Announcement

Collapse
No announcement yet.

MAGEIA 20-12-08

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MAGEIA 20-12-08

OPOS EIPA APO XTES TYXEROI OSOI PANE TO SABATO!!!!HTAN PIO KALA APO OTI PERIMENA.KALO XIONI,LIGO KOSMO,EIXE MEN KRYO ALLA ME TA KATALILA AKSESOYAR HTAN TELEIA.O DROSEROS....AERAS BEBAIA META TIS 14:OO YPENTHIMIZE OTI EISAI STO KAIMAK!!!PANTOS AYTH TH STIGMH EINAI TO MONADIKO XION/KO ME XIONI KATALILO GIA XIONODROMIA.A MIN KSEXASO KAI TO PISODERI H TO ELATOXORI!!!!!!![i]

STIS 27 MALISTA PROBLEPONTAI OI EPOMENES XIONOPTOSEIS STH B. ELLADA."

[i]xexexe
    PANTOS AYTH TH STIGMH EINAI TO MONADIKO XION/KO ME XIONI KATALILO GIA XIONODROMIA.A MIN KSEXASO KAI TO PISODERI H TO ELATOXORI!!!!!!!
    kaimak for ever....
    xexexe

"

Comment

όλοι να δουλεψουν θελουν φαντάζομαι (καλώς ή κακώς) , αλλα οντως το καιμακ εκανε την διαφορά

Comment

ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΤΕΣ, ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ.
        ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟ... [i]

"

Comment

nai mageia piga k simera!!! k o kalos anthropos pou itan kato k frontize gia na baloume alisides otan ton rothsa an einai anoixto mou eipe NAI!!!
          mi xasoun to kafe!!!
          are kaimaktsalan.....
          super xionodromiko[i]
          "

Comment

Originally posted by nekros
            nai mageia piga k simera!!! k o kalos anthropos pou itan kato k frontize gia na baloume alisides otan ton rothsa an einai anoixto mou eipe NAI!!!
            mi xasoun to kafe!!!
            are kaimaktsalan.....
            super xionodromiko[i]
            MEGALE BGAZEIS POLI XOLI......PREPEI NA EXEIS POLI KOMPLEKS ME TO KAIMAK.......4 ATOMA STOYS -6 HTAN KATO GIA NA ENHMERONOYN POS EINAI PANO KAI GIA NA BAZOYN ALISIDES (ASXETA ME TH PIO TELEIA KAI EILIKRINH PLIROFORHSH POY MPOREI NA EXEI KAPOIOS APO TO PC!!!).TORA AN ESY TA PARABLEPSES OLA KAI ANEBHKES,KALA NA PATHEIS!!!! KAI MIN KSANANEBEIS!!!

PANE ALLOY POY SEBONTAI PRAGMATIKA TON XIONODROMO.....A MIN KSEXASEIS NA PAREIS KAI XARTI YGEIAS KAI TO THERMO MAZI SOY,MIN TYXON KAI PLOYTISOYME APO SENA......."

Comment

<a href=member_profile.asp?PF=11149&amp;FID=15" target="_blank">nesta</a> an ebgaza xoli den tha pigena.
              k 4 atoma htan gia alisides kanenas den elege klisto gia xionodromia.
              k h enimerosi sto pc egine meta tis 9 (prin tis 9 elege anoixto)
              k pano tha ksananebo k tis m@k@kies pou blepo tha tis leo
              k sy an thes na kaneis to dikigoro tous.
              k oso gia to an ploutizeis esu tote eksigite h ipostiriksi sou...
              "

Comment

Επειδή ήμουν κ γω πάνω για σκι το Σάββατο, και δε γουστάρω την παραπληροφόρηση, γιατί λειτουργώ ως SNOWREPORTER (όπως θάπρεπε ναμασταν όλοι μας που αγαπάμε το χιόνι και το βουνό) και όχι ΣΑΝ μέτοχοι στην επιχείρηση, τα πράγματα είχαν ως εξής :

