Announcement

Collapse
No announcement yet.

AUTOSHOCKS 'Η ΑΛΥΣΙΔΕΣ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AUTOSHOCKS 'Η ΑΛΥΣΙΔΕΣ???

ΠΑΙΔΙΑ θελω να παρω για το ιμπιζα μου αυτα τα autoshocks apo to carefour ακουσα οτι ειναι καλα απλα μια ζωη επερνα αλυσιδεσ που ειναι σιγουρια αλλα το κακο ειναι οτι πασ με την τρομερη ταχυτητα των 30 χλμ/ωρα[i] καιειναι και το ταρακουνιμα εε δεν λεει ασε που χαλαν τα αμορτισερ....

αλλα δεν ξερω τη να κανω....σασ παρακαλω οποιοσ γνωριζει κατι ασ μασ πει και πωσ συμπεριφερονται οι καλτσεσ στο οδηγημα???γλυστραει το καρο καθολου ή εχει καλη προσφυση???

ελεγα να παρω χιονολαστιχα αλλα λογο οτι αλλαξα ψυγειο σημερα και εφαγα τα λεφτα εκει τωρα δεν μπορω...

πειτε τισ γνωμεσ σας να ξερω τι να παρω...

ευχαριστω γιωργος!!!Edited by: boutas ski "

Καλημερα Γιωργο

επειδη μπηκα και εγω στο τριπακι" να παρω ειτε αλυσιδες ειτε τις καλτσες και εψαξα λιγο, παρατηρησα οτι ειναι πολυ καλες οι καλτσες αλλα διαβασα απο διαφορα forums τα εξης μειονεκτηματα (βασικα): 1) ειναι τελειες για παγο αλλα στο μαλακο χιονι εχουν προβλημα (δεν αναφερουν συγκεκριμενα), 2) ενας τυπακος με ibiza και αυτος εγραφε οτι στο ανεβασμα στο καρπενησι που εχει τις 180αρες φουρκετες ολα καλα, αλλα στο κατεβασμα εκλασε πανω του!

Ευελπιστω καποιος που γνωριζει και απο τα δυο να απαντησει γιατι ειναι καιρος να εφοδιαστουμε με τα απαραιτητα... "

Comment

μπορεις να παρεις λεπτες αλυσιδες (6 mm) και θα εχεις την ασφαλεια και το κρατημα των αλυσιδων με το λιγοτερο δυνατο τρανταγμα!
      ασε που οι ''καλτσες'' δεν βγαζουν πολλα χιλιομετρα. ενα ειδος πανιου ειναι που φθειρεται

Comment

οπωσ και να το κανουμε το βασικοτερο απο ολα ειναι η προσφυση...

τωρα αν κουναει και λιγο ε δεν πειραζει!!!αρα καταληγουμε σε αλυσιδεσ ε???

ευχαριστω πολυ stavros και acid odd ....

Comment

+1 boutas!!! Και εγω αλυσιδες καταληξα, καλυτερα 10 λεπτα παραπανω παρα αμφιβολια για το αν θα κρατησουν οι καλτσες ή οχι...

Καλο χειμωνα σε ολους!

Comment

σωστός.....
            Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

ομως οι αλυσιδες δεν φθειρουν τις ζαντες??

Comment

Αναλογα τι αλυσιδες θα βαλεις... Θα παρω των 9 mm παχος και εξαγωνικο κοψιμο αλυσιδας και με την προϋπθοεση οτι δεν θα πηγαινω κομματια οταν τις βαζω...Τα λαστιχα τσακιζουν πιο πολυ. Τωρα αν σκασεις με κανα 40αρι προφιλ και αλυσιδα, ε, τα ηθελε και ο κ**ος σου που λενε!

Comment

Originally posted by sfeweather
                  ομως οι αλυσιδες δεν φθειρουν τις ζαντες??
                  Υπάρχουν προστατευτικά...για τις ζάντες...
                  Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

Originally posted by acid_odd

Αναλογα τι αλυσιδες θα βαλεις... Θα παρω των 9 mm παχος και εξαγωνικο κοψιμο αλυσιδας και με την προϋπθοεση οτι δεν θα πηγαινω κομματια οταν τις βαζω...Τα λαστιχα τσακιζουν πιο πολυ. Τωρα αν σκασεις με κανα 40αρι προφιλ και αλυσιδα, ε, τα ηθελε και ο κ**ος σου που λενε!
                    [i]κατι Range Rover Sport πχ..."

