σιγα μωρε μην παρεις εχει πολλες καμερες αλλα κ πιος να μπει να δει?γιορτες ειναι θα βγουμε εξω
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΑΚΗΣ 23-12
Collapse
X
-
Originally posted by PARNASSIOS
καποι εδω μεσα δεν ειναι χιονοτρελαμενοι αλλα αντινοτιοι και αντι κεντρικοι!!!πως λεμε αντι αντιολιμπιακοι και αντιπαναθηναικοι!!!!ενα τετοιο πραμα!!!και για να γινω πιο συγκεκρημενος αυτο παει περισσοτερο στον μετεοφοκ!!!
λοιπον μετεοφοκ...σε καταλαβαινουμε ολοι!!!!
στερημενο παιδι εισαι δεν σε παρεξιγουμε!!!!
και οπως ειπε ο γιαννης λες να αρχισουμε να αγχωνομαστε μην κανετε το 1-4??????[i]
και αμα θες να το παμε και πιο ψιλα το θεμα...κοιτα τον παρνασσο απο το νεο ετος τι θα εχει πανω του και κοιτα και το καιμακ!!!!!!!!!
αντε τα λεμε ρε!!!!!!!!
αθηνα χιονομανα για παντα!!!!!!!!!!!
Είχα κι εγώ περιοδους χωρίς σύντροφο αλλά δεν εγραφα τετοιες μκειες.Σε καταλαβαίνω.Υπομονή! Εσύ μπορεις να ανεβαινεις στα κορφοβούνια,εγώ σε 40 ώρες θα το έχω στον κήπο μου
Οσο για το 1-4,στο χαρίζω! Εσύ μετρα το σκόρ,εγώ θα μετράω ποντους
Edited by: meteofok "http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Comment
-
φωκιωνα πατα ενα φρενο στις εκφρασεις σου,,,,,,,,,,,,,,,
και εσυ φιλε μου ελεγες οτι στις γιορτες ολη η αθηνα θα ειναι με το κοντομανικο και σορτσακια οποτε τι μιλας?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
οσο για το χιονι στο 00 δινει οτι θα πεσουν 8εκατοστα στην θεσσαλονικη.
και καλα κανεις κ το περιμενεις στον κηπο σου!!κ εμεις θα το περιμεναμε και ποιος παει καθε μα καθε χρονο σε κορφοβουνια μακρυα απο το σπιτι του παλι το ξερουμε ολοι!!αλλα κανε μας την χαρη και μιλα καλυτερα και πιος γραφει αυτα που λες τα ξερουμε ολοι
εγω νομιζα οτι μενεις χορτιατη τοσα χρονια παντωςEdited by: ΓΙΑΝΝΗΣκαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣφωκιωνα πατα ενα φρενο στις εκφρασεις σου,,,,,,,,,,,,,,,
και εσυ φιλε μου ελεγες οτι στις γιορτες ολη η αθηνα θα ειναι με το κοντομανικο και σορτσακια οποτε τι μιλας?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
οσο για το χιονι στο 00 δινει οτι θα πεσουν 8εκατοστα στην θεσσαλονικη.
και καλα κανεις κ το περιμενεις στον κηπο σου!!κ εμεις θα το περιμεναμε και ποιος παει καθε μα καθε χρονο σε κορφοβουνια μακρυα απο το σπιτι του παλι το ξερουμε ολοι!!αλλα κανε μας την χαρη και μιλα καλυτερα και πιος γραφει αυτα που λες τα ξερουμε ολοι
εγω νομιζα οτι μενεις χορτιατη τοσα χρονια παντως
Μιας και αναμαμβανεις δικιγορικα χρεη να σου απαντησω.Οταν καποιος ξεκιναει αντιπαραθεση ( Παρνασιος) να περιμενει και την αναλογη απαντηση.Αν προσεξες μου κοτσαρε χαρακτηρισμο προσωπικο απο το πουθενα,λεγοντας με στερημενο.Δεν ξερω τι προβληματα εχει στην προσωπικη του ζωη,και δεν με νοιαζει διολου.αλλα αυτο δεν του δινει την δικαιολογια να πεταει χαρακτηρισμους απο το πουθενα.Εγω δεν ειδα να απευθυνθηκα προσωπικα στον παρνασιο σε κανενα ποστ.ουτε ειπα κατι για το βουνο Του.
Edited by: meteofokhttp://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Comment
-
και μονο που μερικοι καθεστε καθε χρονο και κανετε κοντρες για πιο βουνο εχει πιο πολυ χιονι τα λεει ολα.
μερικοι εχετε υοθετησει ενα βουνο για να εχετε να λετε.
και δεν κανω κανενος το δικηγορο.αυτα τα βλεπουμε ολοι καθε χρονο.
ακομη κ αν δεν το στρωσει φετος δεν προκειτε να καθομε εδω μεσα να μιλαω για την παρνηθα ολη μερα.
