Announcement

Collapse
No announcement yet.

Είναι να σε πιάνει απελπισία.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by erythreabeach
    Originally posted by meteofok
    Καθε χρονο χιονίζει εδώ,και περσυ είχαμε 20ποντους στα προαστια της πολης την πρωτοχρονια αλλά και στις 16/12 επισης εκανε εναν χιονια στα προαστια παλι ο οποιος ισα που πασπαλισε και την πόλη.Oποτε να χιονιζει εδώ λίγο δεν παιζει.
    Αυτό είναι το κειμενό σου Φωκίωνα.

Και λεω κατι ψεύτικο εδώ??? Διαβασε το καλύτερα 4 σειρες ειναι που να πάρει[i]

Δε θα κατσω να βαλω και τις 20 φωτο τώρα που έχω στο αρχείο μου βρε Γιώργο... Δες και τα μαυρα γραμματα .
    "
    http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

• και η Π.Πεντέλη προάστιο είναι αλλά δεν αντιπροσπεύει τα προάστια της Πόλης.Και η Ιποκράτειος επίσης.Σε καμία περίπτωση όμως αν χιονίσει στη Ιποκράτειο δεν θα σημαίνει χιόνι στα πράστια.

Comment

• Κοίτα, οι γεωπονικές γνώσεις μου είναι μηδενικές. Ότι κάνω το κάνω στην τύχη. Τέτοια εποχή πάντως νομίζω ότι ενδείκνυται να αλλάζεις γλάστρες στα περισσότερα φυτά. Η ’νοιξη είναι η άκυρη εποχή για αλλαγή χώματες και γλαστρών αν δεν κάνω λάθος.

Η πασχαλιά περίεργο πάντως που δε σου μεγαλώνει. Εδώ στη Δροσιά όλες οι πασχαλιές της περιοχής είναι σαν στο σπίτι τους. Τί να σου πω;

Ο Φωκίωνσς νομίζω ότι κατέχει το θέμα!
        Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
        Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

• Τωρα παμε σε πολεοδομικά θέματα.Απλα παρε τηλεφωνο εναν Σαλονικιο η την Πολεοδομία και ρώτα αν το Ωραιοκαστρο και οι περιοχες που προανεφερα δεν συγκαταλεγονται στα προαστια της Θεσσαλονίκης.Καντο ετσι απο περιεργεια.
          http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

• Αιντεεεε...πως το κανατε ετσι το θεμα ρε παιδια???
            Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
            http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
            WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• Αστο Φωκίωνα δεν χρειάζεται,κατάλαβες τι εννοώ αλλά παίζεις με τις λέξεις.Το έγραψα 10 φορές και δεν ξανάγράφω τα ίδια πράγματα.Όποιος άλλος κατάλαβε κατάλαβε.Αν έλεγες ότι χιόνισε αξιόλογα σε αυτές τις 2 τρις περιοχές του νομού δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα.Γενικεύοντας όμως με τον όρο προάστια αυτές τις 2 ή 3 μεμονομένες περιοχές και μάλιστα και κάθε χρόνο έχεις λάθος και είναι παραπλανητικό ναι.

Comment

και η Π.Πεντέλη προάστιο είναι αλλά δεν αντιπροσπεύει τα προάστια της Πόλης.Και η Ιποκράτειος επίσης.Σε καμία περίπτωση όμως αν χιονίσει στη Ιποκράτειο δεν θα σημαίνει χιόνι στα πράστια.
                Η Ιπποκρατειος Πολιτεια ΟΚ ειναι ιδιαζουσα περιπτωση, αλλα Πεντελη, Διονυσος, Δροσια ηταν παντα τα τελευταια (αρκετα) χρονια Β. Προαστεια. Ακομα και στο wikipedia αναφερεται οτι το κλιμα των Β.Προαστειων της Αθηνας εχει διαφορες απο το κεντρο της πολης:

<a href=http://en.wikipedia.org/wiki/Athens" target="_blank">http://en.wikipedia.org/wiki/Athens</a>
                "The mountainous northern suburbs, for their part, experience a somewhat differentiated climatic pattern, with generally lower temperatures and more substantial snowfalls during winter."
                "
                No Snow.....No Party!

Comment

• [/QUOTE]

Καθε χρονο χιονίζει εδώ,και περσυ είχαμε 20ποντους στα προαστια της πολης την πρωτοχρονια αλλά και στις 16/12 επισης εκανε εναν χιονια στα προαστια παλι ο οποιος ισα που πασπαλισε και την πόλη.Oποτε να χιονιζει εδώ λίγο δεν παιζει.

Η φωτο απο Ωραιοκαστρο περσυ:

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

Ωραιοκαστρο επίσης:

[/QUOTE]
                  Μιας και οι φωτό αυτές είναι τραβηγμένες από μένα μερικές διευκρινήσεις:
                  H περιοχή αυτή είναι στα ψηλά του Ωραιοκάστρου(περίπου 450 μ.)Δεν είναι προάστιο αλλά τοπογραφικά είναι μεγάλη περιοχή.5/1/08 η ημερομηνία που τραβήχτηκαν.
                  Πιό ψηλά σε ένα χωματόδρομο που μπήκα , το χιόνι ήταν ακόμη περισσότερο(σημαντικά) ,2 σκυλιά που λύσσαξαν με το αμάξι μου ,όμως με εμπόδισαν να κάτσω παραπάνω και να τραβήξω φωτό.
                  Γεγονός είναι ότι σημαντικές χιονοπτώσεις τα τελευταία χρόνια λείπουν από την πόλη.Από την άλλη τα χρόνια αυτά , είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που ζω εγώ και έχω δει χιόνι τουλάχιστον αντίστοιχο με το περυσινό της Αθήνας(για την περιοχή μου πάντα μιλάω)
                  Πρός Θεσσαλονικείς:υπομονή παιδιά(όπως λέει πάντα και η υπογραφή μου)δε υπάρχει περίπτωση να λείψει το χιόνι από αυτήν την πόλη.Οπότε προς το παρών δεκτή η πλάκα από όλους τους φίλους!
                  "

