Announcement

Collapse
No announcement yet.

Είναι να σε πιάνει απελπισία.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by kostas2004thes
    Originally posted by Vasiliskrin
    Περσυ τον Οκτώβριο είχαμε 140 χιλιοστά στο χωριό μου στην Καβάλα...φέτος 0..
    Εντωμεταξυ αλλη μια πολύ ζεστή μέρα έλαβε τέλος στην Αθήνα.....
    τη θυμαμαι εκεινη τη βροχη.Τοτε δεν ηταν που πλημμυρισαν χωρια της Κομοτηνης και σχεδον διπλασιαστηκε η εκταση της Βιστωνιδας απο πλημμυρισμενα παρακτια χωραφια?
    Οχι, αυτο εγινε το Νοεμβριο περσυ, οποτε και στο χωριο μου πεσανε 260 χιλιοστα ολο το μηνα, σε Καβαλα, Δραμα, Κομοτηνη, Ξανθη και Νευροκόπι 150-200...Νομιζω εχω ακομη αναφορες εδω στο φορουμ απο την νυχτα της 17ης προς τη 18η Νοεμβριου 2007, 100+ χιλιοστα σε ενα 6ωρο θυμάμαι..απίστευτες καταστάσεις...
    Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

• εδω περσι καλουτσικα ηταν δε μπορω να πω.. πολυ καλες βροχες το φθινοπωρο ενω ειδα πολλες φορες και νιφαδες νοεμβριο.. το δεκεμβριο ειχε πεσει καλο χιονακι αλλα οχι κατι ιδιαιτερο! απο εκει και περα ΞΕΡΟΒΟΡΙ!

Το 2005 ηταν πολυ καλη χρονια με βροχες και πολλα χιονια, αφου θυμαμαι τον ιανουαριο χιονιζε καθε πρωι για πολλες μερες και μαλιστα ειχε κρατησει μεχρι το φεβρουαριο σε καποια σημεια το χιονι!

Comment

• χιονισμενα χριστουγεννα εχω δει εγω κανα δυο φορες εδω! τη μια θυμαμαι πρεπει να ηταν 2001 η 2002 δε θυμαμαι ακριβως παντως ηταν μετα το 2000...
        ειχε ξεκινησει βραδυ παραμονης χριστουγεννων με απιστευτη χιονοπτωση που δεν ξεκολουσα ολο το βραδυ απο το παραθυρο.. την ημερα των Χριστουγεννων ηταν ολα κατασπρα.. τρελο χιονι στους δρομους και παντου γενικα, ενω ο πατερας μου προσπαθουσε με το φτυαρι να ανοιξει διαδρομο στην αυλη! και μαλιστα ολο αυτο κρατησε μεχρι το πρωι τα χριστουγεννα και μετα βγηκε ηλιος!

Comment

• θυμαται καποιος εκεινα τα χριστουγεννα που λεω? δε μπορω να θυμηθω ποια χρονια ηταν! Σωτηρη που εισαι...?

Comment

• 2001 μάλλον Αλέξη!
            Κλειστόν

Comment

Working...
            X