Guys δεν ξέρω τι λέτε πάντως ήμουν τριήμερο στο βουνό και πραγματικά έμεινα άναυδος.
1η μέρα Τρίτη:
Το χιόνι ξεκινούσε λίγο πριν από το Parking αλλά οι πίστες ήταν τέλεια στρωμένες.
’νοιξε βέβαια μόνο το 2θέσιο και στις 12:30 περίπου το 3θέσιο.
Πλήρωσα πολύ φθηνά το εισητήριο 8 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα του χιονιού.
2η μέρα Τετάρτη:
Χιόνιζε όλο το βράδυ και το πρωϊ είχε πουδρίτσα σε πολλά σημεία και η χιονόπτωση ήταν σε σημεία πριν από την χιονοθύελλα.
Οι πίστες που άνοιξαν ήταν πάλι το 2θέσιο και το 3θέσιο και ήταν ακόμα καλύτερες οι κατεβασιές.
Για άλλη μια φορά πλήρωσα τα 8 και έμεινα πάλι πολύ ευχαριστημένος.
3η μέρα Πέμπτη:
Η χιονόπτωση που είχε διάρκεια όλη τη χθεσινή μέρα έχει κάνει το βουνό τέλειο.
Η πούδρα που υπάρχει ξεπερνάει σε πολλά σημεία τα 60 cm και οι πίστες είναι ανοιχτές όλες στα κελλάρια εκτός από τον Ηρακλή και το Συρόμενο το κάτω.
Πιστεύω πάντως πως μπορούσαν να ανοίξουν τον Ηρακλή απλά είχε πολύ λίγο κόσμο.
Πάντως οι πίστες ήταν πολύ καλές καθώς υπήρχε πολύ χιόνι.
Το snowreport σίγουρα έχει λάθος μετρήσεις για το πάχος του χιονιού.
Γενικά η Πέμπτη ήταν η τέλεια μέρα για τους χιονοδρόμους.
Και πάλι με 8.
Το thread αυτό το δημιούργησα γιατί έχω βαρεθεί όλοι να λένε για την κατάντια του Παρνασσού.
Δεν λέω είναι απίστευτο το εισητήριο να έχει 27 τα σαββ/κα ή να δίνεις 3.5 για ότι σφολιατοειδές υπάρχει και 4 και πάνω για τον καφέ.
Αλλά υπάρχουν πολλά να κάνεις για να τους ξεφύγεις.
Πχ πήγαινε πάρε Caprice κρουασάν και ότι άλλο θες από κάνα περίπτερο στην Αράχωβα και ανέβα στο βουνό καθημερινή τι να κάνουμε ο κόσμος πάντα θα έιναι τόσος πολύς.
Δεν φταίει το χιονοδρομικό γι'αυτό.
Οι άνθρωποι φέτος φαινόντουσαν πιο εξυπηρετικοί και έβλεπες τα εκχιονιστικά να είναι συνεχώς και να στρώνουν πίστες.
Δεν λέω υπάρχουν πολλά μα πολλά αρνητικά αλλά εσείς το έχετε ξεφτιλίσει το θέμα.
Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό χωρίς να έχει ανέβει φέτος.
Διάβασα πως τη πρωτοχρονιά πήγαν και δώσαν 27 για το Σαλέ ενώ ήταν 4, διάβασα πως δεν υπήρχε καθόλου χιόνι και το χιόνι ήταν τέλειο και βράχια έβλεπες ακόμα και τη Τρίτη μόνο εκτός πίστας, την Πέμπτη δε πουθενά.
Γενικά επικρατεί στο forum ένα κλίμα ανακρίβειας και δυσφίμησης και είπα και εγώ είμαι κατά της διεύθυνσης για πολλά πράγματα.
Για τα Lift για το Sale και για πολλά ακόμα αλλά ok, μην το ξεφτιλίζουμε το θέμα.
Καλή Χιονοδρομική Περίοδος παιδιά.
1η μέρα Τρίτη:
Το χιόνι ξεκινούσε λίγο πριν από το Parking αλλά οι πίστες ήταν τέλεια στρωμένες.
’νοιξε βέβαια μόνο το 2θέσιο και στις 12:30 περίπου το 3θέσιο.
Πλήρωσα πολύ φθηνά το εισητήριο 8 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα του χιονιού.
2η μέρα Τετάρτη:
Χιόνιζε όλο το βράδυ και το πρωϊ είχε πουδρίτσα σε πολλά σημεία και η χιονόπτωση ήταν σε σημεία πριν από την χιονοθύελλα.
Οι πίστες που άνοιξαν ήταν πάλι το 2θέσιο και το 3θέσιο και ήταν ακόμα καλύτερες οι κατεβασιές.
Για άλλη μια φορά πλήρωσα τα 8 και έμεινα πάλι πολύ ευχαριστημένος.
3η μέρα Πέμπτη:
Η χιονόπτωση που είχε διάρκεια όλη τη χθεσινή μέρα έχει κάνει το βουνό τέλειο.
Η πούδρα που υπάρχει ξεπερνάει σε πολλά σημεία τα 60 cm και οι πίστες είναι ανοιχτές όλες στα κελλάρια εκτός από τον Ηρακλή και το Συρόμενο το κάτω.
Πιστεύω πάντως πως μπορούσαν να ανοίξουν τον Ηρακλή απλά είχε πολύ λίγο κόσμο.
Πάντως οι πίστες ήταν πολύ καλές καθώς υπήρχε πολύ χιόνι.
Το snowreport σίγουρα έχει λάθος μετρήσεις για το πάχος του χιονιού.
Γενικά η Πέμπτη ήταν η τέλεια μέρα για τους χιονοδρόμους.
Και πάλι με 8.
Το thread αυτό το δημιούργησα γιατί έχω βαρεθεί όλοι να λένε για την κατάντια του Παρνασσού.
Δεν λέω είναι απίστευτο το εισητήριο να έχει 27 τα σαββ/κα ή να δίνεις 3.5 για ότι σφολιατοειδές υπάρχει και 4 και πάνω για τον καφέ.
Αλλά υπάρχουν πολλά να κάνεις για να τους ξεφύγεις.
Πχ πήγαινε πάρε Caprice κρουασάν και ότι άλλο θες από κάνα περίπτερο στην Αράχωβα και ανέβα στο βουνό καθημερινή τι να κάνουμε ο κόσμος πάντα θα έιναι τόσος πολύς.
Δεν φταίει το χιονοδρομικό γι'αυτό.
Οι άνθρωποι φέτος φαινόντουσαν πιο εξυπηρετικοί και έβλεπες τα εκχιονιστικά να είναι συνεχώς και να στρώνουν πίστες.
Δεν λέω υπάρχουν πολλά μα πολλά αρνητικά αλλά εσείς το έχετε ξεφτιλίσει το θέμα.
Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό χωρίς να έχει ανέβει φέτος.
Διάβασα πως τη πρωτοχρονιά πήγαν και δώσαν 27 για το Σαλέ ενώ ήταν 4, διάβασα πως δεν υπήρχε καθόλου χιόνι και το χιόνι ήταν τέλειο και βράχια έβλεπες ακόμα και τη Τρίτη μόνο εκτός πίστας, την Πέμπτη δε πουθενά.
Γενικά επικρατεί στο forum ένα κλίμα ανακρίβειας και δυσφίμησης και είπα και εγώ είμαι κατά της διεύθυνσης για πολλά πράγματα.
Για τα Lift για το Sale και για πολλά ακόμα αλλά ok, μην το ξεφτιλίζουμε το θέμα.
Καλή Χιονοδρομική Περίοδος παιδιά.

"

Comment