Υπέροχη μέρα το Σάββατο με μικτό μεταβαλλόμενο καιρό, αρκετά τσουχτερό κρύο , -5 ως -6 έδινε η βάση της καρέκλας και μαζί με το αεράκι ήταν θάνατος στο καρεκλάκι , γιαυτό κ η καρέκλα δεν είχε και σχεδόν κανέναν (και εξαιτίας της ομίχλης από τη μέση της καρέκλας κ πέρα).
                Αλλά ο αέρας βοήθησε στο να δημιουργήσει μαγικές εικόνες από το χιόνι και τα σύννεφα που παρέσερνε.

Από χιόνι αρχικά ήταν ικανοποιητικότατο για σκι...αλλά στην πορεία προς το μεσημεράκι εμφανίστηκαν μεγάλα καφέ κομμάτια και πλέον δεν είχες πετραδαάκια αλλά έψαχνες στο απάτητο χιόνι για να γλιτώσεις τις πέτρες.

ΟΠότε ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ το Χιονοδρομικό αντέχει ελάχιστα,1 μέρα το πολύ ακόμα , ΟΡΙΑΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ, για σκι , για αυτό και ήμασταν κάπως τυχεροί αυτοί που προλάβαμε το ΣΑΒΒΑΤΟ και το είδαμε πριν εμφανιστεί το χωμα από κάτω..

ΔΕΝ έχει μείνει χιόνι για σκι , εκτός εάν το προσωπικό του ΧΚ μεταφέρει κάθε μέρα χιόνι για να καλύπτει τα κενά.

Προβληματικές ήταν οι γνωστές περιοχές της Σαραντόβρυσης στα 2/3 της διαδρομής κατεβαίνοντας, με αρκετές πετρούλες, και το κατέβασμα από την πίστα που εξυπηρετεί το Μετερίζι ήταν και αυτή στο κάτω μέρος ακατάλληλη, ιδιαίτερα το μεσημέράκι...και δε σήκωνε δεύτερη κατεβασιά.
                Πρόβλημα υπήρχε και στο ανέβασμα του συρόμενου, που το μεσημεράκι δε γλύτωνες τις πετρούλες ούτε με σλάλομ.

Δεν ξέρω αν μπορεί να σώσει την κατάσταση η μέγιστη αξιοποίηση της τεχνητής χιόνωσης, που αν κ προσωπικά αμφιβάλλω, (μόνο την πρώτη πίστα μπορεί να επηρεάσει ούτως ή αλλως) μένει να μας το πούνε οι χιονοδρόμοι που θα ανέβουν στο εξής στο βουνό.

Σίγουρα το Καιμάκτσαλαν είναι το μόνο ΧΚ που έχει κάπως αποδεκτό χιόνι...αλλά τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά γενικότερα για την περίοδο αυτή από άποψη χιονιού.
                ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
                Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

και απο οτι φαινεται θα αργησει πολυυυυυυυυυ να δει νεο χιονι..

Comment

Φιλε Zeus θεωρεις οτι παραπληροφορουμε τον κοσμο με αυτα που γραφουμε ...? Μοιπως με τα λεγομενα σου αμεσως καταργεις την δικη μας εμπειρια????? Και τα δικα μας λογια.......τουλαχιστον εγω προσωπικα δεν εχω κανενα ωφελος απο το βουνο......ανεβαινω πολλα χρονια και καταθετω εδω μεσα οσα βλεπω.....!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω ακουσει κανεναν εδω μεσα να λεει οτι το βουνο εχει παρα πολυ χιονι??? τα πραγματα ειναι πραγματι οριακα.... αλλα με βαση τα καιρικα δεδομενα και την εξελιξη των αλλων Χ.Κ. το Καιμακ ειναι το μονο Χ.Κ που εχει χιονι τοσο ωστε να λειτουργησει (εστω και για μια μερα) .....οι πετρες στις οποιες αναφερεσαι εκαναν την εμφανηση τους μετα της 12:00 και μετα των περασμα πολλων χιονοδρομων......!!!! Το πρωι που ξεκινησα να κανω σκι με το ανοιγμα των λιφτ (ειμουν η πρωτη που κατεβηκε τις πιστες) ηταν πολυ πολυ καλα .......Μπορουσες να κανεις σκι!!

