Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΕΘΑΝΕ ΑΘΟΡΥΒΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

olo afto telika me to mpatso pou pe8ane htan PSEMA..... o an8ropis zei kai vasilevei... vgike o ipeu8inos ths astynomias kai me agrafo tou eipe oti eine psema k oti o an8ropos eine mia xara...
    ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
      Δεν παρακολουθω τι συμβαινει τελευταια.....Δεν εβγαλε η ιατροδικαστικη εξεταση οτι η σφαιρα χτυπησε τον μικρο απο εξωστρακισμό αφου η πυλη εισοδου ηταν απο πανω προς τα κατω???Πραγματικα δεν παρακολουθω.....
      Oχι δεν βγεικε η εξεταση. Διαφοροι διαδιδουν χαζομαρες για τα ματια του κοσμου.Προς το παρον εχουμε 10 αυτοπτες μαρτυρες που λενε οτι τον πυροβολησε εν ψυχρο..Δεν ξερω αν αυτο λεει κατι.. [i]"

Comment

Originally posted by windy*
        και τι θες να τα καταργήσουμε?να παυσουμε κάθε ελευθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων?να γίνουμε οπισθοδρομικοί?
        πάντως στα τελευταία γεγονότα ήταν αντκειμενικά και ξέθαψαν την αλήθεια..ευτυχώς!!!

Εχω φιλους ρεπορτερ και μαλιστα καποιοι κανουν και αστυνομικό ρεπορταζ .....

Ενας απο αυτους μου ειπε προχθες......Κανουμε τα παντα να φανει το ατυχημα με τον αστυνομικο και τον Αλεξη σαν δολοφονια γιατι αυτο πουλαει στον κοσμο και ετσι μενει το θεμα στην επιφανεια για καιρό με αποτελεσμα η Εξεταστικη Επιτροπη να κανει ανενοχλητη το εργο της και οταν τελειωσει να μπει το σκανδαλο του Βατοπεδιου στα ΑΖΗΤΗΤΑ!!!![i]
        Χελμέ αυτά που διαδίδεις είναι σαχλαμάρες και θα σε παρακαλούσα για να κρατάμε ένα επίπεδο να το σταματήσεις. Ασε τους φίλους του αδερφού σου και τους γνωστούς σου δημοσιογράφους του αστυνομικού ρεπορτάζ... ΓΙατί δεν μας λες τις αληθινές πηγές σου για να καταλάβουν όλοι γιατί λες τα όσα λες? Ή μήπως θέλεις να τις πω εγώ που τις ξέρω?? Βλέπεις φίλε Χελμέ δεν είσαι μόνο εσύ που... γνωρίζεις πράγματα που όλοι εμείς δεν ξέρουμε!

Όσο για τους δημοσιογράφους, άσε να γνωρίζω καλύερα από σένα. Αναρωτιέσαι γιατί? Αν διάβαζες μία από τις μεγάλες εφημερίδες θα ήξερες. "
        Over and out.

Comment

Βλέπετε καθαρά όλοι πια πως μόνο με ΨΕΜΜΑΤΑ δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα. Αυτό καταδεικνύει και την ηθική κράτους-αστυνομίας και μεγάλης μερίδας πολιτών δυστυχώς.

ΨΕΜΜΑΤΑ λοιπόν,ασύστολα, αντί για επιχειρήματα. Ωραίοι είναι, θαυμάστε τους.
          Over and out.

Comment

Originally posted by zink_titanum
            Βλέπετε καθαρά όλοι πια πως μόνο με ΨΕΜΜΑΤΑ δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα. Αυτό καταδεικνύει και την ηθική κράτους-αστυνομίας και μεγάλης μερίδας πολιτών δυστυχώς.

Δυστυχώς έτσι είναι. Ο καθένας προσπαθεί να προκαλέσει εντυπώσεις με ότι μέσο μπορεί. Ψυχραιμία-λογική μηδέν. Για ηθική, τι να το συζητάμε. Το πόσα σενάρια έχω ακούσει, ενώ δεν έχει βγει ακόμα το πόρισμα, δεν λέγεται! Η ουσία είναι μία, η βία, και ειδικά η αφαίρεση ζωής, είναι λυπηρή, και αν δεν συντρέχει λόγος αναγκαστικής αυτοάμυνας-προστασίας άλλου, και καταδικαστέα, από όπου και αν προέρχεται. Εδώ στην Ελλάδα όμως, όλοι δικάζουν, και όλοι αυτοδικούν, οπότε, τι τα χρειαζόμαστε τα δικαστήρια και τους αστυνομικούς, αυτά είναι για τους κουτόφρακους..Edited by: Hengeo
            Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

....Edited by: ΧΕΛΜΟΣ

Comment

και τι θες να τα καταργήσουμε?να παυσουμε κάθε ελευθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων?να γίνουμε οπισθοδρομικοί?
                πάντως στα τελευταία γεγονότα ήταν αντκειμενικά και ξέθαψαν την αλήθεια..ευτυχώς!!!

