Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gathering Περι bansko...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by yannis-x

Καταρχήν ευχαριστώ για την αλληλεγγύη.

Επειδή έχω κάνει αρκετή έρευνα για το Bansko, όσον αφορά στα χρήματα μπορούμε να βρούμε (αν μαζευτούμε 8-9 άτομα) ακόμα και με 10? το άτομο σε ενοικιαζόμενα σπίτια 12χλμ από το χκ. Εννοείται χρειαζόμαστε αυτοκίνητο-α. Με τα ίδια λεφτά υπάρχουν στο Bansko ξενοδοχεία με πολύ καλά δωμάτια χωρίς spa facilities. Τέλος, υπάρχει το Royal Towers 4* (50μ) από την gondola με πρωινό και χρήση όλων των εγκαταστάσεων του spa +gym με 30? το άτομο σε διαμέρισμα με υπνοδωμάτιο και τον τρίτο να κοιμάται στον καναπέ κρεβάτι (το είχα κάνει πέρσι και δεν με χάλασε καθόλου). Έχω κλείσει ήδη 2 διαμερίσματα με 35? για 24-28/12 και μου λείπουν 4 άτομα, για όποιον ενδιαφέρεται!!! Για να μη σας κουράζω έχω ότι πληροφορίες θέλετε για Bansko από όλων των ειδών τα δρομολόγια μέχρι ιδιωτικά ταξί-van.

Είμαι από Αθήνα, οπότε ας ορίσετε ένα ραντεβού οι υπόλοιποι νότιοι να συναντηθούμε για να βγάλουμε ένα πλάνο μετάβασης και να ενημερώσουμε τους υπόλοιπους, αφού βεβαίως συμφωνήσουμε όλοι τις ημερομηνίες. Πάντως με κλινάμαξα μέχρι Blagoevgrad (40euro) + 10euro mini-bus για χκ δεν είναι καθόλου άσχημα (σύνολο 100euro).

εχει δικιο ο φιλος
    παιζουν και παρα πολλα σπιτια ιδιωτων οπως πχ στο mountain dream complex (Oxi στο hotel)
    αυτα τα σπιτια μπορειτε να τα βρειτε μονο απο διαφορα site οπως το www.holidaylettings.co.uk
    συνηθως οι ιδιοκτητες ειναι αγγλοι. εγω εκλεισα για πρωτοχρονια 2 σπιτια (χωρανε 12 ατομα συνολο) για 4 βραδιες με 300 € και για τις 4 βραδιες το καθε σπιτι (600 € συνολο). 50 € δηλαδη το ατομο ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΒΡΑΔΙΑ
    στο παραπανω site εχει και αλλα σπιτια ιδιωτων

αν οπως και δηποτε θελετε ξενοδοχειο ενα καλο site που χρησιμοποιω ειναι το www.booking.com

Edited by: StavRos

Comment

Το τσέκαρα! Πολύ καλό, μπράβο ρε StavRos...
      Ride whatever on...board!

Comment

Working...
      X