Comment

• Ολοι καταλαβαν γι αυτό και δεν περνουν θέση.Ειναι σαφές αυτό.Τωρα αν εσυ δεν βλεπεις αξιολογη ποσοτητα χιονιου ( αξιολογη ειπαμε οχι θαψιμο) αυτό ειναι καθαρά υποκειμενικό.Δεν σου δινει ομως το δικαιωμα να κατηγορεις τον αλλον για παραπληροφόρηση επειδή θεωρει πως αφού χριεαστηκαν αλυσίδες και ειχαμε προβληματα στον δρόμο συνεπαγεται πως η χιονοπτωση ήταν αξιολογη.Σταρατα πραγματα.

Παλι απο το Ωραιοκαστρο αφου ειχε λιώσει αρκετό χιόνι,την δευτερη μέρα.

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

"

Comment

• Τα ενδιαφέρουσα απο άποψης χιονιού προάστια της Θεσσαλονίκης χωρίζονται σε 4 μέρη καιρικά, το Ωραιόκαστρο/Παλαιόκαστρο έχουν κλίμα που μοιάζει πιο πολύ πρός το Κιλκίς, όπως και το Φίλυρο, μόνο που είναι πιο ψηλά και έχει περισσότερο υετό. Ρετζίκι, Ασβεστοχώρι, Εξοχή (Παπανικολάου) και Χορτιάτης είναι κάτι ενδιάμεσο και το Πανόραμα ελάχιστα θα επηρεαστεί απο ένα χιόνι σαν της πρωτοχρονιάς του 2008 πχ που έπιασε πιο πολύ Ωραιόκαστρο-Φίλυρο-Ρετζίκι και όσο πιο ΝΑ τόσο λιγότερο χιόνι. Τέλος έχουμε τα νότια προάστια (Καρδία, Τρίλοφο-Σχολάρι), αυτά επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό απο χιόνια τύπου ανατολικής Θεσσαλονίκης. Σε τέτοιες περιπτώσεις (συνήθως σε μέτρια χιόνια) το Ωραιόκαστρο δέχεται λίγο χιόνι σε αντίθεση με Πανόραμα-Χορτιάτη και ειδικά στα νότια προάστια άν οι θερμοκρασίες το επιτρέπουν.
                      Κλειστόν

Comment

• Originally posted by js69
                        Πρός Θεσσαλονικείς:υπομονή παιδιά(όπως λέει πάντα και η υπογραφή μου)δε υπάρχει περίπτωση να λείψει το χιόνι από αυτήν την πόλη.Οπότε προς το παρών δεκτή η πλάκα από όλους τους φίλους!
                        Συγνώμη ρε Μήτσο αλλά μου θύμισες κάτι από οπλαρχηγό της επανάστασης του 21 τώρα.Πάλι με χρόνια με καιρούς αδέρφια.........!!!
                        Πάντως προσωπικά δεν κάνω πλάκα στο συγκεκριμένο θέμα.Στο θέμα της πλάκας και εγώ μέσα.

Comment

• Παραπλάνηση δεν υπάρχει παιδιά σε καμία των περιπτώσεων , απλώς διαφορά στην αντίληψη του γεγονότος , άρα δεκτή και η διαφωνία.
                          Γιώργο μια και τώρα ξέρω τις υπερβόρειες περιοχές της Αττικής(να ζήσετε και πάλι!!) η διαφορά της αναφοράς του φίλου σου από τον Λαγκαδά , με την περιοχή στη φωτό , είναι κυριολεκτικά όπως Μαρούσι-Βίλια.(400 μ. ακριβώς υψομετρική διαφορά Λαγκαδά-περιοχής των φωτό)

Comment

Originally posted by js69
                            Συγνώμη ρε Μήτσο αλλά μου θύμισες κάτι από οπλαρχηγό της επανάστασης του 21 τώρα.Πάλι με χρόνια με καιρούς αδέρφια.........!!!
                            Πάντως προσωπικά δεν κάνω πλάκα στο συγκεκριμένο θέμα.Στο θέμα της πλάκας και εγώ μέσα.
                            Δεν είπα σε καμία των περιπτώσεων Γιώργο ότι κάνεις πλάκα!
                            Ε ρε 21......

Comment

• Όχι ο Λαγκαδάς ούτε αποτελεί προάστιο αλλά ούτε έχει και κάνα φοβερό υψόμετρο, γύρω στα 80 μέτρα. Τα προάστια που μας ενδιαφέρουν καιρικά είναι αυτά που ανέφερα και έχουν και τις ιδιαιτερότητές τους (γενικά ισχύει οτι αυτές οι ιδιαιτερότητες εκλείπουν όσο μεγαλύτερος είναι ο χιονιάς).
                              Κλειστόν

Comment

• Originally posted by blades
                                αν και νομιζω το ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!"θα ταιριαζε καλυτερα,ε?
                                εσύ μη χάσεις ευκαιρία ρε!!!"

Comment

Working...
                                X