Εχω φιλους ρεπορτερ και μαλιστα καποιοι κανουν και αστυνομικό ρεπορταζ .....

Ενας απο αυτους μου ειπε προχθες......Κανουμε τα παντα να φανει το ατυχημα με τον αστυνομικο και τον Αλεξη σαν δολοφονια γιατι αυτο πουλαει στον κοσμο και ετσι μενει το θεμα στην επιφανεια για καιρό με αποτελεσμα η Εξεταστικη Επιτροπη να κανει ανενοχλητη το εργο της και οταν τελειωσει να μπει το σκανδαλο του Βατοπεδιου στα ΑΖΗΤΗΤΑ!!!![i]
                Χελμέ αυτά που διαδίδεις είναι σαχλαμάρες και θα σε παρακαλούσα για να κρατάμε ένα επίπεδο να το σταματήσεις. Ασε τους φίλους του αδερφού σου και τους γνωστούς σου δημοσιογράφους του αστυνομικού ρεπορτάζ... ΓΙατί δεν μας λες τις αληθινές πηγές σου για να καταλάβουν όλοι γιατί λες τα όσα λες? Ή μήπως θέλεις να τις πω εγώ που τις ξέρω?? Βλέπεις φίλε Χελμέ δεν είσαι μόνο εσύ που... γνωρίζεις πράγματα που όλοι εμείς δεν ξέρουμε!

Όσο για τους δημοσιογράφους, άσε να γνωρίζω καλύερα από σένα. Αναρωτιέσαι γιατί? Αν διάβαζες μία από τις μεγάλες εφημερίδες θα ήξερες.

Να το σταματησω??????

Ενταξει ρε Μακη!!!!!!!!

Το σταματαω εγω !!!!

Συνεχιστε λοιπον ολοι εσεις που γνωριζετε τα πραγματα και εγω επειδη διαδιδω φημες πιστεψε με ΔΕΝ ξαναγραφω στα ΑΣΧΕΤΑ ξανα.....

Απλα τα πραγματα!!!!!!

Α και κατι άλλο.....εδω και 1 μηνα ειμαι σπιτι μου με σοβαρο προβλημα υγειας........αρα οι πηγες μου ειναι απο φιλους που με παιρνουν τηλ. και πιανουμε την κουβεντα....Αναμεσα τους και ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος....ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Edited by: ΧΕΛΜΟΣ "

Comment

συμφωνω και παλι μαζι σου μακη!!! [i] "
                  ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
                  Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
                  https://www.facebook.com/AddictionToSnow
                  http://www.thinkinghumanity.com
                  https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

Ρε Χελμέ τι έχεις ρε αγόρι?? Στείλε μου ΠΜ. Περαστικά ό,τι κι αν είναι.
                    Over and out.

Comment

Μακη στειλε εσυ και θα σου απαντησω γιατι καποιο προβλημα εχω με τα pm.

Comment

Να το σταματησω??????

Ενταξει ρε Μακη!!!!!!!!

Το σταματαω εγω !!!!

Συνεχιστε λοιπον ολοι εσεις που γνωριζετε τα πραγματα και εγω επειδη διαδιδω φημες πιστεψε με ΔΕΝ ξαναγραφω στα ΑΣΧΕΤΑ ξανα.....

Απλα τα πραγματα!!!!!!

Α και κατι άλλο.....εδω και 1 μηνα ειμαι σπιτι μου με σοβαρο προβλημα υγειας........αρα οι πηγες μου ειναι απο φιλους που με παιρνουν τηλ. και πιανουμε την κουβεντα....Αναμεσα τους και ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος....ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!
                        όταν έχεις πυρετό να μη γράφεις !
                        το χα παθει κ γω μια φορά κ η μαμά μου είδε αυτά μου έγραφα κ μου έδεινε ντεπόν

Comment

Να το σταματησω??????

Ενταξει ρε Μακη!!!!!!!!

Το σταματαω εγω !!!!

Απλα τα πραγματα!!!!!!

