εγω πιστευω,οσον αναφορα την Β.ελλαδα, οτι το καινουργιο ραν θα επιβεβαιωσει την πολυ καλη συγκυρια για φλωρινα,κοζανη,πτολεμαιδα και θα εχει και εκπληξεις για κεντρικη μακεδονια.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
12άρι: Η Μητέρα του χιονιά!
Collapse
X
-
Ουσιαστικά παιδιά υπάρχει μια τεράστια μάχη μεταξύ όλων των περιοχών της χώρας για το πιο βολικό στην εκάστοτε περίπτωση σενάριο. Το επικρατέστερο που βλέπουμε αυτή την στγμή ευνοεί ΤΡΟΜΕΡΑ, Δυτική Μακεδονία, Ήπειρο, Δυτική και Κεντρική Στερεά, Δ. Θεσαλία και Πελοπόνησο. Αντίθετα, η Θράκη, η Αν. Μακεδονία και σε πολύ λιγότερο η Κεν. Μακεδονία και η υπόλοιπη Θεσαλία επιθυμούν μια κυκλογέννεση κάπως ανατολικότερα ώστε να έμπαιναν το κατα δύναμην στο παιχνίδι. Σε πλήρη αντίθεση τα ανατολικά προσήνεμα θα επιθημούσαν, αντίθετα με το τι δείχνει τώρα σε πολλά σενάρια, μια πολύ γρήγορη κίνηση του αποκομένου αυλώνα δυτικά ώστε να ενωθεί στα μέσα του Ατλαντικού με τον άλλον αυλώνα του Καναδά που κατέρχεται λόγω εμποδισμού και να μην επιτρέψει και εκεί αποκοπή δίνοντας χώρο σε πολύ υψηλές πιέσεις να κατακλύσουν την περιοχή της Γροιλανδίας οδηγώντας τον αζορικό αντικυκλώνα σε άμεση κατάρευση.
Χοντρικά έτσι παίζεται το παιχνίδι με πολλά υποσενάρια.
Το 12 θα δώσει την οριστική απάντηση!Edited by: Bill82
Comment
-
δυστυχώς ο φετεινός χειμώνας εξακολουθεί να μην εχει δυναμική στην περιοχή μας...αυτό που έρχεται δεν πρεπει να το υπερεκτιμούμε...δεν ειναι τιποτα τρομερο..με καποιες μικροαλλαγες θα μπορουσε να εξελιχθεί βεβαια σε εναν Φλεβαρη του 94 αλλά πολυ πιθανόν να εξελιχθεί σε εναν απλό Δεκέμβρη του 2007 τελικα...τις δυο αυτες κακοκαιρίες τις χωρίζει το χαος και όμως ειναι και τόσο κοντα τελικα κοιταζοντας τους χαρτες....
Comment
-
Originally posted by beach-snowΜπορείς να πας στα πολύ κοντινά σου Αγγελε κι εσύ και ο καθείς από μας...είναι απλά τα πράγματα, εμείς τα κάνουμε σύνθετα...Originally posted by DirfisΝαι αλλα τι να το κανω...αν εχει ριξει 2μ χιονι στο Καρπεννησι και εδω εχει ηλιο! Αν εχω ηλιο εγω, δεν μπορω να απολαυσω κατι...οπως σε αντιστοιχη μοιρα βρισκονταν και οι φιλοι μας, απο τα βορεια!
αν δεν ηταν τοσο ευνοημενο το χωριο σου σε αυτην την κακοκαιρια,οπου θα εισαι και εκει,δεν νομιζω να τα ελεγες αυτα...
μαλον θα γκρινιαζες και εσυ!!!!!!!![i]"
Comment

Comment