καλησπερα παιδια!οπως για αλλη μια φορα αποδειχτηκε βγηκα σωστος!
εγω ειχα ακριβως μεταφερει τα πραγματα ετσι οπως ητανε τα εβαλα κ κατω με χαρτι κ μολυβι,ειχα κ μια αναφορα απο φτερολακα στις 3 το μεσημερι αφου ειχα πει στον παρνασσιο να ανεβει κ γενικως δεν μετεφερα τιποτα λανθασμενο κ αναξιοπιστο(απο πλευρας φυσικης κ μαθηματικων ημουνα 100% καλυμενος)!απο εκει κ περα νομιζω οτι κ να μην ανεβηκε να δει καποιος το χιονι (κ στο κατω κατω σιγα μην υπαρχει η δυνατοτητα καθε φορα που χιονιζει να ανεβενουμε)μπορει να καταλαβει ο καθενας πλεον με το φτωχο του το μυαλο οτι χιονισε ειτε το θελουμε ειτε οχι..επισης απο ατομα που δεν το περιμενα κ ειναι απο την περιοχη του παρνασσου εδω μεσα αν κ μεσα τους το ηξεραν οτι απο τα 2100 τουλαχιστον του βουνου χιονιζε δεν βγηκαν να υποστηριξουν αυτο π ελεγα μιλαγανε γενικολογα κ αοριστα κ ειλικρινα αυτο με πειραξε πολυ!εν συνεχεια επιμενω οτι με 12 βαθμους σε αραχωβα εχω δει χιονι στο βουνο απο τα 2100(εστω κ με ειδικες συνθηκες)!! κ στουπα κιολας!
αυτα εχω να πω συγνωμη αν φαινετε λιγο προσβλητικο το ποστ μου αλλα δυστυχως ετσι με εχετε κανει να αισθανομαι κ δεν μπορω να εκφραστω αλλιως!
τελειωνοντας εχω να πω οτι ο γερος κ φετος θα δωσει ρεστα(οπως κ καθε χρονο αλλωστε)!μπορει πολλοι απο εσας να μισητε αυτο τπ πραγμα που ακουτε ''παρνασσος'' λογω τοπικιστικων καταστασεων,η ακομα περισοτερο λογω διαφημισης, καταπατησεων, χ-κ, κ σαλε,!αλλα να ξερετε οτι αν εξετασετε το βουνο παραμεριζοντας ολα ααυτα θα διαπιστωσετε οτι μιλαμε για ενα πολυ μεγαλο κ ισχυρο βουνο σε ολα του!αυτα ειχα να πω ευχαριστω πολυ κ φυσικα να ενημερωσω οτι το ονομα του θεματος το αλλαζω οχι τιποτα αλλο για να μην παραπληροφορουμε το κοινωνικο συνολο οπως κ προσπαθησατε ηδη να κανετε![i]
ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΤΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕ
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η VODAFONE ΕΒΑΛΕ 3G ΣΗΜΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΡΟΛΟΙ
φαιδωνα με κατι τετοιο δεν γλιτωνουμε τιποτα ομως,αξιο παραδειγμα σημερα με διακοπη ρευματος!οποτε θα γινετε αυτο θα κλεινουν ολα,εγω πιστευω οτι ειναι απαραιτητο το καινουριο pc επανω να εχει προγραμμα επανεκινησης υπολογιστη κ weather link......οσο για την vodafone μπορει να εβαλε 3g σημα αλλα εγω βλεπω παλι να αργει κανα μισαωρο + στις ανανεωσεις ο σταθμος!
εγω ειχα ακριβως μεταφερει τα πραγματα ετσι οπως ητανε τα εβαλα κ κατω με χαρτι κ μολυβι,ειχα κ μια αναφορα απο φτερολακα στις 3 το μεσημερι αφου ειχα πει στον παρνασσιο να ανεβει κ γενικως δεν μετεφερα τιποτα λανθασμενο κ αναξιοπιστο(απο πλευρας φυσικης κ μαθηματικων ημουνα 100% καλυμενος)!απο εκει κ περα νομιζω οτι κ να μην ανεβηκε να δει καποιος το χιονι (κ στο κατω κατω σιγα μην υπαρχει η δυνατοτητα καθε φορα που χιονιζει να ανεβενουμε)μπορει να καταλαβει ο καθενας πλεον με το φτωχο του το μυαλο οτι χιονισε ειτε το θελουμε ειτε οχι..επισης απο ατομα που δεν το περιμενα κ ειναι απο την περιοχη του παρνασσου εδω μεσα αν κ μεσα τους το ηξεραν οτι απο τα 2100 τουλαχιστον του βουνου χιονιζε δεν βγηκαν να υποστηριξουν αυτο π ελεγα μιλαγανε γενικολογα κ αοριστα κ ειλικρινα αυτο με πειραξε πολυ!εν συνεχεια επιμενω οτι με 12 βαθμους σε αραχωβα εχω δει χιονι στο βουνο απο τα 2100(εστω κ με ειδικες συνθηκες)!! κ στουπα κιολας!
