Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μια χαρά είναι πάνω...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μια χαρά είναι πάνω...

Guys δεν ξέρω τι λέτε πάντως ήμουν τριήμερο στο βουνό και πραγματικά έμεινα άναυδος.
    1η μέρα Τρίτη:

Το χιόνι ξεκινούσε λίγο πριν από το Parking αλλά οι πίστες ήταν τέλεια στρωμένες.
    ’νοιξε βέβαια μόνο το 2θέσιο και στις 12:30 περίπου το 3θέσιο.
    Πλήρωσα πολύ φθηνά το εισητήριο 8€ και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα του χιονιού.

2η μέρα Τετάρτη:

Χιόνιζε όλο το βράδυ και το πρωϊ είχε πουδρίτσα σε πολλά σημεία και η χιονόπτωση ήταν σε σημεία πριν από την χιονοθύελλα.
    Οι πίστες που άνοιξαν ήταν πάλι το 2θέσιο και το 3θέσιο και ήταν ακόμα καλύτερες οι κατεβασιές.
    Για άλλη μια φορά πλήρωσα τα 8€ και έμεινα πάλι πολύ ευχαριστημένος.

3η μέρα Πέμπτη:

Η χιονόπτωση που είχε διάρκεια όλη τη χθεσινή μέρα έχει κάνει το βουνό τέλειο.
    Η πούδρα που υπάρχει ξεπερνάει σε πολλά σημεία τα 60 cm και οι πίστες είναι ανοιχτές όλες στα κελλάρια εκτός από τον Ηρακλή και το Συρόμενο το κάτω.
    Πιστεύω πάντως πως μπορούσαν να ανοίξουν τον Ηρακλή απλά είχε πολύ λίγο κόσμο.
    Πάντως οι πίστες ήταν πολύ καλές καθώς υπήρχε πολύ χιόνι.
    Το snowreport σίγουρα έχει λάθος μετρήσεις για το πάχος του χιονιού.
    Γενικά η Πέμπτη ήταν η τέλεια μέρα για τους χιονοδρόμους.
    Και πάλι με 8€.

Το thread αυτό το δημιούργησα γιατί έχω βαρεθεί όλοι να λένε για την κατάντια του Παρνασσού.

Δεν λέω είναι απίστευτο το εισητήριο να έχει 27€ τα σαββ/κα ή να δίνεις 3.5€ για ότι σφολιατοειδές υπάρχει και 4€ και πάνω για τον καφέ.
    Αλλά υπάρχουν πολλά να κάνεις για να τους ξεφύγεις.
    Πχ πήγαινε πάρε Caprice κρουασάν και ότι άλλο θες από κάνα περίπτερο στην Αράχωβα και ανέβα στο βουνό καθημερινή τι να κάνουμε ο κόσμος πάντα θα έιναι τόσος πολύς.
    Δεν φταίει το χιονοδρομικό γι'αυτό.

Οι άνθρωποι φέτος φαινόντουσαν πιο εξυπηρετικοί και έβλεπες τα εκχιονιστικά να είναι συνεχώς και να στρώνουν πίστες.

Δεν λέω υπάρχουν πολλά μα πολλά αρνητικά αλλά εσείς το έχετε ξεφτιλίσει το θέμα.
    Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό χωρίς να έχει ανέβει φέτος.

Διάβασα πως τη πρωτοχρονιά πήγαν και δώσαν 27€ για το Σαλέ ενώ ήταν 4€, διάβασα πως δεν υπήρχε καθόλου χιόνι και το χιόνι ήταν τέλειο και βράχια έβλεπες ακόμα και τη Τρίτη μόνο εκτός πίστας, την Πέμπτη δε πουθενά.
    Γενικά επικρατεί στο forum ένα κλίμα ανακρίβειας και δυσφίμησης και είπα και εγώ είμαι κατά της διεύθυνσης για πολλά πράγματα.
    Για τα Lift για το Sale και για πολλά ακόμα αλλά ok, μην το ξεφτιλίζουμε το θέμα.

Καλή Χιονοδρομική Περίοδος παιδιά.

