Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χιονίζει Παρνασσό!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by LeoP
    Ατύχησε ο Παρνασσός, πάντως δε μου κάνει εντύπωση που στον Ψηλορείτη έχουμε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες.

Κοιτάξτε πόσο καλά φαίνεται να έχει πιάσει το ψυχρό κανάλι το GFS που δείχνει τη σχετικά χαμηλότερη θερμοκρασία στα ανατολικά προσήνεμα.

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

Καθαρα καλοκαιρινη διαταξη συστηματων,με τον τυπικο αντικυκλωνα στην κεντρικη Ευρωπη-Βαλκανια,χαμηλο στην ανατολικη Μεσογειο ( αν ηταν Αυγουστος θα μιλουσαμε ανετα και για μελτεμια και οχι ΒΑκο ρευμα απλα) .Η ιδια διαταξη που δινει τα +27 στα 850 σε Ιταλια Βαλκανια και +23,24 στη Αιγαιο,ανατολικη Ελλαδα λογω μελτεμιου...Αντε να δουμε ποτε θ αλλαξει!
    "
    http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

ma meltemi exoume edv simera!mono pou einai psixrotato!
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

1κ30 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟ Χ.Κ ΤΗΣ ΦΤΕΡΟΛΑΚΑΣ ΣΤΑ 1800μ,ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΥΚΝΗ ΟΜΙΧΛΗ.

Comment

Originally posted by PARNASSIOS

1κ30 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟ Χ.Κ ΤΗΣ ΦΤΕΡΟΛΑΚΑΣ ΣΤΑ 1800μ,ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΥΚΝΗ ΟΜΙΧΛΗ.
          opote xioni panw apo ta 2100-2200m
          [i]
          "
          ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
          ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
          :weather_17:

Comment

Παιδια οχι σεναρια και ανακριβεις αναφορες.δοξα τω θεω στο φορουμ ειμαστε 2-3 απο την περιοχη που ειτε μενουμε μονιμα ειτε ειμαστε συχνα στα μερη μας.απο ολα τα παραπανω αλλες φορες ισχυουν αλλες οχι.με 5-10 φορες που πηγαμε(στους φιλους και εκδρομεις της περιοχης αναφερομαι) στον παρνασσο και σε καθε αλλη περιοχη δεν μαθαμε τι και πως παιζει.το βουνο εχει και τους δικους του κανονες που ακομα και τους πλεον ειδικους επι του θεματος(βοσκους και μην το γελατε)μπορει να ξεγελασει.τωρα το αν χιονισε στα πολυ ψηλα του βουνου σημερα ειναι αλλο θεμα.αν δεν το ειδαμε η δεν το ακουσαμε απο καλη πηγη δεν μπορουμε να το δωσουμε σαν αναφορα.σημερα τις περισσοτερες ωρες της ημερας το βουνο ειχε ομιχλες και ως εκει που φαινοταν οταν ανοιγε ο καιρος δεν ειχε τιποτα. Edited by: nickdalas
            penteli.meteo.gr/stations/arahova/
            penteli.meteo.gr/stations/maroussi/

Comment

Μα κι εγώ επιφυλάχθηκα και δεν το έδωσα ως αναφορά, καθώς δεν έχω οπτική επαφή με του βουνό, ούτε φυσικά το ξέρω όπως ο nickdalas, skifun κλπ που μένει εκεί...Απλά βάσει των αριθμών έκανα μια εκτίμηση...

Δεν νομίζω όμως ότι χρειαζόταν και καλπάζουσα φαντασία φίλε Φωκίωνα με τέτοιο καιρό να ρίχνει χιόνι στα 2457 μέτρα...
              ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Τελικά υπήρξε χιονόπυωση στον Παρνασσό;Εχουμε καμία φωτο η το φανταζόμαστε με βάση τις Τ;Παντως χιονοστρωση δε νομίζω να σημειώθηκε.
                Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

Originally posted by nanga parbat
                  Τελικά υπήρξε χιονόπυωση στον Παρνασσό;Εχουμε καμία φωτο η το φανταζόμαστε με βάση τις Τ;Παντως χιονοστρωση δε νομίζω να σημειώθηκε.
                  Αν προσεξες το κειμενο στην προηγουμενη σελ.που εγραψα θα σου λυθει η απορια.[i]"
                  penteli.meteo.gr/stations/arahova/
                  penteli.meteo.gr/stations/maroussi/

Comment

Ό,τι και να έριξε παιδιά χιονόστρωση με τέτοιο αέρα σε τέτοια υψόμετρα ξεχάστε την!
                    Over and out.

Comment

καταρχην....

1)ποιος αλλαξε το θεμα κ το εκανε ερωτηση?

2)εγω ειπα χιονιζει παρνασσο δεν ειπα κατι αλλο

3)οταν λεμε χιονιζει εννουμε οτι ριχνει χιονι για την οποιαδηποτε χιονοστρωση αν κ οποτε αυτη επιτευχθει,δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι ακομα κ καταχειμωνο να ειναι αν

α)ειναι οριακα τα πραγματα λογω μετριας εισβολης

β)εχει τρελο αερα στην περιοχη

γ)δεν εχουμε επισημες μετρησεις για οποιαδηποτε σημειο του βουνου πανω απο τα 1300μ!

