Announcement

Collapse
No announcement yet.

SUMMER 2008 GOES ON AND ON....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

εχει δικιο ο γιαννης μακρια απο το 2001 1 χιονι καλο και μετα σκ....α !!!
    snow power

Comment

Πάντως ο Σακης προχθές που ακουσα μίλησε για βροχούλες την Κυριακή ειδικά κεντρική και δυτική Ελλάδα.Με συγχωρείτε,θεωρείτε τον χειμώνα 2001-2002 σκατά;;;Μην τρελαθούμε τώρα...Που Χριστούγεννα είχα ανέβει με τρένο Θεσαλλονικη και ήταν τα πάντα λευκά απο Βοιωτία και πάνω..Επίσης μπορεί να μην εκανε κατι ακραίο μετά τις αρχές Ιανουαρίου,όμως είχε νορμαλ θερμοκρασιες αντε 12 οχι 18 χειμωνιάτικα οπως τα τελευταία 2 χρόνια.Επίσης επεσαν αρκετές βροχες με ψύχρα το Μαρτιο=χιόνι στα ορεινά.Μη χάνουμε τα μέτρα και τα σταθμά
      Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

Ο Φωκ τα ειπε...
        Με καλυψε απολυτως,οταν τα ελεγε στις αρχες Σεπτεμβρη ελεγα αλλα νταλα της Παρασκευης το γαλα αλλα μετα απο αναλυσεις επι αναλυσεων πανω στην στατιστικη και εγω πλεον πιστευω πως ο Οκτωβριος μπορει να δειχνει τι χειμων θα ακολουθησει...
        Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
        http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
        WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Ας κανει ενα καλο χιονι με 150εκ και τα αλλα ολα ερχονται!!!

Comment

Δεκεμβρης 2001 Πριστινα. Μεση ελαχιστη -7, μεση μεγιστη -3.1 [i], μεση μηνα -5,1 , 17 μερες χιονιου και 28 μερες με ολικο παγετο! Ελαχιστη θερμοκρασια μηνα -18 και 2 μερες η μεγιστη δεν ξεπερασε τους -10! Μεση θερμοκρασια Ιανουαριου 2002 στους -3,2 με 6 μερες χιονιου. Μετα τις 28 Γεναρη ο καιρος ανοιξε αλλα ειχε ηδη αρκετο overdose χειμωνα για 2 μηνες, συν μερικες μερες με χιονι στα τελη Μαρτη."
            No Snow.....No Party!

Comment

Ξεθαψα κι αυτο

<a href=http://www.tutiempo.net/en/Climate/PRISTINA/01-2000/134810.htm" target="_blank">http://www.tutiempo.net/en/Climate/PRISTINA/01-2000/134810.htm</a>

Γεναρης 2000, μεση θερμοκρασια μηνα -6,5! και στις 26 Γεναρη -29min!! με -11max!!
              "
              No Snow.....No Party!

Comment

Και μετα τι ειχε Αγγελε;;; Το απολυτο τιποτα...
                Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Ο χιονιάς του 2002 ήταν ο καλύτερος χιονιάς για τα βόρεια προάστεια της Αττικής των τελευταίων 50 και βάλε χρόνων. Κρατάω το 1956 με επιφύλαξη γιατί έχω ακούσει πολλά όμως δεν έχω δει τίποτε.

Είναι ο μοναδικός χιονιάς που το χιόνι ξεπέρασε το 1 μέτρο κατά πολύ στη Βόρεια Αττική. Όλοι οι άλλοι υπολείπονται καθαρά σε ύψος. Απλά πάνε πολλά χρόνια και έχει αρχίσει να ξεθωριάζει το θέμα...
                  Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                  Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

To Martio του 87 τον ξέχασες[i].Πάντως ο χιονίας του 2002 ήταν ίσως ό μόνος χιονιας τα τελευταία χρόνια που έδωσε τετοια υψη χιονιού στην Αττική-ακόμα και εδώ είχαμε 30-35 πόντους και στον οποίο τα χιόνια έμειναν για τόσο πολύ στα γύρω ορεινά.το 87 δεν θυμάμαι...Χαρακτηριστικά αναφέρω πως η Πάρνηθα είχε μέσα ΄φεβρουαριου παρά τις λιακάδες που μεσολάβησαν 1μ. χιόνι στη Μόλα

