Announcement

Collapse
No announcement yet.

SUMMER 2008 GOES ON AND ON....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Οντως Χρυσοστομε. Τελευταια χρονιά που ο Χορτιατης ειχε συνεχη χιονοκαλυψη, αν θυμαμαι καλα, πρεπει να ηταν ο χειμωνας 2005-2006. Για να δουμε φετος, ισως αλλαξει κατι.

Comment

Παιδια φετος ειναι η σειρα σας> Θυμηθητε το. Κατι θα δουμε και μεις αλλα εσεις θα εχετε την τιμητικη σας φετος.

Comment

Originally posted by periklis
        Μπορεί το 2001 να χιόνισε 1 φορα, αλλά εγώ δε θύμάμαι αλλα χρονια τέτοια διάρκεια σε χαμηλές θερμοκρασίες.Στην περιοχή μου( Χαλάστρα 20 ΚΜ από Θεσ/νίκη και σε υψομετρο 0) το χιόνι που εριξε 17 Δεκεμβρίου το μάζεψε 9 Ιανουαρίου).Βεβαια στα τσιμέντα της Θεσσαλονίκης σε 3 μέρες δεν είχε μείνει τίποτα.
        Αυτό που λές έγινε το 2006, το 2001 το χιόνι έλιωσε μετά απο μια εβδομάδα και κάτι ψιλά και αυτό όσον αφορά τα πεζοδρόμια μόνο, χώρια το οτι έβρεξε κιόλας.
        Κλειστόν

Comment

Καλύτεροι χειμώνες 20ετίας: 91-92, 86-87, 2005-06. Το 2οο2 επίσης με ακραία ύψη χιονιού.
          Over and out.

Comment

Originally posted by zink_titanum
            Καλύτεροι χειμώνες 20ετίας: 91-92, 86-87, 2005-06. Το 2οο2 επίσης με ακραία ύψη χιονιού.
            ti lete re paidia 2003.makran o kalyteros giaπελοπονησο 1.5 μετρο στον ταυγετο απο 1000ειχε τοτε
            σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Για τη Θεσσαλονικη εχουμε την γνωστη επαναληψιμοτητα 57-63-68-73-81-88-95-2001 και περιμενουμε τον επομενο οποτε τον κανει...Αυτοι βεβαια που δεσποζουν ειναι οι χιονιαδες του 88 και ακομα περισσοτερο του 68...

Comment

αυτη την ωρα

Λαγκαδας 12.0
                Φλωρινα 11.0
                Πτολεμαις 10.1
                Νευροκοπι 9.9
                Ποταμια 8.9
                Καστορια 8.7
                Βλαστη 8.6
                Τζερμιαδο 8.2
                Βορας 7.9
                Οιτη 7.8

Comment

Θερμη εισβολη φαινεται προς τα τελη της ερχομενης εβδομαδας....
                  Τελεια...[i]
                  "
                  Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                  http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                  WEST MACEDONIA POWER...

Comment

μετεολαρισα... ακόμη είμαστε μακρί εκ του χιονο-χειμώνα μας... και δεν ξέρουμε τι θα γίνει...
                    Αλλά σκέφτεσαι... να έχει πυκνό στρώμα χιονιου στην Αθήνα με -20 και καύσωνα στη Λάρισα[i]!!!"
                    Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                    Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Ο προσυνεμος καιρος παντα υπηρχε κ θα υπαρχει οσο υπαρχει Αιγαιο !
                      sigpic

Comment

[i]Eπιβεβαιωση Edited by: phanis777 "
                        sigpic

Comment

Originally posted by zink_titanum
                          Ξεχνας το 2003...ειδικά για -κρητη και ανατολικά προσήνεμα αλλα νομίζω και γενικότερα
                          Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

Originally posted by Morpheas
                            μετεολαρισα... ακόμη είμαστε μακρί εκ του χιονο-χειμώνα μας... και δεν ξέρουμε τι θα γίνει...
                            Αλλά σκέφτεσαι... να έχει πυκνό στρώμα χιονιου στην Αθήνα με -20 και καύσωνα στη Λάρισα[i]!!!
                            Καλά αν γίνει αυτό

."
                            Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

γιου νεβερ νοου μα την παναγία.. μαϊ φρένντ[i]χαχα!!"
                              Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                              Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Ετσι,ετσι...[i]"
                                Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                                http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                                WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Working...
                                X