Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Λαγκαδας κανα 5ποντο εχει που λιωνει...

Comment

• Originally posted by MountExplorer
      η πεδιαδα του λαγκαδα μεχρι τον βερτισκο ειναι καταλευκη. αν μπορουσαμε να δουμε δορυφορικη, ολο το βορειο τμημα του νομου θα ηταν ασπρο!
      george η πεδιαδα ηταν καταλευκη.πλεον δεν ειναι.πριν λιγο ανεβηκα σε υψωμα για να βγαλω φωτογραφια αλλ εχει λιωσει.[i]
      "

Comment

• Ο μεγάλος χαμένος ο δήμος Θερμαϊκού ( Περαία - Ν. Επιβάτες - Αγ. Τριάδα ).
        Μετρημένα 15 χιλιοστά βροχής ( 80% βροχή 20% χιονόνερο ).

Το μόνο θετικό είναι ότι από 1/12 έχω 123 χιλιοστά...

Comment

• ρε σεις εδω ο καιρος αρχιζει και ξανακλεινει.το φρεεμετεο με ταζει το βραδυ της δευτερας χιονοπτωση και πρωι τριτης.Λετε?

Edited by: antoine
          Z

Comment

• to meteo δινει για 2-3 του μηνα χιονονερο στη σαλονικα καιχιονι στο πανοραμα λετε????????
            GREEKSNOWREPORT..

Comment

• Originally posted by snowmike@
              to meteo δινει για 2-3 του μηνα χιονονερο στη σαλονικα καιχιονι στο πανοραμα λετε????????
              και για αριδαια δινει χιονοπτωση! με τιποτα λογικα γιατι θα εχουμε υψηλοτερες θερμοκρασιες..

Comment

• Originally posted by alexisplus
                Originally posted by snowmike@
                to meteo δινει για 2-3 του μηνα χιονονερο στη σαλονικα καιχιονι στο πανοραμα λετε????????
                και για αριδαια δινει χιονοπτωση! με τιποτα λογικα γιατι θα εχουμε υψηλοτερες θερμοκρασιες..
                εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να εχω υετο γιατι απο θερμοκρασιες δεν εχω προβλημα...
                GREEKSNOWREPORT..

Comment

• sto metar.gr deixnei xioni me ilio kai liga sinefa. lete na xionizei pouthena edo konta tora?
                  XIONOFORO TO NEO ETOS. EUTIXISMENO TO 2009

Comment

• εχουμε καιρο ακομα...ελπιζω απο εδω και περα να κανει κατι παρομοιο με 2005-06 η 2001 το οποιο θυμαμαι ελαχιστα!

Comment

• παιδια παρατηρωντας τις φωτο απο τα προαστια της θεσσαλονικης πρεπει να εριξε αρκετο χιονι.επισης μου κανει εντυπωση η χιονοστρωση στην πιερια ακομη και μεχρι την παραλια.θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν ειχαμε χιονοστρωση μεσα στην πολη της θεσσαλονικης?

WAITING FOR THE SUMMER STORM SEASON 2012 TO BEGIN

Comment

• γιατι το πηρε η αθηνα για τριτη πλακα κανω φιλαρακι
                        GR-NIKAIA-KRHTH-ο καιρος δεν ειναι τροικα να κανει περικοπες φετος θα τα δουμε ολα

Comment

• Originally posted by thunderguy
                          παιδια παρατηρωντας τις φωτο απο τα προαστια της θεσσαλονικης πρεπει να εριξε αρκετο χιονι.επισης μου κανει εντυπωση η χιονοστρωση στην πιερια ακομη και μεχρι την παραλια.θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν ειχαμε χιονοστρωση μεσα στην πολη της θεσσαλονικης?
                          thermonhsida...
                          http://meteocam.gr/panorama/

Comment

• Originally posted by thunderguy
                            παιδια παρατηρωντας τις φωτο απο τα προαστια της θεσσαλονικης πρεπει να εριξε αρκετο χιονι.επισης μου κανει εντυπωση η χιονοστρωση στην πιερια ακομη και μεχρι την παραλια.θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν ειχαμε χιονοστρωση μεσα στην πολη της θεσσαλονικης?
                            Σίγουρα η θερμονησίδα...παίζαμε με τουσ 2 -2.5 βαθμούς συνέχεια...στη Σίνδο το έτρωσε, που είναι και σε μηδενικό υψόμετρο..απλα είναι έξω από την πόλη...επίσης μέσα στην πόλη και η ποσότητα υετού ήταν μικρότερη επειδή μάλλον είχαμε να κάνουμε με ορογραφικό υετό...θεωρώ ότι αν το συνέχιζε χθες το βράδυ με το ρυθμό του μεσημεριού θα είχαμε πασπάλισμα και μέσα στην πόλη..
                            www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

• παιζει να εχει υετο δευτερα βραδυ η θεσσαλονικη?? το γφς δινει κατι ψιχουλα...

Comment

• παντως ψηλα ο Χορτιατης ειχε 30 εκατοστα χιονι, και οχι μονο σε ενα σημειο!!! [i]"

Comment

Working...
                                X