Ιδού

"
                    Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

Originally posted by meteolarissa
                      ΑΚΟΡΕΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ.....
                      ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΝΑ ΕΧΤΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....
                      Συμφωνω και επαυξανω...
                      Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                      http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                      WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Μπορεί το 2001 να χιόνισε 1 φορα, αλλά εγώ δε θύμάμαι αλλα χρονια τέτοια διάρκεια σε χαμηλές θερμοκρασίες.Στην περιοχή μου( Χαλάστρα 20 ΚΜ από Θεσ/νίκη και σε υψομετρο 0) το χιόνι που εριξε 17 Δεκεμβρίου το μάζεψε 9 Ιανουαρίου).Βεβαια στα τσιμέντα της Θεσσαλονίκης σε 3 μέρες δεν είχε μείνει τίποτα.
                        Χαλάστρα-υψόμετρο 1m

Comment

Originally posted by periklis
                          Μπορεί το 2001 να χιόνισε 1 φορα, αλλά εγώ δε θύμάμαι αλλα χρονια τέτοια διάρκεια σε χαμηλές θερμοκρασίες.Στην περιοχή μου( Χαλάστρα 20 ΚΜ από Θεσ/νίκη και σε υψομετρο 0) το χιόνι που εριξε 17 Δεκεμβρίου το μάζεψε 9 Ιανουαρίου).Βεβαια στα τσιμέντα της Θεσσαλονίκης σε 3 μέρες δεν είχε μείνει τίποτα.
                          Στο Κιλκις ορισμενα βουνα με στοιβαγμενο χιονι που ειχαν δημιουργηθει απο το δημο (μαλιστα ορισμενα ξεπερνουσαν τα 4-5μετρα σε υψος [i] ) ελιωσαν τον Φεβρουαριο. Πραγματικα ανεπαναληπτη κακοκαιρια για μενα (δεν εζησα την κακοκαιρια του '88 για να συγκρινω). Χιονιζε επι μερες στα μεσα Δεκεμβριου και μετα ξανα παραμονη Χριστουγεννων. Ονειρικο!

Edited by: nick_ts157 "
                          ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
                          Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
                          http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

Μπορεί το 2001 να χιόνισε 1 φορα, αλλά εγώ δε θύμάμαι αλλα χρονια τέτοια διάρκεια σε χαμηλές θερμοκρασίες.Στην περιοχή μου( Χαλάστρα 20 ΚΜ από Θεσ/νίκη και σε υψομετρο 0) το χιόνι που εριξε 17 Δεκεμβρίου το μάζεψε 9 Ιανουαρίου).Βεβαια στα τσιμέντα της Θεσσαλονίκης σε 3 μέρες δεν είχε μείνει τίποτα.
                            Στο κέντρο της πόλης είχε μείνει χιόνι σε σημεία για παραπάνω από μια βροδμάδα. Από το ύψος της άνω πόλης και πάνω είχαμε 2 βδομάδες τουλάχιστον. Στον Χορτιάτη δεν ξέρω πότε λιώσανε...
                            Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
                            200μ.
                            hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
                            http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Originally posted by selas777
                              Στο κέντρο της πόλης είχε μείνει χιόνι σε σημεία για παραπάνω από μια βροδμάδα. Από το ύψος της άνω πόλης και πάνω είχαμε 2 βδομάδες τουλάχιστον. Στον Χορτιάτη δεν ξέρω πότε λιώσανε...

Εμεις σε εκεινο τον χιονια ειχαμε περιπου 70 ποντους χιονι το οποιο κρατησε μεχρι τις αρχες Γεναρη ενω ο Χορτιατης ηταν ασπρος καθολη τη διαρκεια εκεινου του χειμωνα. Φυσικα δεν συγκρινεται ο χιονιας του 2001 με το 88, οπου του ασβεστοχωρι, στα 400m τοτε ειχε στρωμενο χιονι πανω απο 1,5 μετρο..Παντως τοσο ο χιονιας του 95, οσο και του 2001 ειναι οι λεγομενοι καλοι χιονιαδες που στατιστικα παντα, κανει στη Θεσσαλονικη καθε εξι εως οχτω χρονια. Φετος συμπληρωνουμε 7 χρονια...Edited by: JΕRONIMO

Comment

Πάντως Χρήστο θυμάμαι παλαιότερα βλέπαμε συχνά τον Χορτιάτη άσπρο(την κορυφή) Μπορεί να περνούσε και ολόκληρο χειμώνα άσπρος. Τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε χιονισμένο και βγάζουμε φωτογραφίες. [i]"
                                Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
                                200μ.
                                hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
                                http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Working...
                                X