Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ!!

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τον καιρό του Σαββατοκύριακου ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να αποτελέσει την μεγάλη χιονοκακοκαιρία τόσο σε διάρκεια όσο και σε ένταση.Στην καλύτερη των περιπτώσεων κάποιες πεδινές περιοχές θα δουν ασθενή χιονόπτωση και μάλιστα για λίγες ώρες την Κυριακή το πρωί.Ίσος μεμονομένες περιοχές της Μακεδονίας (πεδινά πάντα) να δουν κατά μικρά διαστήματα και μέτριας έντασης χιονόπτωση αλλά πολύ πολύ πρόσκαιρα.Η ορογραφία θα παίξει σημαντικό ρόλο μια και δεν πρόκειται για μία κάθετη βίαιη ψυχρή εισβολή.Θεωρώ ότι η πόλη της Θεσσαλονίκης έστω και για πρόσκαιρα δεν θα προλάβει να δει κάτι παραπάνω από χιονόνερο σε αντίθεση με άλλες γειτωνικές περιοχές και πόλεις.Ας φέρουν στο μυαλό του οι φίλοι από την Μακεδονία κυρίως, την 18η Δεκεμβρίου του 2005 μια και μιλάμε για ένα παρόμοιο αν όχι ίδιο σκηνικό που θα έχει ελάχιστες διαφορές στην τελική του έκβαση.Θεωρώ ότι αυτό το σενάριο είναι και το ποιο αισιόδοξο μια και δεν αποκλείεται η μεταβολή να καταλήξει και σε ξηρότερη τελικά.

Παιρνεις ρισκο Γιωργο για τοσο αναλυτικη εκτιμηση απο τοσο νωρις. Το ξερεις φανταζομαι.

Comment

Χαχαχαχα τι ρίσκο ρε Γιάννη λες να χάσω το δίπλωμα?? [i]
      Αυτό βλέπω με βάσει τα δεδομένα έως τώρα και αυτό λέω δεν πάει να πει ότι είναι και συμβόλαιο."

Comment

ειναι νωρις πραγματι επειδη ειναι μοριακο.ομως τωρα ετσι φενεται,αντε να χιονισει στην πολη για λιγες ωρες κ λιγο.
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

καλα ρε συ δεν ειπα οτι ειναι συμβολαιο. Εξαλλου εχουν ηδη ταξει χιονια πολλα μεσα στην κατασπρη πολη την Κυριακη [i] Αν εχεις πιει 2 ποτηρακια παραπανω σου παιρνουν και το διπλωμα "

Comment

Γιωργο εντελως φιλικα να ρωτησω κατι: δεν ειναι περιττο το θεμα που ανοιξες ? δεν ειναι το ιδιο με το θεμα <<πρωτη εκτιμηση>>??? Για εμενα ειναι,οποτε μην κατακρινουμε συνεχεια τους αλλους αν εμεις οι Mods δεν τα τηρουμε.Αυτο ηθελα να επισημανω και να πω παντα σε φιλικο κλιμα.
            sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

Ρε ζωρι με την Σαλονικα που έχετε! [i] Οτι ειναι να κάνει θα το κάνει,τωρα απλα περιμενουμε! το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι οτι θα το πιάσουμε το τιμημένο την Κυριακή έστω και 500m ψηλότερα,10λετπά ειναι ο Χορτιάτης! Ολα τα αλλα..αλατοπίπερο "
              http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Το ξερεις οτι συμφωνω μαζι σου (το συζητησαμε νωριτερα)

Comment

Γιαννη να τον κανεις ban ετσι κ πεσει εξω [i]
                  Ευχαριστουμε Γιωργο για την αναλυση!"

