Πολλή καλη η χιονοενημέρωση και φαίνεται οτι λέει τα πραγματα με το ονομά τους. Δυσκολα να εφρασω άποψη αφου δεν ημουνα απάνω αλλά οπως λες το βουνό θέλει χιόνι και οι πίστεσ δουλειά για να συντηρηθούν. Όπως βλέπω όλοι χαίρονται που ανοίγουν τα χιονοδρομικά και εγώ μέσα σε αυτούς αλλά παιδιά να λέμε και τα πράγματα με το ονομά τους. Η Βασιλίτσα ανοίγει οριακά, το Καιμάκ λειτουργεί οριακά, οι καραγκιόζηδες στον Παρνασσό (κέντρο με άπειρες δημόσιες επενδύσεις) ανοίγουν για χιονοδρομία με 10 πόντους!!! και τα ίδια και στο Καρπενήσι. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και εαν εξαιρέσω το Καιμακ όπου ξέρουν να δουλεύουν και να συντηρούν το χιόνι, από την εμπειρία μου από τα άλλα χιονοδρομικά θα πρέπει να πω οτι οι άνθρωποι ειναι τραγικοί. Ούτε σεβασμό στην ασφάλεια των χιονοδρόμων, ούτε στον εξοπλισμό τους, ούτε στους στοιχειώδεις κανόνες λειτουργίας των χιονοδρομικών. Δεν σέβονται οικογένειες ολοκληρες που κάνουν χιλιόμετρα και βρίσκουν αθλιες και επικίνδυνες πίστες με ελάχιστο χιόνι. Οσοι συμμετέχουν στο διάφορα group συζητήσεων θα πρέπει να πιέσουν για την σωστότερη και ασφαλέστερη λειτουργία των χιονοδρομικών. Με 10cm δεν ανοιγει και δεν πρέπει να ανοίξει και ας στεναχωρηθούμε εμείς που αναζητούμε οπωσδήποτε χιονι.
Αυτα κ' ας ελπίσουμε οτι θα έρθουν πιο άσπρες μέρες απο αύριο.
+1 [i] ....Αυτό ακριβώς είναι το θέμα , και όταν στο παρελθόν την είχα πατήσει άσχημα (καμία σχέση με τα φετινά) παρακαλούσα να υπήρχε ένας άνθρωπος να είχε ενημερώσει και να σωζαμε την κατασταση.
"
ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου
Δεν έχετε με τι να ασχολειθείτε λόγω έλλειψης χιονιού και την λέει ο ένας στον άλλο??
Και στο τέλος τι μένει? Ποιός είναι καλύτερος snowreporter??
Διάβασε όλα τα σχετικά posts,πάρε κανα τηλέφωνο και βγάλε το δικό σου συμπερασμα για το Καϊμακ και όποιο άλλο Χ/Κ θέλεις ρε Zeus.
Νομίζει κανείς ότι έιναι χωροφύλακας και πρέπει να επιβάλλει την τάξη εδώ μέσα. ’μα θέλετε μην διαβάζετε αυτά που γράφουμε. Ο καθένας γράφει αυτό που νομίζει.
Μου αρέσει, δεν μου αρέσει" είναι προσωπικές γνώμες...
Και οι εκτιμίσεις για την ποιότητα και την ποσότητα του χιονιού είναι και αυτές υποκειμενικές, λόγω εμπειρίας ή μη. Αλλά δεν σημαίνει ότι θα μας απαγορέψεις να εκφραστούμε. ΟΚ?
ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ama 8elw greeklish grafw greeklish
Εμένα ρε παιδιά ο Zeus μια χαρά παιδί μου φαίνεται, τι τον τρώτε? Λάτρης των βουνών και του σκι μου μοιάζει και αξιοπρεπής χωρίς εγωισμούς κι εμπάθειες άνθρωπος φαίνεται(από τα γροφόμενά του).Όσο για τα greeklish συμφωνώ απολύτως απλά γιατί δεν διαβάζονται.Κανείς δεν απαγορεύει σε κανέναν τίποτε, αλλά το να σου ζητάει ο Ζευς ρε συ ΒΟΥΤΑ να γράφεις Ελληνικά να το θεωρείς τιμητικό γιατί πολύ απλά ο άνθρωπος θέλει να διαβάσει το μήνυμά σου και με τα greeklish δε μπορεί (όπως εγώ και φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι σαν κι εμένα το γέρο που δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με forums και internet). Πάντως Zeus για να είσαι σωστός άλλαξε το nick name σου και καν΄το ΖΕΥΣ.
Όταν δεν έχει δουλειά ο διάολος ξέρεις τι κανει...
Δεν είπα ότι ο ZEUS δεν είναι καλό παιδί. Δεν τον ξέρω και φυσικά τον κρίνω από αυτά που λέει εδω μέσα, όπως κι εσυ εμένα. Γιαυτό πρέπει να προσέχει κι αυτός τι γράφει.
Αλλά σε ένα forum δεν μπορείς εσύ να επιβάλλεις τους κανόνες που γουστάρεις.