Οσο για την γνωστη καρεκλα του Καιμακ......Ναι ηταν θανατος .....Ειχε κοσμο αλλα τους θαρραλεους!!!! (μοιπως εγραψε καποιος για ζεστη στην καρεκλα και δεν το διαβασα??)

Γι'αυτο θα σε παρακαλεσω να προσεχεις λιγο περισσοτερο τι λες και που αναφερεσαι γιατι πραγματι με τις πρωτες σειρες αυτων που εγραψες ειμαι πολυ θηγμενη .....και αυτο γιατι λιγο πριν μπηκα και κατεθεσα την εμπειρια μου κι εγω .......
                    ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                    fotini_kostoglou@yahoo.gr
                    Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Originally posted by Zeus
                      Απεσταλμένο: Σήμερα 6:19μμ
                      Επειδή ήμουν κ γω πάνω για σκι το Σάββατο, και δε γουστάρω την παραπληροφόρηση, γιατί λειτουργώ ως SNOWREPORTER (όπως θάπρεπε ναμασταν όλοι μας που αγαπάμε το χιόνι και το βουνό) και όχι ΣΑΝ μέτοχοι στην επιχείρηση, τα πράγματα είχαν ως εξής :

Υπέροχη μέρα το Σάββατο με μικτό μεταβαλλόμενο καιρό, αρκετά τσουχτερό κρύο , -5 ως -6 έδινε η βάση της καρέκλας και μαζί με το αεράκι ήταν θάνατος στο καρεκλάκι , γιαυτό κ η καρέκλα δεν είχε και σχεδόν κανέναν (και εξαιτίας της ομίχλης από τη μέση της καρέκλας κ πέρα).
                      Αλλά ο αέρας βοήθησε στο να δημιουργήσει μαγικές εικόνες από το χιόνι και τα σύννεφα που παρέσερνε.

Από χιόνι αρχικά ήταν ικανοποιητικότατο για σκι...αλλά στην πορεία προς το μεσημεράκι εμφανίστηκαν μεγάλα καφέ κομμάτια και πλέον δεν είχες πετραδαάκια αλλά έψαχνες στο απάτητο χιόνι για να γλιτώσεις τις πέτρες.

ΟΠότε ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ το Χιονοδρομικό αντέχει ελάχιστα,1 μέρα το πολύ ακόμα , ΟΡΙΑΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ, για σκι , για αυτό και ήμασταν κάπως τυχεροί αυτοί που προλάβαμε το ΣΑΒΒΑΤΟ και το είδαμε πριν εμφανιστεί το χωμα από κάτω..

ΔΕΝ έχει μείνει χιόνι για σκι , εκτός εάν το προσωπικό του ΧΚ μεταφέρει κάθε μέρα χιόνι για να καλύπτει τα κενά.

Προβληματικές ήταν οι γνωστές περιοχές της Σαραντόβρυσης στα 2/3 της διαδρομής κατεβαίνοντας, με αρκετές πετρούλες, και το κατέβασμα από την πίστα που εξυπηρετεί το Μετερίζι ήταν και αυτή στο κάτω μέρος ακατάλληλη, ιδιαίτερα το μεσημέράκι...και δε σήκωνε δεύτερη κατεβασιά.
                      Πρόβλημα υπήρχε και στο ανέβασμα του συρόμενου, που το μεσημεράκι δε γλύτωνες τις πετρούλες ούτε με σλάλομ.