Καλησπέρα φίλε μου, μόλις γύρισα από Παρνασσο! Είχα πάει μονοήμερη και συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα είπες...Τα Κελλάρια ήταν μια χαρά σήμερα...Οπωσδήποτε σήμερα λόγω αργίας και τριημέρου, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εξυπηρετικά όπως θα ήταν σίγουρα τις καθημερινές που ήσουν εσύ...πολύς κόσμος και στριμωξίδι δυστυχώς! Σήμερα η τηλεκαμπίνα είχε 6 ευρώ, το ημερήσιο όμως ήταν πράγματι 27 ευρώ...Όπως και να το κάνουμε είναι ακριβό! Τουλάχιστον ο ΑΙΟΛΟΣ ήταν υπέροχος...

Υ.Γ.
    ΤΟ τσάι στο σαλέ κοστίζει 3 ευρώ, και ο γαλλικός 3.5 (οι πιο οικονομικές προτάσεις) για εκεί

Υ.Γ.2
    Συμφωνά απόλυτα ότι υπάρχει μια από ένα σημείο και μετά αδικαιολόγητη δυσ΄φήμιση για το Χ/Κ

Υ.Γ.3
    Το πρόβλημα ουσιαστικά είναι ένα! Το χιονοδρομικό του Παρνασσού πρέπει πια να επεκταθεί...και οι εγκαταστάσεις του και οι πίστες του! Δεν μπορεί να αντέξει τον κόσμο που δέχεται τα Σαββατοκύριακα! Χρειάζονται νέες επενδύσεις...Στου κουφού όμως την πόρτα...
    i love you all

Comment

sygnwmi 27 eyro kai leitourgouse mono o aiolos kai o bakxos???
      pantws apo oti katalaba axizei na aneboume apo twra apo apopsi xioniou panta..?

Comment

ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΩ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ.
        ΠΟΛΥ ΚΟΠΑΝΑ "
        SNOWRIDERS 1997

Comment

Παιδιά Καλη χρονιά!!!
          Ήμουνα τις ίδιες μέρες με τον DJ Greco...
          Πολύ καλη ποιοτητα χιονιου Κ τις 3 αυτές μέρες.
          Η τρίτη ήταν ευνοική λόγω ήλιου!
          Απο τετάρτη το έστρωσε για τα καλα...απλα μετά τις 12:30 εκλεισε το αυγό λόγω χιοννοθύελας.
          Την πέμπτη ήταν τέλειο κ το χιονι και οι πιστες.Μόνο πρόβλημα μετά τις 1 η υπερβολική ομίχλη που κράτησε μέχρι το κλείσιμο.
          Πως είπατε? σερβίρετε και χιόνι..??? Αααα πολύ ωραία φέρτε μου 2μετρα παρακαλώ...!!!!

Comment

Αιολος, βαχκος και ο συρόμενος μετά τον αιολο, με όλα τα εναλλακτικά μονοπάτια να είναι πουδραρισμένα αψογα!
            Και ΟΛΑ αυτά με 8ευρουλακια...Απο 3μερο όμως αποτι άκουσα θαλλαζαν τα πραγματα λογω κόσμου.
            Προσωπικό κάπως" αλλαγμένο...
            ΝΟΤ ΤΟΟ BAD τελικά... "
            Πως είπατε? σερβίρετε και χιόνι..??? Αααα πολύ ωραία φέρτε μου 2μετρα παρακαλώ...!!!!

Comment

Zo stin Avstria kai anevika me tin kori mou tin perasmeni Triti sta Kellaria me to skeptiko as kanoume mia volta na ta ksanadoume, mia toso to snowreport oso kai i tilefonitria tou xionodromikou tonizan oti leitourgei mono o Aiolos kai dyo diadromoi tou Bakxou!
              To xioni eksairetiko, oi pistes teleia patimenes,o kosmos ligos kai i ekptosi kati parapano apo gennaiodori!
              Stin Avstria me antistoixes synthikes tha kostize toulaxisto to diplasio!
              Mono arnitiko: tin Tetarti to proi oi avtomates plirofories tou xionodromikou..enimeronan oti leitourgei mono i tilekabina ja volta...

