lamia?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
12άρι: Η Μητέρα του χιονιά!
Collapse
X
-
ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ.
Η κατασταση ειναι βεβαια κλασικη χιονοκατασταση για την κεντρικη
Ελλαδα και κυριως τη Δ.Θεσσαλια οπου τα εκατοστα θα ειναι δεκαδες. Θα
εχει πολυ ενδιαφερον αν επικρατησουν αντικυκλωνικες συνθηκες την
επομενη εβδομαδα εστω και για λιγο καθως θα δουμε διψηφιες αρνητικες
ελαχιστες, ενω με καλη αναστροφη δεν θα με ξαφνιαζε εαν ειχαμε ακομη
και κατω απο -20C, αλλα προς το παρον δεν φαινονται δυνατες αναστροφες.
Edited by: ONLYSNOW
Comment
-
Επειδή συνεχώς κάποιοι λένε ότι το Φεβρουάριο μεγαλώνει η μέρα κλπ και άρα περνά σιγά σιγά ο χειμώνας και άλλα. Τα πράγματα έχουν ως εξής. Οι ψυχρές εισβολές του Φεβρουαρίου και φυσικά και του Ιανουαρίου είναι οι πιο ισχυρές του χρόνου από άποψη ψύχους! Μετά ερχονται οι ψυχρές εισβολές του Μαρτίου και τέλος του Δεκεμβρίου! Η εξήγηση είναι απλή. Το αρνητικό ισοζύγιο ενέργειας σε αρκετά βορειότερα γ.π από μας υφίσταται από τις αρχές του φθινοπώρου και παίρνει τη μέγιστη τιμή του γύρω στο Φεβρουάριο. Παρόλο που εκείνο τον μήνα ο ήλιος έχει ανέβει λίγο στον ορίζοντα σχετικά πάντα με το χειμερινό ηλιοστάσιο που είναι στις 22/12 συνεχίζουν αυτές οι περιοχές να έχουν έλλειμα ενέργειας.Έτσι εκεί γύρω στο Φεβρουάριο λόγω κυρίως του μεγάλου χρονικού διαστήματος περίπου 6 μηνών που παρατηρείται αυτό το έλλειμα έχουμε και την μεγαλύτερη συσσώρευση ψύχους. Από κει και μετά βέβαια δηλ. από μέσα Μαρτίου και μετά ο ήλιος και φυσικά και η διάρκεια της μέρας αρχίζουν να επηρεάζουν αρκετά τα καιρικά δρώμενα.Ως τότε όμως όσο ήλιο και να κάνει όσο και αν φτιάξει ο καιρός για λίγες μέρες,μια καλή ψυχρή εισβολή βουλιάζει στο χιόνι και την Κρήτη!Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
KAPOIOI ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΕΛΛΠΟΝΗΣΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200 ΕΓΩ ΓΕΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Ο ΣΤΑΘΜΟς ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙς ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕς ΤΟΥ ΘΑ ΣΑς ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ ΟΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟς ΣΤΑΘΜΟςσας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
ΕΓΩ δν γραφω τακτικα στο φορουμ?Originally posted by Larissa_Trophy[i]Originally posted by XXL !!!lamia?
Ελα βρε φιλε μου,δεν μας γραφεις πολυ τακτικα.
Θα σε απαντησω εγω,Αλλα δυστιχος δεν ειναι καλα τα νεα για λαμια,παρα μονο σε γυρο ορεινες ζωνες.
"
Comment

Comment