Comment

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί μου φαίνεστε σχετικοί. Έχω ένα RAV 4 και λέω να πάρω αλυσίδες. Έχω βρει διάφορες αλυσίδες. Συγκεκριμένα για τζιπ, αλυσίδες των 50€ ακόμα και των 120€. Ποιά διαφορά έχουν μεταξύ τους οι αλυσίδες. Καλύτερες είναι οι πιό λεπτές ή οι πιό χοντρές; Αξίζει κανείς να ξηλωθεί και να δώσει 120€ για τις Konig ή είναι υπερβολή;

Comment

Originally posted by Johnny Bravo
                        Να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί μου φαίνεστε σχετικοί. Έχω ένα RAV 4  και λέω να πάρω αλυσίδες. Έχω βρει διάφορες αλυσίδες. Συγκεκριμένα για τζιπ, αλυσίδες των 50€ ακόμα και των 120€. Ποιά διαφορά έχουν μεταξύ τους οι αλυσίδες. Καλύτερες είναι οι πιό λεπτές ή οι πιό χοντρές; Αξίζει κανείς να ξηλωθεί και να δώσει 120€ για τις Konig ή είναι υπερβολή; 
                        Στην σήμερον ημέρα ότι πληρώνεις παίρνεις.
                        καμιά φορά το φθηνό είναι πιό ακριβό και το αντίθετο!
                        στην περίπτωση των αλυσίδων πάντως εγώ αγόρασα
                        ψιλές" των 50€ όπως λές, απλά γιατί δεν θέλω
                        το αμάξι να χοροπηδάει και είναι μια χαρά!
                        στην δική σου περίπτωση(RAV4),δεν νομίζω να τις
                        χρησιμοποιήσεις πολλές φορές. μόνο σε περίπτωση πάγου!
                        καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω για καλά χειμερινά
                        λάστιχα!
                        φιλικά Κώστας
                        "

Comment

Σ'ευχαριστώ. Βασικά δεν πολυψήνομαι για χιονολάστιχα γιατί στο βουνό ανεβαίνω μονο σαββατοκύριακα και έτσι που εξελίσσεται ο χειμώνας τα τελευταία χρόνια όλο και μικραίνει η χιονοπερίοδος. Γι'αυτό ψάχνω αλυσίδες. Επίσης το αυτοκίνητο δεν το έχω δοκιμάσει σε δρόμο που να έχει κάτω χιόνι, το πήρα πέρυσι κι όσες φορές ανέβηκα στο βουνό ο δρόμος ήταν καθαρός. Έχει τόση καλή 4κίνηση που μόνο στον πάγο θα έχω πρόβλημα;

Comment

Πρόβλημα θα έχεις στην κατάβαση γενικότερα.....εκεί δεν παίζει ρόλο η τετρακίνηση....άμα γλυστρίσεις, άστα να πάνε.....

Το χειμερινό ελαστικό δεν είναι μόνο για χιόνια, αλλά γενικότερα για συνθήκες χειμώνα.

Αμα ταξιδεύεις τον χειμώνα που οι θερμοκρασίες στην ελληνική ύπαιθρο πολλές φορές είναι γύρω στους 7-10 βαθμούς μην πώ και παρακάτω, τότε τα χειμερινά έχουν καλύτερη συμπεριφορά από τα καλοκαιρινά είτε είναι στεγνό, είτε βρεγμένο, καλά στο χιονοπαγωμένο δεν το συζητάω οι διαφορές είναι χαώδεις....

Στην θέση σου θα έπιαρνα φθηνές αλυσίδες γιατί λόγο τετρακίνησης θα τις χρειαστείς ελάχιστες φορές, απλα να είσαι πάρα πολυ προσεκτικός στις καταβάσεις.

Φιλικά

Σπύρος
                            powder skiing is not a crime

Comment

κ εγω ανεβαινω μονο Σαβ/κα
                              αλλα το σκεφτομαι για χιονολαστιχα...
                              γαιτι εκει που ο δρομος εινια καθαρος, μπορει να εχει 100μ. με παγωμενο χιονι...
                              εκει ή κατεβαιενις κ βαζεις για 100μ. τις αλυσιδες ή πας ετσι...που ειναι οτι χειροτερο...

δωσε κατι παραπανω, παρε χιονολαστιχα...κ θα εισαι κ πιο σιγουρος, κ πιο ανετος κ λιγοτερο κακοποιεις το αμαξι στα χιονια...Edited by: TURMS

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Working...
                              X