Comment

lemon ανέβηκσες στον Αίολο να δεις πόσο γρήγορος είναι;Τέτοιος αναβατήρας δε θα υπάρχει στις ’λπεις...Η τιμή που είχαν στις...εκπτώσεις θα έπρεπε να ήταν η κανονική τιμή...Αφού είναι απαρχαιωμένοι οι αναβατήρες.
                ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

ego pandos pou anebika sabato,edwsa 17e gt o iraklis dn eixe aniksei akoma...meta omws tn aniksan kai etsi eminan 10e stin tseph...
                  sxetika me alles fores dn eixe tromera polu kosmo..
                  dld na perimenes kanena 2lepto ston irakli...
                  vraxia mono ektos pistas...
                  pandos ego ta katafera kai egdara tin sanida mu..

Comment

Για 17 ευρώ με μηδενικές ουρές και ήλιο μέχρι τις 12:30 καλά ήτανε σήμερα.
                    WARNING!!!:EXCEED YOUR SPEED LIMIT MAY CAUSE FATAL INJURIES

Comment

GIRISA SIMERA TO PROI APO TO VOUNO KAI TO PROI XIONIZE ASTAMATITA.XIONI POLY KALO ALA TIPOTA ALO. POLY XEIROTERA APO PERISI. PISTES ASTROTES KAI OTI EIXAN STROSEI HTAN XALIA, THA ELEGA EPIKYNDINA GIA MIKRA PAIDIA KAI ARXARIOYS, TO TETRAPLO YPOLYTOYRGEI, KATHONTE OI YPALILOI KAI TRAVANE TA KAREKLAKIA GIATI ALIOS DEN GYRNANE. KATHE PERISY KAI KALYTERA!!!!!APO OTI EMATHA APO KALH PHGH AYTOI POY DOULEVOUNE STHN FTEROLAKA AKOMA DEN TOUS EXOUN EIDOPOIHSEI NA PANE GIA DOULIA!!ARAGE TI PERIMENOUN NA XIONISI? GIATI O LOGOS POU DEN EINAI ANOIXTA SIGOURA PANTOS DEN EINAI TO XIONI!!OSO GIA TIS ETISIES DEN EXOUN XEPERASEI AKOMA TIS 100!!!!

Comment

καλημερα!
                        τωρα το κλεισανε το μαγαζακι λεει γιατι φυσαει και λυσομαναει!! 10 χιλιομετρα πριν πρεπει να βαλεις αλυσιδες! γιατι να πανε για δουλεια????? μεσα στην ζεστουλα μια χαρα καθονται!!!
                        χεχεχεχε

μην ανυσυχεις αναστασια μου μεσα στις 100 καρτες πηρε και μια φιλη μου!!
                        της εδωσα τα ευσημα μου! πληρωσε τα 450 για να τραβαει το καρεκλακι μονη της!!! χεχεχεχε

ΑΝΤΕ ΒΡΕ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ!!!!!

ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"

