Originally posted by beach-snow
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΑΚΗΣ 23-12
Collapse
X
-
Οκ, συγγνώμη, δεν θέλω να ξεκινήσει κόντρα. Απλώς δεν βλέπω το κακό να επικεντρώνεται ο Σάκης στη Βόρεια Ελλάδα. Σίγουρα κάνει λάθη για την Αττική και όλοι το έχουμε διαπιστώσει αλλά όπως και να το κάνουμε έχει το καλύτερο δελτίο καιρού στην Ελληνική τηλεόραση."Καιρικά ανώμαλος" κατά Koppen
Comment
-
To kalytero gia VOREIA ELLADA ok.. symfwnw k egw...Originally posted by nickrousΟκ, συγγνώμη, δεν θέλω να ξεκινήσει κόντρα. Απλώς δεν βλέπω το κακό να επικεντρώνεται ο Σάκης στη Βόρεια Ελλάδα. Σίγουρα κάνει λάθη για την Αττική και όλοι το έχουμε διαπιστώσει αλλά όπως και να το κάνουμε έχει το καλύτερο δελτίο καιρού στην Ελληνική τηλεόραση.
Comment
-
Οσον αφορά τα υψόμετρα για αύριο στην Αττική κι εγώ για υψηλούτσικα τα είδα, αλλά όταν υπάρχει ΒΒΔ που ενεργεί σχετικά και ως καταβάτης, το -6 πάει ολίγον τι περίπατο...έτσι με ΒΑ και υετό πέφτει το επίπεδο παγοποίησης και με ΒΒΔ ΒΔ ανεβαίνει αντίστοιχα...
Βέβαια θαρρώ πως δεν θα έχουμε και κανα σοβαρό υετό...Edited by: beach-snow
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
An exaireseis ligo to delteio kairou gia tous Agrotes pou leei kai kapoia parapanw pragmata ta ypoloipa deltia den lene tpt parapanw apo to klasiko deltio ths EMY, dn mporoune na poune k olas gt sini8ws den ta parousiazoune kan metewrologoi....Originally posted by MountExplorerγια νοτια ελλαδα δηλαδη ποιο θεωρεις καλυτερο δελτιο καιρου Αλεξ?
Ontws o Sakhs exei kalo deltio kai analytiko alla xanalew pisteuw mono gia tn Voreia Ellada... gia tin ypoloiph spania leei....
Comment
-
Κωστα με Βδ ομως δεν υπαρχει υγρασια και οτι νιφαδα υπαρχει στην ατμοσφαιρα επιβιωνει μεχρι το εδαφος.Originally posted by beach-snowΟσον αφορά τα υψόμετρα για αύριο στην Αττική κι εγώ για υψηλούτσικα τα είδα, αλλά όταν υπάρχει ΒΒΔ που ενεργεί σχετικά και ως καταβάτης, το -6 πάει ολίγον τι περίπατο...έτσι με ΒΑ και υετό πέφτει το επίπεδο παγοποίησης και με ΒΒΔ ΒΔ ανεβαίνει αντίστοιχα...
Βέβαια θαρρώ πως δεν θα έχουμε και κανα σοβαρό υετό...
Comment
-
Aν έχει -6 και υετό και βδυτικό δεν πάει καθόλου περίπατο. Νιφάδες βλέπουν και τα 300μ.Απλά με βδ δεν έχει τοσο εύκολα υετό.Ομως δεν αποκλείω να δούμε νιφάδες αρκεί να έχει πέσει τοτε και η θερμ στα 850 Edited by: civilathensOriginally posted by beach-snowΟσον αφορά τα υψόμετρα για αύριο στην Αττική κι εγώ για υψηλούτσικα τα είδα, αλλά όταν υπάρχει ΒΒΔ που ενεργεί σχετικά και ως καταβάτης, το -6 πάει ολίγον τι περίπατο...έτσι με ΒΑ και υετό πέφτει το επίπεδο παγοποίησης και με ΒΒΔ ΒΔ ανεβαίνει αντίστοιχα...
Βέβαια θαρρώ πως δεν θα έχουμε και κανα σοβαρό υετό...ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
Comment

Comment