Δεν ξέρω αν μπορεί να σώσει την κατάσταση η μέγιστη αξιοποίηση της τεχνητής χιόνωσης, που αν κ προσωπικά αμφιβάλλω, (μόνο την πρώτη πίστα μπορεί να επηρεάσει ούτως ή αλλως) μένει να μας το πούνε οι χιονοδρόμοι που θα ανέβουν στο εξής στο βουνό.

Σίγουρα το Καιμάκτσαλαν είναι το μόνο ΧΚ που έχει κάπως αποδεκτό χιόνι...αλλά τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά γενικότερα για την περίοδο αυτή από άποψη χιονιού.
                      Originally posted by beauty
                      Απεσταλμένο: Σήμερα 6:58μμ
                      Φιλε Zeus θεωρεις οτι παραπληροφορουμε τον κοσμο με αυτα που γραφουμε ...? Μοιπως με τα λεγομενα σου αμεσως καταργεις την δικη μας εμπειρια????? Και τα δικα μας λογια.......τουλαχιστον εγω προσωπικα δεν εχω κανενα ωφελος απο το βουνο......ανεβαινω πολλα χρονια και καταθετω εδω μεσα οσα βλεπω.....!!!!!!!!!!!!
                      Δεν εχω ακουσει κανεναν εδω μεσα να λεει οτι το βουνο εχει παρα πολυ χιονι??? τα πραγματα ειναι πραγματι οριακα.... αλλα με βαση τα καιρικα δεδομενα και την εξελιξη των αλλων Χ.Κ. το Καιμακ ειναι το μονο Χ.Κ που εχει χιονι τοσο ωστε να λειτουργησει (εστω και για μια μερα) .....οι πετρες στις οποιες αναφερεσαι εκαναν την εμφανηση τους μετα της 12:00 και μετα των περασμα πολλων χιονοδρομων......!!!! Το πρωι που ξεκινησα να κανω σκι με το ανοιγμα των λιφτ (ειμουν η πρωτη που κατεβηκε τις πιστες) ηταν πολυ πολυ καλα .......Μπορουσες να κανεις σκι!!
                      Οσο για την γνωστη καρεκλα του Καιμακ......Ναι ηταν θανατος .....Ειχε κοσμο αλλα τους θαρραλεους!!!! (μοιπως εγραψε καποιος για ζεστη στην καρεκλα και δεν το διαβασα??)
                      Γι'αυτο θα σε παρακαλεσω να προσεχεις λιγο περισσοτερο τι λες και που αναφερεσαι γιατι πραγματι με τις πρωτες σειρες αυτων που εγραψες ειμαι πολυ θηγμενη .....και αυτο γιατι λιγο πριν μπηκα και κατεθεσα την εμπειρια μου κι εγω .......

εγω παλι γιατι νομιζω οτι λετε τα ιδια, εκτος τω δυο πρωτων γραμμων του Zeus που προφανως δεν αναφέρονται στην beauty [i]

Πάντως το σάββατο ήταν όντως τέλεια δεδομένων των συνθηκών.

...και μία απορία. αυτά τα άθλια παλιοκαρεκλάκια δεν μπορούν να τα αλλάξουν και να βάλουν ενα πιατο εξπρες, σαν αυτο που εχει στο μπανσκο στην κορυφη, και να πηγαινεις σε δυο λεπτα πάνω;"
                      Γιώργος

Comment

@ Beauty :

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται? Δεν καταλαβαίνω...Τπτ δεν αναφέρεται σε σένα.Και με όσα γράφεις παραπάνω συμφωνώ πλήρως και δε διαφωνώ σε τιποτα.

Δε βάλλω κατα κανενός ούτε παίρνω θέση.
                        ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΟΦΕΙΛΩ. ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣ.

Και θα πω και για τα καλά και για τα κακά , και ναι, θα αναφέρω και τις ουκ ολίγες πέτρες και την καφετίλα του μεσημεριού, χωρίς να θεοποιήσω την κατάσταση.

