Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΕΘΑΝΕ ΑΘΟΡΥΒΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΕΘΑΝΕ ΑΘΟΡΥΒΑ

Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 αστυνομικός,θύμα κουκουλοφόρων του 2007.

Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
    Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.

"

κριμα που δεν εβγαλε το οπλο του να καθαρισει οσα κατακαθια προλαβαινε !!!

θα μου πεις θα πηγαινε φυλακη επειδη θα σκοτωνε τα παιδια", ας ηταν κι ετσι...

καμια πορεια κανεις??? "
    ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

Κρίμα το παλλικάρι. Ναι κάτι είχα ακούσει αλλά δεν το θυμάμαι καθαρά ομολογώ.

Δεν πιστεύω ότι δε θα το δείξουν αυτό. Σε κάποιο άρθρο θα πρέπει να το δούμε.

Ποια πηγή αναφέρει αυτό που έγραψες;
      Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
      Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΩ.ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ MAIL.ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.

Comment

o εν λόγω αστυνομικοός είναι θύμα της κατάστασης της οποίας τη διαιώνιση επέλεξε να υπερασπιστεί.
          ο παζολίνι είχε πει, με αφορμή μια αντίστοιχη περίπτωση, οτι όταν τα κωλόπαιδα της αστικής τάξης αντιπαρατίθενται με αστυμομικούς της εργατικής τάξης, αδιαμφισβήτητα εγώ είμαι με τους δεύτερους.
          αυτό, δεν εμποδισε τους δεύτερους" να τον δολοφονήσουν και να σκηνοθετήσουν (όπως αποδείχθηκε πρόσφατα) τον θάνατό του.
          δεν μπορείς να καταλάβεις μου φαίνεται, οτι στον "κοινωνικό"("ταξικό" ή όπως αλλιώς θέλεις πέστον) πόλεμο υπάρχουν αθώα θύματα και από τις δύο πλευρές. Η βια γεννά βία, και τα αποτελέσματα της έντασης δεν ελέγχονται. Τώρα απο κει και πέρα, τη στιγμή που όλοι οι κομπλεξικοί της ελλάδας αποδέχονται την εξίσωση "θαμώνας καφενείου των εξαρχείων=τραμπούκος καταστροφέας=άξιος εκτελέσεως", νομίζω οτι νομιμοποιούμαι να πω και εγώ οτι ο αστυνομικός όταν φοράει τη στολή, αποδέχεται τους κινδύνους του επαγγέλματός του.
          "
          μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Οι αληταράδες οι δημοσιογράφοι θα πούνε τίποτα??? Αποκλείεται!!! Από δω φαίνεται ξεκάθαρα πως όλα αυτά είναι κατευθυνόμενα κύριοι......
            ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
            ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΛΗΣΤΕΣ,ΦΥΓΑΔΕΣ,ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΙΔΗ ΦΩΡΑΣ ΣΤΟΛΗ.

ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Comment

Originally posted by Labros
                κριμα που δεν εβγαλε το οπλο του να καθαρισει οσα κατακαθια προλαβαινε !!!

θα μου πεις θα πηγαινε φυλακη επειδη θα σκοτωνε τα παιδια", ας ηταν κι ετσι...

καμια πορεια κανεις???
                silipitiria sthn oikogenia tou... labro an htan omos to diko sou pedi pou 8a skotone o mpatsos den nomizo na eleges mpravo re magka pou ton skotoses....
                "
                ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

’κουσα από δημοσιογράφο ότι το γεγονός είναι φανταστικό. Από ένα μικρό search που εκάνα την ημέρα του γεγονότος είχε συναυλία ελληνικου ροκ με αγγελάκα, παυλίδη, διάφανα κρίινα κα. Αν ήμουν του χώρου εγώ θα πήγαινα στο ελληνικό την προηγούμενη μέρα που έπαιζε iggy pop[i]

*Και επιπλέον η ανάκοινωση που υπάρχει μέσα στα " " δεν έχει ξανααναρτηθεί παλαιότερα παρά μόνο τώρα, μάλλον κάποιοι θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις....
                  Edited by: drbalm "

Comment

Τι αλλη κοτσανα θα ακουσουμε!; Ο αστυνομικος στον οποιο αναφερεται το email λεγεται Παναγιωτης και ειναι απολυτως καλα στην υγεια του. Σταματηστε να διαδιδετε βλακιες.

ps: Το 24 `θυματα` κουκολοφορων που τα βρεικανε; Οι φασιστες ουτε ενα αληθοφανες ψεμμα δεν μπορουν να φτιαξουν.Ντιπ βουρλα. [i]

"

Comment

Παιδιά στην εκπομπή του ο Καλαμίτσης το πρωί ανέφερε ως ψευδές το δημοσίευμα αυτό και μάλιστα σχολίαζαν ότι επικοινόνησαν με την οικογένεια του θύματος" και τους είπαν ότι το παληκάρι ζει και βασιλεύει και ότι έχουν βρει το μπελά τους από τα τηλεφωνήματα.Και εγώ όταν το άκουγα δεν κατάλαβα που αναφερόταν τώρα το συνδύασα που το διάβασα εδώ."

Comment

Λάμπρο άκουσε και live την υπογραφή σου να γουστάρεις...[i]

http://www.youtube.com/watch?v=DMHjs2tk3BQ
                        "

Comment

πω ρε μαγκες πολυ φασιστες εχουν πεσει,δεν πειραζει καποια στιγμη θα ξεβρωμισουμε απο αυτους[i]"
                          :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

ΗΟΑΧ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΜΑΓΚΕΣ...ΞΥΠΝΑΤΕ !

Ο άνθρωπος ΖΕΙ, αναρρώνει και καλυτερεύει η κατάστασή του μέρα με τη μέρα!

Η ΕΛ.ΑΣ διέψευσε το μεγαλοδικηγόρο"!!!
                            "
                            Worldwide Snowboarding

Comment

Το κεφαλι του παιδιου ηταν σε τραγικη κατασταση...τυχαινει και ειναι φιλος του αδερφου μου.....Ηταν ''φυτο'' για πολλους μηνες......ΕΥΤΥΧΩΣ αρχισε να συνερχεται και να καλυτερευει.....

ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΕΙ!!!!!!

Comment

Working...
                              X