δ)δεν εχουμε καποιον ανθρωπο να παει να το επιβεβαιωση η να το αποριψει κ

ε)κ οι 2 καμερες του βουνου πανω απο καποιο υψομετρο π μας ενδιαφερει ειναι εκτος!

επισης για να δειτε ποσο δικαιος ειμαι τηλεφωνησα στον παρνασσιο το πρωι-γιαννη π ηταν στο χωριο -αμφικλεια κ του ειπα να ανεβει να δει οπως κ εκανε φτερολακα εδωσε αναφορα βροχης κ +3 βαθμους στα 1800μ σαλε!επανω στο βουνο λοιπον εμππειροι παρνασσιοι ξαφνικα ολι τι λετε να εκανε?τελοσπαντων[i]

συνεχιζω λοιπον κ λεω για ολα αυτα τα εξυπνοπουλια του φορουμ οτι οπως ολα δειχνουν στο βουνο χιονισε κ υετος υπηρχε κ οι καταλληλες θερμοκρασιες,μιλησα για το βουνο εξ αρχης ουτε κατι συγκεκριμενο ειπα ουτε μιλησα με σιγουρια εβαλα απλως στοιχεια π δεν πα να ειναι κ αυγουστος χιονιζει απο καποιο υψομετρο κ πανω!

επισης ενημερωνω οτι το θεμα το επαναφερω οπως ηταν κ οταν με το καλο παρουμε τις μετρησεις απο τον σταθμο π επιβεβαιωνουν αυτο π λεω στο θεμα κ με το παραπανω δηλαδη καταγραφη υετου με αρνητικες τ σημαινει χιονοστρωση εστω κ οριακη επιβεβαιωνομαι κ αποριπτεστε αυτοματα!εγω πιστευω οτι ξαφνικα κ λογω κομπλεξ κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο ξυπνησατε μια μερα κ ειδατε οτι ειμαι ο μονος π κανω αυθερετα τετοια ποστ εγω ομως με το καλο οταν θα ξαναειναι ονλινε ο παρνασσος μπορω να σας αποδειξω οτι το θεμα δεν το εβαλα στην τυχη,κ δεν ειμαι σαν κ καποιους π γινετε χρονια στο φορουμ αυτη η δουλεια με αυθερετες αντιληψεις κ αποτελεσματα π δεν απιβεβαιωνονται απο πουθενα!πολλων κ διαφορων βουνων π λενε...σας παρακαλω λοιπον μοντερειτορ κ μελοι ολι μαζι να προσεξετε καλα πως ανοιχτηκε το θεμα κ πως τεθηκε,κ σκεφτειτε μετα αν εισαστε αδικοι μαζι μου κ δεν σεβαστηκατε καθολου το θεμα π ανοιξα

ευχαριστω πολυ

κιουλος θεοδωροςEdited by: terry "
                      :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις...
                        Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

καταρχην αν θες να μ πεις κατι σε προσωπικο επιπεδο μπορεισ να στειλεις πμ ειδαλως τα ειρωνικα σχολια με στιχομυθιες κ ολες αυτες οι κοινοτυπες εκφρασεις π κρυβουν κ υπονονουν κατι απο πισω ειτε καλο ειτε κακο δεν νομιζω οτι ειναι οτι απαντηση κ γενικα σχολιασμος για ολο αυτο π ειπα κ το υποστηριξα με επιχειρηματα!

Comment

Δεν υπονοώ κάτι φίλε τερρυ...Το λέω καθαρά! Απλά χρησιμοποίησα μια γνωστή παροιμία που ξέρεις φαντάζομαι τι σημαίνει. Τα παιδιά σε αμφισβήτησαν απλά, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας η κόμπλεξ (ακόμα και μερικοί παρνασσόφιλοι) κάτι που απο εσένα δεν έλειψε αρκετές φορές. Ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε. Για δεν ξέρουμε την πραγματική διάθεση του άλλου που κρύβεται πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή... Edited by: GiaPa

Comment

για αυτο το λογω λοιπον δεν εχω αλλαξει ακομα το (?) στο θεμα ενω θα μπορουσα. κ αυτο γιατι?θα σ πω ξεκαθαρα...περιμενω την πανυγηρικη επιβεβαιωση μου στον σταθμο του παρνασσου ονλινε!απο εκει κ περα εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι αν ειχαμε σημερα ονλινε καμερες περικλη κ κελαρια θα βλεπαμε στην μια στα κελαρια χινονερο κ ακομα νιφαδες να πεφτουν κ στον περικλη χιονοστρωση! οσο για το κομπλεξ δυστυχως αν το πιστευουν κ αλλοι αυτο απο εδω μεσα θα αλλαξει δυστυχως η συμπεριφορα μου ραγδαια,[i]δυστυχως παντως για αυτον τον χωρο π συντηρει τετοιες καταστασεις !Edited by: terry "

Comment

Εγώ δεν σε αμφισβήτησα προσωπικά οπότε δεν με ενδιαφέρει...[i]"

Comment

Working...
                                X