Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρόγνωση καιρού από 20-10-2008 έως 26-10-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ερωτηση Δημητρη...να μην περιμενουμε τιποτα ουτε τον Νοεμβριο;;; Πωπω...γιατι να παρατεινεται τοσο πολυ βρε Δημητρη μου, το καλοκαιρι;;;
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Ρε σεις δηλαδη αν θα βγει το φθινοπωρο ανυδρο,και το χειμωνα που λετε χιονοκαταστασεις που ετσι κιαλιως για εμενα εδω στον πυργο αποκλιεται για χιονι ισως θα επρεπε να λεω απο τωρα αντε καλο μου καλοκαιρι και του χρονου παλι χειμωνας ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ Δηλαδη αμα δε δουμε εμεις τις βροχουλες μας τι θα δουμε χιονι?δε πολυ παιζει κατι τετιο )))
      www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

• Πωωωωω ρε φιλε...εσυ εισαι σε πολυ χειροτερη μοιρα ετσι...;;;
        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• που να ξέρω βρε Αγγελε , καιρός είναι ότι θέλει κάνει , απλώς αυτά που είδα βλέπω να ΄βγαίνουν σε γενικές γραμμές για αυτό είμαι απαισίοδοξος για το φθινόπωρο .
          Δημήτρης....Νέα Στύρα Ευβοίας

Comment

• Αυτα ειναι... Τετοια να λετε να φτιαχνομαστε.
            Η Καβαλα φετος (οπως και αρκετες περιοχες Αν. Μακεδονια - Δυτ.Θρακη) ειναι απο τις πιο στερημενες. Ολοκληρο καλοκαιρι δεν ειδαμε τιποτα, ενω ακομα και τωρα που αρκετες περιοχες ειδαν καποια αξιολογα χιλιοστα εμεις εδω κολλημενοι.

Στα απιστευτα και τρομερα 264 χιλιοστα το ετος (απο τι στιγμη που ο ΜΟ ειναι 600 χιλιοστα... και περσυ τετοια εποχη ειχαμε 500+), ο Οκτωβριος ηδη απο τι φαινεται θα φυγει ετσι, ενας Νοεμβρης και ενας Δεκεμβρης μενει.
            Γιάννης Ζάχαρης
            http://www.meteokav.gr/

Comment

• Παιδια καλησπερα εγω φοβαμαι μην φαμε καμια μουφωκατασταση οπος τον χειμωνα της περιοδου 2006 2007.[i]
              Δεν παει αλλο πια αυτη η κατασταση. το τελευταιο διαστημα με τον καιρο και με τα μοντελα προγνωσης.
              Πολυ αρωστιαρικος καιρος δεν αντεχουμε αλλο.
              "

Comment

• Μαυρη και αραχνη η μοιρα για δυτ πελλοπονησο ))
                www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

• αν συνεχιστει για πολυ ακομα η ζεστη να ξερετε θα....αυτοκτονησω!

Comment

• Αλεξη να το κανεις σε live μεταδοση μεσω νετ βρε συ [i]"

Comment

• Τουλαχιστον στην Πελλα...βλεπετε και λιγο κρυο τα πρωινα! Εμεις εδω...Γιαννη δεν αντεχω αλλο φιλε! S.O.S!
                      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Originally posted by dirfi
                        Αλεξη να το κανεις σε live μεταδοση μεσω νετ βρε συ [i]

καλο"

Comment

• καλη ιδεα η live μεταδοση [i]Ενταξει το πρωι εχουμε 7αρακια, αλλα η ελαχιστη κανονικα επρεπε να ηταν στους 0-2 βαθμους! περσι ειχα πιασει και -1 τον οκτωβρη
                          "

Comment

• Η ελαχιστη επρεπε να ειναι 2-3 βαθμους πιο χαμηλα...γυρω στο 4-5!!Και η ανωτατη 4-5 βαθμους πιο χαμηλα...κανα 14-15!!Αντε βαρια 16

Comment

• Εδω ρε παιδια παντως θα κλεισουμε με 0mm για τον μηνα Οκτωβριο!! Πρεπει να εχει παρα πολλα χρονια να γινει...2,8mm η ορεινη Παρνηθα;; Που ακουστηκε...
                              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Πολύ δύσκολη υετικά η κατάσταση...

[i]"

http://weatherparty.blogspot.gr/
                                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
                                X