγο ακριβώς ο δρόμος άνοιξε μετά τις 12 το μεσημέρι? κ αν λόγω καιρικών φαινομένων δε μπορούσατε να ανοίξετε κ τις 2 λωρίδες γιατί δεν ανοίγατε τουλάχιστον τη μία από το πρωί?
    8. Ποιές ακριβώς ημέρες της σεζόν σκέφτεστε να είναι έτοιμο το "Χιονοδρομικό" κ να δουλέψει αν όχι τις ημέρες των Εορτών των Χριστουγέννων??
    9. Κ τέλος, πιστεύετε ότι το "Χιονοδρομικό" είναι σημαντικό για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής κ επομένως την οικονομική ενίσχυσή της?

"

ωραια πραγματα διαβαζω κ για εκει κατω...κριμα...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Ασχετη ερωτηση προς Κο Τσεκουρα.Επειδη στο site στο τιμοκαταλογο το εισητηριο διαρκειας αναφερεται ως εισητηριο 7 ΗΜΕΡΩΝ κ οχι ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ μηπως μπορειτε να μας διευκρινησετε τι ακριβως σημαινει ? Γιατι αλλο των 7 ημερων κι αλλο το εβδομαδιαιο.... Ευχαρηστω Σταμπουλιδης Γιαννης.
      Φιλε Yetis το δικιο σου βουνο αλλα ισως επρεπε να ρωτησετε αν το εισητηριο μπορειτε να το χρησημοποιησετε αλλες μερες λογω του καιρου....(λεμε τωρα) Κατα τα αλλα μερικα πραγματα δυσκολα αλλαζουν κι εμεις σκεφτομασταν να ανεβουμε σημερα αλλα καλα καναμε κ δεν πηγαμε γιατι απο οτι βλεπω Στυγα παλι κλειστη.....
      Παρακαλω ενημερωστε μας εγκαιρως οταν αποφασισετε να την ανοιξετε μπορει να σας περιμενουμε.....Edited by: jsboard
      keep walking keep searching

Comment

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΤΗΝ ΣΤΥΓΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΜΗΤΕ ΑΛΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Comment

Σωστα παιδια... να πατε ολοι απεναντι
          www.exploremessinia.com

Comment

Originally posted by Wipika

Σωστα παιδια... να πατε ολοι απεναντι

[i]

+1"

Comment

OFEILOUN na anoigoun ta tilefwna nwritera...na min trexoume san !#@# apo tis 7-8 to prwi kai na min kseroume ti tha broume panw..egw na katalabw oti i styga den prolabe na patithei..oti einai pagopoiimeni! kai oti alli dikaiologia,na to katalabw...alla re paidia ANOIKSTE ENA THLEFWNO PIO NWRIS NA KSEROUME! paraklhsh... ti allo na poume diladi..prepei na anebainoume kai na tsakwnomaste ekei panw...
              Live forwards.Learn backwards.

Comment

xtes opoios perimene na anoiksei i styga prepei an enlepe oneiro..apo ti stigmi pou dwsame ta 15 eurw siga min tin anoigan na kapsoun tsampa petrelaio(den kserw kai gw ti kaiei)..afou ta koroida ta dwsame ta eurw mas!

yg.10 to prwi 2 mixanimata kathontan pantws kai den patagan tpt...leitourgisan argotera an thimamai kala..

Comment

Originally posted by Yetis
                  1. Γιατί κε Τσεκούρα δεν υπάρχει ένα αξιόπιστο τηλεφωνικό κέντρο? Κ αν υπάρχει τ/φ κέντρο, γιατί δεν λειτουργέι από νωρίς το πρωί έτσι ώστε να ενημερώνεται ο κάθε καημένος που ξεκινάει από την άλλη άκρη 6 κ 7 το πρωί για να έρθει να σας σκάσει το 25άρι??
                  [i]ti pio aplo kai wraio..tha stamatisoun polles mourmoures!ante na doume,na tous fwtisei to asteri!
                  "

