Ερωτηση Δημητρη...να μην περιμενουμε τιποτα ουτε τον Νοεμβριο;;; Πωπω...γιατι να παρατεινεται τοσο πολυ βρε Δημητρη μου, το καλοκαιρι;;;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πρόγνωση καιρού από 20-10-2008 έως 26-10-2008
Collapse
X
-
Ρε σεις δηλαδη αν θα βγει το φθινοπωρο ανυδρο,και το χειμωνα που λετε χιονοκαταστασεις που ετσι κιαλιως για εμενα εδω στον πυργο αποκλιεται για χιονι ισως θα επρεπε να λεω απο τωρα αντε καλο μου καλοκαιρι και του χρονου παλι χειμωνας ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ Δηλαδη αμα δε δουμε εμεις τις βροχουλες μας τι θα δουμε χιονι?δε πολυ παιζει κατι τετιο
)))
www.weatherlink.com/user/morelo/
Comment
-
Αυτα ειναι... Τετοια να λετε να φτιαχνομαστε.
Η Καβαλα φετος (οπως και αρκετες περιοχες Αν. Μακεδονια - Δυτ.Θρακη) ειναι απο τις πιο στερημενες. Ολοκληρο καλοκαιρι δεν ειδαμε τιποτα, ενω ακομα και τωρα που αρκετες περιοχες ειδαν καποια αξιολογα χιλιοστα εμεις εδω κολλημενοι.
Στα απιστευτα και τρομερα 264 χιλιοστα το ετος (απο τι στιγμη που ο ΜΟ ειναι 600 χιλιοστα... και περσυ τετοια εποχη ειχαμε 500+), ο Οκτωβριος ηδη απο τι φαινεται θα φυγει ετσι, ενας Νοεμβρης και ενας Δεκεμβρης μενει.Γιάννης Ζάχαρης
http://www.meteokav.gr/
Comment
-
Παιδια καλησπερα εγω φοβαμαι μην φαμε καμια μουφωκατασταση οπος τον χειμωνα της περιοδου 2006 2007.[i]
Δεν παει αλλο πια αυτη η κατασταση. το τελευταιο διαστημα με τον καιρο και με τα μοντελα προγνωσης.
Πολυ αρωστιαρικος καιρος δεν αντεχουμε αλλο.
"
Comment

Comment