Και μια παράκληση προς όλους, γιατί είμαστε σε κοινό φόρουμ με κανόνες και μια φυσιολογική λειτουργία και ροή.

ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ... στα πλαίσια του φόρουμ είναι σα να ουρλιάζεις στον άνθρωπο που έχεις απεναντι σου.

Και επίσης έχει ειπωθεί άπειρες φορές, ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και όχι greeklish. Δεν είναι κάτι δύσκολο.
                        ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
                        Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

Originally posted by Zeus
                          @ Beauty :

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται? Δεν καταλαβαίνω...Τπτ δεν αναφέρεται σε σένα.Και με όσα γράφεις παραπάνω συμφωνώ πλήρως και δε διαφωνώ σε τιποτα.

Δε βάλλω κατα κανενός ούτε παίρνω θέση.
                          ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΟΦΕΙΛΩ. ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣ.

Και θα πω και για τα καλά και για τα κακά , και ναι, θα αναφέρω και τις ουκ ολίγες πέτρες και την καφετίλα του μεσημεριού, χωρίς να θεοποιήσω την κατάσταση.

Και μια παράκληση προς όλους, γιατί είμαστε σε κοινό φόρουμ με κανόνες και μια φυσιολογική λειτουργία και ροή.

ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ... στα πλαίσια του φόρουμ είναι σα να ουρλιάζεις στον άνθρωπο που έχεις απεναντι σου.

Και επίσης έχει ειπωθεί άπειρες φορές, ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και όχι greeklish. Δεν είναι κάτι δύσκολο.

FILE ZEYS NA KATAGRAFEIS AKRIBOS KAI NA KAYTHRIAZEIS KAI TO MEROS POY SIXNAZEIS......KSEREIS ESY....

Comment

o παρανομαστης παντως ειναι ο ιδιος.
                            Χρειαζεται χιονι...αλλιως bye bye

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Zeus,

Πολλή καλη η χιονοενημέρωση και φαίνεται οτι λέει τα πραγματα με το ονομά τους. Δυσκολα να εφρασω άποψη αφου δεν ημουνα απάνω αλλά οπως λες το βουνό θέλει χιόνι και οι πίστεσ δουλειά για να συντηρηθούν. Όπως βλέπω όλοι χαίρονται που ανοίγουν τα χιονοδρομικά και εγώ μέσα σε αυτούς αλλά παιδιά να λέμε και τα πράγματα με το ονομά τους. Η Βασιλίτσα ανοίγει οριακά, το Καιμάκ λειτουργεί οριακά, οι καραγκιόζηδες στον Παρνασσό (κέντρο με άπειρες δημόσιες επενδύσεις) ανοίγουν για χιονοδρομία με 10 πόντους!!! και τα ίδια και στο Καρπενήσι. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και εαν εξαιρέσω το Καιμακ όπου ξέρουν να δουλεύουν και να συντηρούν το χιόνι, από την εμπειρία μου από τα άλλα χιονοδρομικά θα πρέπει να πω οτι οι άνθρωποι ειναι τραγικοί. Ούτε σεβασμό στην ασφάλεια των χιονοδρόμων, ούτε στον εξοπλισμό τους, ούτε στους στοιχειώδεις κανόνες λειτουργίας των χιονοδρομικών. Δεν σέβονται οικογένειες ολοκληρες που κάνουν χιλιόμετρα και βρίσκουν αθλιες και επικίνδυνες πίστες με ελάχιστο χιόνι. Οσοι συμμετέχουν στο διάφορα group συζητήσεων θα πρέπει να πιέσουν για την σωστότερη και ασφαλέστερη λειτουργία των χιονοδρομικών. Με 10cm δεν ανοιγει και δεν πρέπει να ανοίξει και ας στεναχωρηθούμε εμείς που αναζητούμε οπωσδήποτε χιονι.

Αυτα κ' ας ελπίσουμε οτι θα έρθουν πιο άσπρες μέρες απο αύριο.

Comment

Working...
                              X