Λαγκαδας κανα 5ποντο εχει που λιωνει...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Collapse
X
-
george η πεδιαδα ηταν καταλευκη.πλεον δεν ειναι.πριν λιγο ανεβηκα σε υψωμα για να βγαλω φωτογραφια αλλ εχει λιωσει.[i]Originally posted by MountExplorerη πεδιαδα του λαγκαδα μεχρι τον βερτισκο ειναι καταλευκη. αν μπορουσαμε να δουμε δορυφορικη, ολο το βορειο τμημα του νομου θα ηταν ασπρο!
"
Comment
-
εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να εχω υετο γιατι απο θερμοκρασιες δεν εχω προβλημα...Originally posted by alexisplusκαι για αριδαια δινει χιονοπτωση! με τιποτα λογικα γιατι θα εχουμε υψηλοτερες θερμοκρασιες..Originally posted by snowmike@to meteo δινει για 2-3 του μηνα χιονονερο στη σαλονικα καιχιονι στο πανοραμα λετε????????GREEKSNOWREPORT..
Comment
-
παιδια παρατηρωντας τις φωτο απο τα προαστια της θεσσαλονικης πρεπει να εριξε αρκετο χιονι.επισης μου κανει εντυπωση η χιονοστρωση στην πιερια ακομη και μεχρι την παραλια.θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν ειχαμε χιονοστρωση μεσα στην πολη της θεσσαλονικης?
WAITING FOR THE SUMMER STORM SEASON 2012 TO BEGIN
Comment
-
thermonhsida...Originally posted by thunderguyπαιδια παρατηρωντας τις φωτο απο τα προαστια της θεσσαλονικης πρεπει να εριξε αρκετο χιονι.επισης μου κανει εντυπωση η χιονοστρωση στην πιερια ακομη και μεχρι την παραλια.θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν ειχαμε χιονοστρωση μεσα στην πολη της θεσσαλονικης?http://meteocam.gr/panorama/
Comment
-
Σίγουρα η θερμονησίδα...παίζαμε με τουσ 2 -2.5 βαθμούς συνέχεια...στη Σίνδο το έτρωσε, που είναι και σε μηδενικό υψόμετρο..απλα είναι έξω από την πόλη...επίσης μέσα στην πόλη και η ποσότητα υετού ήταν μικρότερη επειδή μάλλον είχαμε να κάνουμε με ορογραφικό υετό...θεωρώ ότι αν το συνέχιζε χθες το βράδυ με το ρυθμό του μεσημεριού θα είχαμε πασπάλισμα και μέσα στην πόλη..Originally posted by thunderguyπαιδια παρατηρωντας τις φωτο απο τα προαστια της θεσσαλονικης πρεπει να εριξε αρκετο χιονι.επισης μου κανει εντυπωση η χιονοστρωση στην πιερια ακομη και μεχρι την παραλια.θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν ειχαμε χιονοστρωση μεσα στην πολη της θεσσαλονικης?www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
Comment

Comment