Comment

Originally posted by DENNISLA

Γιωργο εντελως φιλικα να ρωτησω κατι: δεν ειναι περιττο το θεμα που ανοιξες ? δεν ειναι το ιδιο με το θεμα <<πρωτη εκτιμηση>>??? Για εμενα ειναι,οποτε μην κατακρινουμε συνεχεια τους αλλους αν εμεις οι Mods δεν τα τηρουμε.Αυτο ηθελα να επισημανω και να πω παντα σε φιλικο κλιμα.
                    Ντενις ειναι μια διαφορετικη αναλυση και χρηζει ξεχωριστου θεματος. Υπαρχουν 2 διαφορετικες εκτιμησεις και καλο ειναι να ειναι χωρια για να συζητιουνται [i]
                    "

Comment

Aυτο το thread καλως ανοιχτηκε για μενα αφου
                      αναφερεται συγκεκριμενα για το σουκου κ οχι τη βδομαδα που διανυουμε.. [i]"

Comment

Φιλε Ντενίς,δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν το να υπαρχουν και 2 και 3 και 5 διαφορετικές αναλύσεις στην πρώτη σελίδα! Καττα τηνγνώμη μου πολύ καλά επραξε ο Γιωργος και το άνοιξε το θέμα,αλλωστε το επιβάλλει το ενδιαφέρον των ημερών! Ειναι ομορφο να διαβαζεις εκτιμησεις απο όλους!
                        http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

ειναι το ιδιο θα μπορουσε καλιστα να το γραψει μεσα στο τοπικ πρωτη εκτιμηση, οκ το εκανε πιο συγκεκριμενα αλλα για σκεψου να βγαζει ο καθενας απο μια προγνωση της ημερας και να ανοιγει ενα θεμα, μπαχαλο θα γινει.Με αυτην την λογικη θα ανοιξω και εγω θεμα << προγνωση πεμπτη-παρασκευη>> ειναι λογικο??? ειμαι λαθος??
                          sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

Γιωργο εντελως φιλικα να ρωτησω κατι: δεν ειναι περιττο το θεμα που ανοιξες ? δεν ειναι το  ιδιο με το θεμα <<πρωτη εκτιμηση>>??? Για εμενα ειναι,οποτε μην κατακρινουμε συνεχεια τους αλλους αν εμεις οι Mods δεν τα τηρουμε.Αυτο ηθελα  να επισημανω και να πω παντα σε φιλικο κλιμα.
                            Δεν συνηθίζω να κάνω αναλυτικές εκτιμίσεις το κάνω πολύ σπάνια και μάλιστα συνήθως τις γράφω ως απαντήσεις σε άλλα θέματα.Γι αυτό και μόνο τον λόγο νομίζω ότι δικαιούμαι" να έχω ένα τέτοιο θέμα.Επίσης έχω σκοπό αργότερα να γράψω κάτι παραπάνω για το θέμα.Δεν μπορούν άλλωστε όλες οι εκτιμίσεις να συσορεύονται σε ένα θέμα κυρίως όταν το γεγονός των επομένων ημερών είναι αυτό.Πρέπει να υα συνυπολογίζουμε όλα και εγώ συ΄νήθως αυτό κα΄νω στις διαχειρήσεις μου.Τότε και εχτές όλα τα φωτορεπορτάζ έπρεπε να συμπεριληφθούν σε ένα θέμα,αλλά το γεγονός ήταν αυτό εχτές ας κρατήσουμε κάποια π[ράγματα αυθόρμιτα και αυθεντικά.

Φωκίωνα δεν έχω κανένα ζόρι με την Θεσσαλονίκη και μακάρι ηλικρινά το λέω να χιονίσει και με χιονόστρωση μάλιστα.Αυτή είναι η προσωπική εικόνα που έχω και μάλιστα αρκετές ώρες πριν την μεταβολή.Δεν λέει λοιπόν κάτι αυτό.Edited by: erythreabeach "

Comment

Βρε Ντενίς,γιατί πρεπει μονίμως να ψάχνουμε προβληματα και φαντασματα??? Ανοιγεις τζαμπα ενα θέμα ακυρο κατ εμε! Σε ενοχλέι τόσο πολύ να υπαρχουν εκτιμήσεις? Υποθετω το προβλημα σου είναι στο ενα κλικ του Mouse που θα κανεις επιπλέον,σοβαρότερο λόγο δεν μπορώ να βρώ.Ναι,είσαι λάθος.

Comment

Working...
                              X