όταν έχεις πυρετό να μη γράφεις !
                          το χα παθει κ γω μια φορά κ η μαμά μου είδε αυτά μου έγραφα κ μου έδεινε ντεπόν

Χαλαρωσε λιγο πιτσιρικά.....Edited by: ΧΕΛΜΟΣ

Comment

Χελμε περαστικα
                            windy [i]
                            "

Comment

ΧΕΛΜΕ περαστικά, γρήγορα καλά!

Μια παρατήρήση:
                              Η συζήτηση σε αυτό το thread (και σε πολλά άλλα) είναι πολιτική και καλό θα είναι να παραμένει τέτοια. Προσωπικές παρατηρήσεις και διενέξεις δεν εμπεριέχουν πολιτικές θέσεις και μηνύματα (αν και μπορεί φαινομενικά να χαρίζουν τις εντυπώσεις) και καλό είναι να αποφεύγονται. Για να μη χαλάμε καρδιές χωρίς λόγο και να βοηθάμε και την εξέλιξη της ουσιαστικής συζήτησης.

Φίλε Hengeo μια συμβουλή (ελπίζω να μου επιτρέπεις).
                              Επειδή φαίνεσαι καλός τύπος, θα σε προτιμούσα να γέρνεις περισσότερο προς μια πλευρά (ίσως επειδή υποψιάζομαι ποια θα είναι αυτή) παρά να προσπαθείς να κρατάς αυτή την ομολογουμένως δύσκολη ουδετερότητα.
                              Οι κουβέντες για τα συμβάντα του τελευταίου διαστήματος δεν (πρέπει να) τα πιάνουν από την ηθική του ή την ποινική τους σκοπιά αλλά από την πολιτική. Και στην πολιτική δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις αλλά ξεκάθαρες θέσεις.
                              -
                              2B OR NOT 2B = FF
                              http://www.snowguide.gr

Comment

Χελμέ εύχομαι γρήγορα περαστικά.

Originally posted by dzski
                                Φίλε Hengeo μια συμβουλή (ελπίζω να μου επιτρέπεις).
                                Επειδή φαίνεσαι καλός τύπος, θα σε προτιμούσα να γέρνεις περισσότερο προς μια πλευρά (ίσως επειδή υποψιάζομαι ποια θα είναι αυτή) παρά να προσπαθείς να κρατάς αυτή την ομολογουμένως δύσκολη ουδετερότητα.
                                Οι κουβέντες για τα συμβάντα του τελευταίου διαστήματος δεν (πρέπει να) τα πιάνουν από την ηθική του ή την ποινική τους σκοπιά αλλά από την πολιτική. Και στην πολιτική δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις αλλά ξεκάθαρες θέσεις.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια κατάρχήν. Στα του θέματος, δηλαδή θα πρέπει αναγκαστικά να διαλέξω 'στρατόπεδο'; Θα πρέπει να πω αναγκαστικά ότι είμαι με αυτούς, οπότε όλοι οι άλλοι είναι 'εχθροί'; Όχι δεν θα πάρω. Από την άλλη όμως, το ότι δεν είμαι με κανένα από τα δύο κυρίαρχα 'στρατόπεδα' στην Ελλάδα (αριστεροί-δεξιοί), και γενικότερα το ότι είμαι κατά της προσήλωσης σε κόμματα-ιδεολογίες, και ακόμα χειρότερα του φανατισμού, δεν σημαίνει ότι δεν έχω πολιτική άποψη. Ακομμάτισος δεν σημαίνει και απολιτίκ, κακώς συγχέονται αυτά τα δύο. Συμφωνώ ότι είναι και πολιτικο το θέμα, την θέση μου την έχω γράψει, και σε αυτο το φόρουμ. Απλώς, αυτή η θέση μου, δεν καλουπώνεται σε κάποια 'πλευρά', αλλά είναι γενική κριτική για τις ευθύνες και τα κακώς κείμενα όλων, είτε πολιτικά, είτε ηθικά, είτε ποινικά, είτε οτιδήποτε άλλο..

Σαν μία πιο εκτεταμένη απάντηση, παραθέτω το παρακάτω κείμενο του Νίκου Δήμου, που με εκφραζει 100%:

<a href=http://www.ndimou.gr/articledisplay.asp?cat_parent=9&amp;time_id=223&am p;cat_id=21" target="_blank">http://www.ndimou.gr/articledisplay.asp?cat_parent=9&amp;time_id=223&am p;cat_id=21</A>"
                                Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

Working...
                                X