Comment

παιδια πολυ απλα,το ολο θεμα ξεκιναει απο το ποιο χιονοδρομικο σας αρεσει περισσοτερο.μετα βλεπετε αν σας καλυπτει σε αυτα που θελετε κι ετσι αποφασιζετε σε ποιο θα πατε! κι εμενα μου αρεσει παρα πολυ η στυγα αλλα αν δεν ειναι ανοιχτη θα περασω το ιδιο καλα σε αλλη πιστα,ας ειναι και του Αχιλλεα,ξερετε γιατι θα περασω το ιδιο καλα;γιατι με γεμιζει το μερος,η τοποθεσια,τα δεντρα,ο χαρουμενος κοσμος και αλλα πολλα που θα μου παρει μια μερα να τα γραψω ολα!ειναι μεγαλη μου η χαρα καθε φορα που πηγαινω στον χελμο και αυτη την χαρα δεν την νιωθω σε αλλο χιονοδρομικο!αν λοιπον φιλε σκιερις νοιωθεις οτι απεναντι σε σεβονται ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα και ωρα σου καλη κι αερα στα πανια σου,μονο που πολυ φοβαμαι οτι αυτος ο σεβασμος που λες ειναι στα ψιλα γραμματα που δεν διαβαζουμε ποτε...(ουτε καν εκει τωρα που το σκεφτομαι...)
                    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by liapos7
                      παιδια πολυ απλα,το ολο θεμα ξεκιναει απο το ποιο χιονοδρομικο σας αρεσει περισσοτερο.μετα βλεπετε αν σας καλυπτει σε αυτα που θελετε κι ετσι αποφασιζετε σε ποιο θα πατε! κι εμενα μου αρεσει παρα πολυ η στυγα αλλα αν δεν ειναι ανοιχτη θα περασω το ιδιο καλα σε αλλη πιστα,ας ειναι και του Αχιλλεα,ξερετε γιατι θα περασω το ιδιο καλα;γιατι με γεμιζει το μερος,η τοποθεσια,τα δεντρα,ο χαρουμενος κοσμος και αλλα πολλα που θα μου παρει μια μερα να τα γραψω ολα!ειναι μεγαλη μου η χαρα καθε φορα που πηγαινω στον χελμο και αυτη την χαρα δεν την νιωθω σε αλλο χιονοδρομικο!αν λοιπον φιλε σκιερις νοιωθεις οτι απεναντι σε σεβονται ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα και ωρα σου καλη κι αερα στα πανια σου,μονο που πολυ φοβαμαι οτι αυτος ο σεβασμος που λες ειναι στα ψιλα γραμματα που δεν διαβαζουμε ποτε...(ουτε καν εκει τωρα που το σκεφτομαι...)
                      Κοιτα Λιαπος ολοι για το βουνο παμε δεν παμε για να γκρινιαξουμε ουτε για να χειροκροτησουμε κανενα αλλα οταν ο αλλος σου πουλαει παροχη υπηρεσιων τοτε πρεπει να στις παρεχει οχι μονο να πληρωνεται....
                      Κ επειδη σε ολους μας αρεσει το βουνο κ για αυτο παμε εκει εχουμε την απαιτηση αυτος που το εκμεταλλευεται εις το ονομα του δημου Καλαβρυτων να το κανει σωστα κ για την εξυπηρετηση του κοσμου.
                      ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΖΗΤΑΜΕ Κ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ .
                      Ας πουμε εγω θελω να βγαλω την καρτα για 7 ημερες γιατι να μην μπορω νατην χρησιμοποιησω οποιες μερες θελω εγω εστω καθημερινες...
                      Γιατι ναμην υπαρχει μια καρτα για σκ με εκπτωση 15-20% αν προπληρωσεις 4σκ?
                      Ειναι πολλα αυτα ?η μηπως ειναι εποχη να πληρωνεις 25 ευρω για 10-12 χλμ πιστας?
                      Αυτα πολυ φιλικα
                      Edited by: jsboard
                      keep walking keep searching

Comment

και το δικο μου ποστ φιλικα το εγραψα,το εχω ξαναπει,δεν εχω να χωρισω τπτ με κανεναν γιατι κι εγω τραβαω αυτα που γραφετε.ισως ομως να τα βλεπω λιγο διαφορετικα και να μην λεω πολλα πολλα!
                        γι αυτα που γραφεις js εχεις δικιο αλλα δεν μπορω να σου απαντησω εγω,σε καποια αλλα θεματα ομως πιστευω οτι το παρατραβαμε λιγακι με αυτα που γραφουμε!
                        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

ΦΙΛΕ LIAPOS7 ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΝΑΖΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΤΡΑΚ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ 1,5 ΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΕΣΥ" ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. "ΑΛΛΟΙ" ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ "ΕΣΥ" ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Δ Ε Ν Γ Ι Ν Ε Τ ΑΙ......"