θα κλεισω το κομπιουτερ κ θα κανω κατι καλυτερο απο το να λεω οτι μου ερθει.καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣκαι μονο που μερικοι καθεστε καθε χρονο και κανετε κοντρες για πιο βουνο εχει πιο πολυ χιονι τα λεει ολα.
μερικοι εχετε υοθετησει ενα βουνο για να εχετε να λετε.
και δεν κανω κανενος το δικηγορο.αυτα τα βλεπουμε ολοι καθε χρονο.
ακομη κ αν δεν το στρωσει φετος δεν προκειτε να καθομε εδω μεσα να μιλαω για την παρνηθα ολη μερα.
θα κλεισω το κομπιουτερ κ θα κανω κατι καλυτερο απο το να λεω οτι μου ερθει.
Σε αυτο συμφωνω 1000% Και κακώς μπαινουμε σε τετοιο τρυπάκι ( βαζω και τον εαυτό μου μέσα)!http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Comment
-
εσυ αρχοντας ε?καθε φορα τηνη πεφτεις,,και τα κοροιδα καθοντε 3 ωρες στο κομ.κ σου λενε τι θα κανει!!Originally posted by snowmike@λοιπον εγω μολις ξυπνησα και απ οτι βλεπω εσεις συνεχιζετε τα θεσινα ....τεσπα... μπορει καποιος να με ανημερωσει για τα νεοτερα δεδομενα ιδιως γα κεντρικη μακεδονια?
ωραιος!!!
καλα εσυ τι ασχολησε εκει θα στρωσει πολυ χιονικαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
ε ειπαμε εχθες 10 ωρες ημουν μεσα ειδα 25 προγνωσεις ..απλα αυτα τα gfs δεν μπορω να τα αποκρυπτογραφω και πολυ καλα γ αυτο ζηταω μια βοηθεια...Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣεσυ αρχοντας ε?καθε φορα τηνη πεφτεις,,και τα κοροιδα καθοντε 3 ωρες στο κομ.κ σου λενε τι θα κανει!!Originally posted by snowmike@λοιπον εγω μολις ξυπνησα και απ οτι βλεπω εσεις συνεχιζετε τα θεσινα ....τεσπα... μπορει καποιος να με ανημερωσει για τα νεοτερα δεδομενα ιδιως γα κεντρικη μακεδονια?
ωραιος!!!
καλα εσυ τι ασχολησε εκει θα στρωσει πολυ χιονιGREEKSNOWREPORT..
Comment
-
Εσυ συντοπίτη μελλοντικέ γείτονα από το Φυλιρο...Εκεινη τη μερα του Νοεμβρη ειδες ενα 5ποντο βαμβακι με -3,5 στα 850 και 0 επιφανειας (ειχα ανεβει το βραδυ - ηταν ονειρο). Στην προκειμένη περίπτωση να υπολογιζεις 40 πόντους ΠΑΓΩΜΕΝΟ με κλεισμενους δρόμους και ειδικα εσυ που εισαι στα 650 μετρα!!!!!
Καπου προς το στρατόπεδο πρεπει νασαι πριν το προφητη Ηλία....
Ποιο ειναι το ονομα σου ρε παλικαρε?
Αποστολης εγω. [i]
Edited by: xionotrela "
www.northmeteo.gr
Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.
Comment
-
Originally posted by xionotrelaΕσυ συντοπίτη μελλοντικέ γείτονα από το Φυλιρο...Εκεινη τη μερα του Νοεμβρη ειδες ενα 5ποντο βαμβακι με -3,5 στα 850 και 0 επιφανειας (ειχα ανεβει το βραδυ - ηταν ονειρο). Στην προκειμένη περίπτωση να υπολογιζεις 40 πόντους ΠΑΓΩΜΕΝΟ με κλεισμενους δρόμους και ειδικα εσυ που εισαι στα 650 μετρα!!!!!
Καπου προς το στρατόπεδο πρεπει νασαι πριν το προφητη Ηλία....
Ποιο ειναι το ονομα σου ρε παλικαρε?
Αποστολης εγω. [i]
ελα Μιχαλης ειμαι εγω ..ναι προς το στρατοπεδο ειμαι αλλα το τελευταιο....λες δηλαδη θα δουμε καλο πραμα ε.μακαρι
"
GREEKSNOWREPORT..
Comment
-
Ναι ρε Μιχαλακη ΤΙ το συζητας??? Τωρα για 650μ. και εχεις αμφιβολίες???? Οσο θα ρτίξει Κοζανη θα ριξει και σε σενα (λεμε τωρα)... Το καρακεντρο πρεπει να αγχωνετε αν και δε το φοβαμαι και πολυ...λογω εποχης και διαρκειας ημερας.Ειπαμε στη χειροτερη περιπτωση ενα 30ποντο τοχεις σιγουρα!!!
Εγω πως θα γινει να ανεβω Φυλιρο μεθαυριο για να ταϊσω το σκυλο μου... Και πως θελω να ανεβωωωωω.... Σα τρελος θελω να ανεβω...!!!!
www.northmeteo.gr
Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.
Comment

Comment