turms tants stile mou me p.m ta kinita sas otan kanonisoume na sas enimeroso meres hotel klp
το κινητο στο στελνω..
αλλα αν εχει χιονι εγω εστω κ αυθημερον ή ΣΚ h 3μερο θα ανεβω...μονος μου με παρεα, με αμαξι, με εκδρομικο δεν ξερω...
αλλα θα ανεβω...οποτε 99% θα τα πουμε οποτε κ αν πατε...
P.S.
η στερηση αρχισε να με βαραει...δεν παει αλλο...
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
παντως το προηγουμενο ΣΚ πηγα για δουλεια...μιλαμε εχουν ----θει να χτιζουν παντου...απορω αν ποτε νοικιαστουν ή αγοραστουν ολα αυτα...
ασε που στο τελος θα παρω κ εγω κανενα...
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Επειδή έχω κάνει αρκετή έρευνα για το Bansko, όσον αφορά στα χρήματα μπορούμε να βρούμε (αν μαζευτούμε 8-9 άτομα) ακόμα και με 10 το άτομο σε ενοικιαζόμενα σπίτια 12χλμ από το χκ. Εννοείται χρειαζόμαστε αυτοκίνητο-α. Με τα ίδια λεφτά υπάρχουν στο Bansko ξενοδοχεία με πολύ καλά δωμάτια χωρίς spa facilities. Τέλος, υπάρχει το Royal Towers 4* (50μ) από την gondola με πρωινό και χρήση όλων των εγκαταστάσεων του spa +gym με 30 το άτομο σε διαμέρισμα με υπνοδωμάτιο και τον τρίτο να κοιμάται στον καναπέ κρεβάτι (το είχα κάνει πέρσι και δεν με χάλασε καθόλου). Έχω κλείσει ήδη 2 διαμερίσματα με 35 για 24-28/12 και μου λείπουν 4 άτομα, για όποιον ενδιαφέρεται!!! Για να μη σας κουράζω έχω ότι πληροφορίες θέλετε για Bansko από όλων των ειδών τα δρομολόγια μέχρι ιδιωτικά ταξί-van.
Είμαι από Αθήνα, οπότε ας ορίσετε ένα ραντεβού οι υπόλοιποι νότιοι να συναντηθούμε για να βγάλουμε ένα πλάνο μετάβασης και να ενημερώσουμε τους υπόλοιπους, αφού βεβαίως συμφωνήσουμε όλοι τις ημερομηνίες. Πάντως με κλινάμαξα μέχρι Blagoevgrad (40euro) + 10euro mini-bus για χκ δεν είναι καθόλου άσχημα (σύνολο 100euro).
Comment