Comment

Μεχρι στιγμης εχω βρεθει Παρνασσο 31/12, 2/1, 6/1, 8/1
                          και εχω να παρατηρησω τα εξης.
                          1. Ποτε δεν πληρωσα 27Ε, παρα μονο 8 (31/12 και 2/1) και 18Ε(6 και 8/1). Πολυ τιμιο αυτο απο την πλευρα της διοικησης του εν λογω χ/κ και φανταζομαι οσοι πηραν ετησιες τραβανε ηδη τα μαλλια τους (εκτος και αν δεν καταλαβαν ποσα εδωσαν γιατι το ακουσα και αυτο).
                          2. Χιονι μια χαρα, στρωσιμο πιστων δυο χαρες (!)
                          3. Κοσμος σε ανεκτα επιπεδα, παντως το χ/κ θελει επεκταση
                          αλλιως σε λιγα χρονια ολη η περιοχη θα βιωσει ενα κακο φαινομενο ντομινο (και ο νοων νοειτω).
                          4. Ο Ηρακλης σερνεται, στην αφετηρια κολανε τα καρεκλακια και οι δυσμοιροι χειριστες τα ξεκολανε με τα χερια. Το διπλο τρεχει πιο γρηγορα. Θα καηκε καποιο μπουζι μαλλον!
                          5. Τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν πια καποια σκοινακια στις αφετηριες ωστε να φτιαχνονται οι ουρες χωρις κενα στα καρεκλακια και σπρωξιμο ?
                          6. Η προσβαση οδικως το πρωι ειναι επικυνδυνη. Παντα συναντουσα παγους (τελειωσε το αλατι μαλλον), ΚΑΝΕΝΑΣ να μην ειδοποιει που βαζουμε αλυσιδες, αστυνομια παντελως απουσα (μιλαω για πριν τις 9, για μετα δεν ξερω) και οδηγοι με μυαλο στο μεγεθος κουκουτσιου απο καρπουζι.
                          Αλλα αυτο ειναι χαρισμα" της φυλης μας, δεν προκειται να αλλαξει ποτε.
                          Στο Λιβαδι το Σαββατο το πρωι ενα δυαλυμενο Vitara αποδεικνυει του λογου το αληθες. Λιγο πιο κατω, ενα πουλμαν ειχε μπαταρει λογω παγου και δυο παιδια μονο
                          ειδοποιουσαν οσους φταναμε για την παγιδα (μπραβο σας παιδια, ειστε η αποδειξη πως το Ελληνικο φιλοτιμο ζει ακομα).
                          7. Παρα πολυ σπανια εβλεπες χειριστες λιφτ να ειναι εξω και να βοηθαν τον κοσμο εκτος και εαν επροκειτω για
                          ωραιοπηγες υπαρξεις η πιτσιρικια (παλι καλα δηλαδη, εγω δεν ειμαι ουτε το ενα ουτε το αλλο, κλαψ).
                          Να τελειωσω λεγοντας πως ελπιζω να μην τα διαβαζουμε μεταξυ μας ολα αυτα αλλα να φτανουν και στα ματια που πρεπει μπας (βεβαιως-βεβαιως) δουμε ποτε καμια προοδο.
                          Φιλικα
                          "
                          ορθιοοοος ...

Comment

Στο Λιβαδι το Σαββατο το πρωι ενα δυαλυμενο Vitara αποδεικνυει του λογου το αληθες. Λιγο πιο κατω, ενα πουλμαν ειχε μπαταρει λογω παγου και δυο παιδια μονο
                            ειδοποιουσαν οσους φταναμε για την παγιδα (μπραβο σας παιδια, ειστε η αποδειξη πως το Ελληνικο φιλοτιμο ζει ακομα).

spy!
                            eixane !!!!AGIO!!!!
                            loipon epeidh etyxe na eimai mprosta sto atyxhma htan ena hlikwmeno zeygari mesa sto vitara opou telika oi an8rwpoi an kai sastismenoi apo thn toumpa bghkan alobitoi apo mesa me oute mia gratzounia to atyxhma gia na prosexoun oloi to sygekrimeno shmeio einai sto terma ths ey8eias tou livadiou sthn 1h strofoula prin xekinhsoun oi polles strofes... 8a postarw kai merikes foto apo to vitara toumpa... to point einai oti stamathsame arketa metra poio katw giati fygame kai emeis an kai eimastan me ena wrangler kai epeidh moiristikame ti eprokoito na akoulou8isei araxame gia ligo prin thn strofh afou parakalesame to zeygari na fygei mprosta apo to vitara kai enhmerwname kapoious odhgous pou erxontousan na kopsoune alla mataia akrivws meta thn toumpa tou vitara ena CRV akolou8hse mia trelh poreia kai eskase prin to vitara panw se mia xylinh kolwna ths deh kai kapakia ena cayen paroligo na pesei sto stamathmeno CRV...
                            nomizw oti to bouno exei ginei epikindyno an kai panta htan kai pisteyw oti kapoia arxh prepei na kanei kati gia ayto!!!! ligo alati isws kanena shma se epikindynes strofes pou krybetai pagos...!! kati den eimai armodios alla kanw protaseis twra apla to mono pou menei einai kapoios na to dei kai na kanei kati giayto....

SOS: TON NOU SAS PAIDIA STHN STROFH POU PROBALEI STO LIVADI KAI STO TELOS THS EY8EIAS TOU LIVADIOU

Comment

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΖΙΠ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΣΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ????????????? ΠΟΣΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ?
                              ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ (ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΩ) ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ??? Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ????

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ! ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ!!!

ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΚ.

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ????????? ?????????? ??????? "

Comment

Working...
                              X