Comment

Originally posted by SkieriS

ΦΙΛΕ LIAPOS7 ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ  ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΝΑΖΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ  ΒΟΥΝΟ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΤΡΑΚ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ 1,5 ΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΕΣΥ" ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. "ΑΛΛΟΙ" ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ "ΕΣΥ" ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Δ Ε Ν   Γ Ι Ν Ε Τ ΑΙ......
                            Κοίτα να δεις μερικά πράγματα SkieriS.
                            όλα είναι θέμα προγραμματισμού και όχι βιασύνης και ανγχους. Δεν ξέρεις αρκετά πράγματα και με το δίκιο σου φωνάζεις.
                            Πρώτα πρώτα αρχές σαιζόν και πήγες και έβγαλες εβδομαδιαία.Ρισκάρισες και έχασες.Δεν γνώριζες για τις επικείμενες χιονοπτώσεις; όσο και να ενημερωθείς είναι βουνό έχει αέρα που δεν μπορεί με ακρίβεια να προβλεφθεί. Οι υπεύθυνοι του Χ/κ νοιάζονται για σένα και για όλους και δε θα δώσουν ποτέ αναβατήρα με αέρα, δεν παίζουν τα κεφάλια τους. Ανεβαίνω στο κέντρο από τα εγκαίνια του και έχω δει να ανοίγουν Στύγα 11:00 το πρωί όταν σχεδόν όλα τα εισιτήρια είχαν κοπεί.Δεν υπάρχουν σκοπιμότητες σε αυτό να 'σαι βέβαιος. Επίσης μέσα στη βιασύνη σου να πας θα έπρεπε να προσέξεις στο site του χ/κ ότι έλεγε ότι η γραμμή του ΟΤΕ είχε βλάβη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση υπήρχε κινητό.
                            Όσο για τα ρατρακ είναι όπως ξέρεις απαρχαιωμένα και παρουσιάζουν βλάβες πολύ συχνά, με την έλευση των νέων όμως και αφού μετά την εξοικείωση του προσωπικού το οποίο όπως γνωρίζω έχει κάνει σεμινάρια, θα δεις στις επόμενες μέρες μαγικά χαλιά στο Χελμό, όχι πίστες!

Τέλος θα ήθελα να μεταφέρω και εγώ μια προσωπική εμπειρία: προχτές έλεγα να ανέβω, μπήκα σε ότι site ασχολούνται με προγνωστικά καιρού και είδα χιονοπτώσεις και οτι συγκεκριμένα την ημέρα που ήθελα εγώ να πάω σταματούσαν οι χιονοπτώσεις.
                            ΔΕΝ ΠΗΓΑ όμως, διότι με απλή λογική, Στύγα δεν επρόκειτο να λειτουργήσει λόγω παγοποίησης.Τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράγματα, ή τα δεχόμαστε ή όχι. Εγώ τα δέχομαι γιατί όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο liapos7 δεν πάω προσωπικά μόνο για το σκι, αλλά για το Χελμό τα ελατά του, τις πίστες του!

Αυτά ...σκέψου λιγάκι όσα έγραψα και θα δεις οτι με λίγο υπομονή και θετική ενέργεια θα τα δεις από την καλή τα πράγματα.
                            Καλή Χρονιά σε όλο το forum"
                            ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ....ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ FZ6S!

Comment

φιλε stavrakas το γνώριζα για τον ΟΤΕ αλλα στο κινητό δεν απαντούσαν. Τέλος πάντων, όσο ζούμε ελπίζουμε....... ας ευχηθούμε να γίνουν τα πράγματα καλύτερα και να εξαλειφθούν τα όποια προβλήματα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ .............. ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΙΕΣ!!!!!!

Comment

Working...
                              X