Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρόγνωση καιρού από 20-10-2008 έως 26-10-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Παντως Δημητρη, η 1η mini ψυχρη εισβολη που για μενα εχει κλειδωσει...φαινεται να ερχεται προς το ΣΚ και μαλιστα, δινει και καλο υετο το GFS... στα ανατολικα προσηνεμα, που μαλλον πανω απο τα 1500-1700μ θα ειναι χιονι. Η 2η ψυχρη εισβολη που κατακλιζει τα Βαλκανια...προς την 28η... νομιζεις εχει δυναμικη να κατεβει και νοτιοτερα;;

Παντως για τα εντονα φαινομενα που αναφερεις, ως χαρακτηριστικο του Νοεμβριου, απο το να μην δουμε σταγονα, καλυτερα να εχουμε τετοιες καταστασεις, για μενα ο Νοεμβριος ειναι ο extreme" μηνας του χρονου!"
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Αν ο Νοε ειναι εξτρεμε μηνας για εσας, ο Φλεβαρης τι ειναι????[i]"

Comment

Originally posted by Kabman
        Τωρα για το θεμα του ΝΔ ρευματος, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ειναι το ρευμα αυτο που θα κυριαρχησει για μεγαλο χρονικο διαστημα στην χωρα. Προσωπικα παντως δεν θελω τις καταιγιδες αυτου του ρευματος με την ενταση που περιγραφεις γιατι ειναι οι χειροτερες και πιο επικινδυνες καταιγιδες που μπορουν να εκδηλωθουν. Ολες οι καταστροφες μηνα Νοεμβριου συμβαινουν με καταιγιδες στην Αττικη τουλαχιστον. Αποψη μου ειναι πως θα εχουμε ζεστο, υγρο και καλοκαιρινο καιρο-καλη συνταγη για γριπες...
        Αν κυριαρχήσει το νοτιοδυτικό ρεύμα,τότε πώρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [i]"
        Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

’ς έρθει ο νοτιάς ο γνήσιος όπως να ναι ,άς αρχισει το φθινόπωρο!

Παρατεταμένη περίοδος νοτιάδων,υπάρχει ο άρρωστος αφρικάνικος νοτιάς!

Αλλά και ο νοτιάς που ξέρει να φέρετε όμορφα με απίστευτες βροχές και καταιγίδες,όχι πάντως ΝΔκός με τίποτα!Καθαρόαιμοι νοτιάδες σε όλα τα ύψη

Comment

Και να αρχίσει το φθινόπωρο Τεο θα είναι για κάνα μήνα το πολύ.
            Κλειστόν

Comment

Σ/Κ ειμαι ετοιμος για κυνηγη νιφαδων στα 1350 του Νυμφαιου...
              Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
              http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
              WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Τι ειναι αυτο το χάλι ρε παιδιά...20 μερες ηλιος και ηλιος στην Αθήνα...και οχι μονο..ειναι περιοχές οπως η Ανατολικη Στερεα, η Ανατολικη Θεσσαλια και η ΒΑ Ελλάδα που εχουν κάτω απο 5 χιλιοστά..
                Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

η ζεστη ειναι αφορητη. το γραφειο μου ειναι ολο τζαμαρια και ακομα δεν εχουνε ερθει τα στορια και η τετνα.. φανταστειτε λοιπον εμενα τι ζεστη τραβαω.... θερμοκηπιο κυριολεκτικα.... αντε να συνεφιασει και να βρεξει μπας και δροσισει λιγο

Comment

Originally posted by KELLY
                    η ζεστη ειναι αφορητη. το γραφειο μου ειναι ολο τζαμαρια και ακομα δεν εχουνε ερθει τα στορια και η τετνα.. φανταστειτε λοιπον εμενα τι ζεστη τραβαω.... θερμοκηπιο κυριολεκτικα.... αντε να συνεφιασει και να βρεξει μπας και δροσισει λιγο

a/c δεν παιζει??????????
                    sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• Ο τζιφος οτι να ναι... Μονο ενα +4 μας δινει...
                      Απο την μια ομως καλο ειναι...Μονο μην ξεχαστει ολο τον χειμωνα...

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                      2008-2002-2004-2006

Comment

• ρε παιδια περυσι αυτο το καιρο ειχαμε αναψει καλοριφερ! Απο τη μια ομως ειναι καλο αυτο!

Comment

• Originally posted by alexisplus
                          ρε παιδια περυσι αυτο το καιρο ειχαμε αναψει καλοριφερ! Απο τη μια ομως ειναι καλο αυτο!
                          Περυσι ιδια μέρα:

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

"

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                          2008-2002-2004-2006

Comment

• Εγώ από την Παρασκευή μέχρι και την άλλη Τρίτη θα ανάψω καλοριφέρια, τζάκια, σόμπες για να φυλαχτώ από τις μονοψήφιες θερμ. στα 1000μ. της Ευρυτανίας...
                            πρώτη γεύση χειμώνα στα ψηλά των απίθανων βουνών της περιοχής.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Και μετα τα καλοριφερακια Κωστα, την ερχομενη βδομαδα ετοιμαστειτε για ενα +26...
                              www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

• Originally posted by Kabman
                                Και μετα τα καλοριφερακια Κωστα, την ερχομενη βδομαδα ετοιμαστειτε για ενα +26...
                                [i] "
                                10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

Working...
                                X