Τα κεφαλαία και τα greeklish είναι χαζομάρες. Η ουσία με ενδιαφέρει. Και η ουσία είναι ότι πληροφορίες ΄΄ερχονται από παντού. Εσύ πάρτες, κάνε μια επεξεργασία και βγάλε τα συμπεράσματα σου. Τι μας την λέει συνεχώς?΄
΄Αλλος είδε ομίχλη, άλλος είδε σύννεφα, σε καποιον άρεσε το χιόνι, σε άλλον όχι κλπ κλπ κλπ
Το ξαναλέω ότι εδω είναι forum (που έχει καταντήσει chatroom βέβαια) και γράφουμε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
Γιατί έχεις κολλήσει ρε συ ΒΟΥΤΑ ότι κάποιος προσπαθεί να σε διατάξει για το τι θα γράφεις? Θέλουμε να διαβάζουμε τα μηνύματα όλων για να γίνουμε αν γίνεται σοφότεροι στο θέμα που μας απασχολεί. Γιατί υπάρχει τόση ένταση μεταξύ σας (δεν εννοώ εσένα και το ΖΕΥ γενικότερα μιλάω)
Ενταση καμία.
Απλά καταντάει εκνευριστικό, μετά από τόσα χρόνια που έχει στηθεί αυτό το φόρουμ να λέμε τα ίδια και τα ίδια.
...και εσυ επιμένεις στον τρόπο γραφής. ΞΕΚΟΛΑ.
Βαρέθηκα να επαναλαμβάνω ότι η ουσία είναι σε ΑΥΤΑ που γραφονται και όχι ΠΩΣ γράφονται!
Κι εγω κατα περίοδους έχω κάνει παρόμοιες παρατηρήσεις, στην ουσία όμως.
Όταν ρωτάς κάτι δημόσια τι περιμένεις? Θα βρεθούνε και κάποιοι που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους την λές συνεχώς.
Τέλος πάντων δεν έχει κανένα νοημα... ούτε θα βγάλουμε άκρη... Βαρέθηκα...
[i]"
παδια ηρεμια ...... το θεμα ειναι οτι απο τα γραφομενα του καθενος να κοιταμε και να καταλαβενουμε αυτο που θελη να πει και οχι τον τροπο που το γραφη [i] ........."
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται? Δεν καταλαβαίνω...Τπτ δεν αναφέρεται σε σένα.Και με όσα γράφεις παραπάνω συμφωνώ πλήρως και δε διαφωνώ σε τιποτα.
Δε βάλλω κατα κανενός ούτε παίρνω θέση.
ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΟΦΕΙΛΩ. ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣ.
Και θα πω και για τα καλά και για τα κακά , και ναι, θα αναφέρω και τις ουκ ολίγες πέτρες και την καφετίλα του μεσημεριού, χωρίς να θεοποιήσω την κατάσταση.
Και μια παράκληση προς όλους, γιατί είμαστε σε κοινό φόρουμ με κανόνες και μια φυσιολογική λειτουργία και ροή.
ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ... στα πλαίσια του φόρουμ είναι σα να ουρλιάζεις στον άνθρωπο που έχεις απεναντι σου.
Και επίσης έχει ειπωθεί άπειρες φορές, ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και όχι greeklish. Δεν είναι κάτι δύσκολο.
Φιλε μου....καταρχην καλημερα και καλη εβδομαδα....
Μια μυγα εχω και αυτη ειναι η φωτο που εχω μαζι με το nickname μου.....
κι εγω ειμαι εδω για να καταγραφω και να δινω πληρη αναφορα .....και ειμαι σιγουρη οτι το κανω μεχρι σημερα καλα .....Το αν υπαρχουν επιφωνηματα οπως ''ηταν θεικα'' αυτα ειναι σιγουρα απο τον ενθουσιασμο ......γινεται λογος και για τις πετρουλες και για το χωμα και για την ομιχλη οταν κανουν την εμφανιση τους.......
Αντεδρασα με τον τροπο που διαλεξες να κανεις την αναφορα σου και εσυ......Ξεκινας λοιπον αποκαλοντας τον εαυτο σου σωστο snowreporter και λεγοντας τα πραγματα οπως ΑΚΡΙΒΩΣ εχουν .....και αυτοματα ''καταργεις'' ολους τους υπολοιπους και μαζι κι εμενα......(δεν αναφερομαι σε προσωπικη επιθεση)....
Αυτη ειναι η απαντηση μου και δεν θα ξανακανω αναφορα στο θεμα.....
...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
παδια ηρεμια ...... το θεμα ειναι οτι απο τα γραφομενα του καθενος να κοιταμε και να καταλαβενουμε αυτο που θελη να πει και οχι τον τροπο που το γραφη [i] .........
Αν ο τροπος που γραφεται κατι δεν ειναι σωστος ......θα εχει και λαθος συμπερασμα......Δε ειμαστε μαγοι να καταλαβαινουμε τι θελει ....και τι εννοει ο καθε ενας απο εμας!!!!"
...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
παδια ηρεμια ...... το θεμα ειναι οτι απο τα γραφομενα του καθενος να κοιταμε και να καταλαβενουμε αυτο που θελη να πει και οχι τον τροπο που το γραφη [i] .........
Αν ο τροπος που γραφεται κατι δεν ειναι σωστος ......θα εχει και λαθος συμπερασμα......Δε ειμαστε μαγοι να καταλαβαινουμε τι θελει ....και τι εννοει ο καθε ενας απο εμας!!!!
Έχω την εντύπωση ότι αναφέρεται στο ζήτημα κεφαλαία-greeklish. Δε γνωρίζω όμως αν υπάρχει επίσημος κανονισμός στο forum για το θέμα αυτό."
Αν ο τροπος που γραφεται κατι δεν ειναι σωστος ......θα εχει και λαθος συμπερασμα......Δε ειμαστε μαγοι να καταλαβαινουμε τι θελει ....και τι εννοει ο καθε ενας απο εμας!!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ...
ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ."
Comment