αυτα εχω να πω συγνωμη αν φαινετε λιγο προσβλητικο το ποστ μου αλλα δυστυχως ετσι με εχετε κανει να αισθανομαι κ δεν μπορω να εκφραστω αλλιως!
τελειωνοντας εχω να πω οτι ο γερος κ φετος θα δωσει ρεστα(οπως κ καθε χρονο αλλωστε)!μπορει πολλοι απο εσας να μισητε αυτο τπ πραγμα που ακουτε ''παρνασσος'' λογω τοπικιστικων καταστασεων,η ακομα περισοτερο λογω διαφημισης, καταπατησεων, χ-κ, κ σαλε,!αλλα να ξερετε οτι αν εξετασετε το βουνο παραμεριζοντας ολα ααυτα θα διαπιστωσετε οτι μιλαμε για ενα πολυ μεγαλο κ ισχυρο βουνο σε ολα του!αυτα ειχα να πω ευχαριστω πολυ κ φυσικα να ενημερωσω οτι το ονομα του θεματος το αλλαζω οχι τιποτα αλλο για να μην παραπληροφορουμε το κοινωνικο συνολο οπως κ προσπαθησατε ηδη να κανετε![i]
τερρυ γερασε το θεμα και μας κουρασε!η υποθεση σου για χιονι ηταν σωστη πραγμα που με τα απλα μαθηματικα οπως λες υπεθεσαν και πολλοι αλλοι.το ξαναλεω για τελευταια φορα.ουδεις μα ουδεις ειδε τον παρνασσο με χιονι εκεινη την μερα.συνεπως η αναφορα σου ηταν τελειως ακυρη γιατι ηταν στηριζομενη σε υποθεση.οταν χιονιζει στον παρνασσο μεσα απο τις 4000 των κατοικων της αραχωβας η και των γυρω περιοχων αυτο μαθαινεται ειτε απο ανθρωπους που το ειδαν η αν πολυ απλα το χιονι ειναι εμφανες και κανει μπαμ και απο το χωριο πραγμα που δεν συνεβη.στις 20 σεπτεμβρη που χιονισε ακουστηκε στο χωριο πως χιονισε στον παρνασσο.δεν μπορουμε απο 200 χμ μακρυα τις υποθεσεις μας να τις θεωρουμε σαν κατι δεδομενο.και με τους 11 που ειχε χτες στην αραχωβα και εβρεχε δεν ειδα χιονι στα 2100.μην με κανετε να ξεχασω και αυτα που ξερω και εχω ζησει.
TO XEIMΩΝΑ ΘΑ ΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ
ισως ομως να μην γνωριζουν κ πολλα επι του θεμΤΟς οποτε καλυτερο δεν θα ηταν να εμπαiνε pc ktl ktl ekei pano?k episis tis de meres p tha einai kleisto to x-k poios tha einai ekei panw?kaneiss
τερρυ γερασε το θεμα και μας κουρασε!η υποθεση σου για χιονι ηταν σωστη πραγμα που με τα απλα μαθηματικα οπως λες υπεθεσαν και πολλοι αλλοι.το ξαναλεω για τελευταια φορα.ουδεις μα ουδεις ειδε τον παρνασσο με χιονι εκεινη την μερα.συνεπως η αναφορα σου ηταν τελειως ακυρη γιατι ηταν στηριζομενη σε υποθεση.οταν χιονιζει στον παρνασσο μεσα απο τις 4000 των κατοικων της αραχωβας η και των γυρω περιοχων αυτο μαθαινεται ειτε απο ανθρωπους που το ειδαν η αν πολυ απλα το χιονι ειναι εμφανες και κανει μπαμ και απο το χωριο πραγμα που δεν συνεβη.στις 20 σεπτεμβρη που χιονισε ακουστηκε στο χωριο πως χιονισε στον παρνασσο.δεν μπορουμε απο 200 χμ μακρυα τις υποθεσεις μας να τις θεωρουμε σαν κατι δεδομενο.και με τους 11 που ειχε χτες στην αραχωβα και εβρεχε δεν ειδα χιονι στα 2100.μην με κανετε να ξεχασω και αυτα που ξερω και εχω ζησει.
φιλικα Νικος
1)tha sa to apdeiksw ton xeimwna oti me 12 bathmous kapoies fores xionizei apo ta 2100 tou parnassou k panw!κ αυτο αποδεικνυετε με μαθηματικα...ο καιρος κανει πολλα τρελα,το μονο σιγουρο αυτο..αλλα μην μπεδευεστε μιλησα απο την αρχη για ειδικες συνθηκες
2)οσον αφορα αυτο π λες δεν υπαρχει κανεις να ανεβενει στο βουνο πλην των μηνων π λειτουργει το χ-κ!δεν μιλαω βεβαια για σαλε φτερολακας ,η κελαρια π εκει κ το καλοκαιρι υπαρχουν οι ανθρωποι π εργαζονται μιλαω για τομα οπως εμεις οι χιονοτρελαμενοι π βλεπουμε ολοκληρωτικα την εικονα π υτπαρχει στυο βουνο αν ανεβουμεκ κυνηγαμε χιονια!ετσι λογικο ειναι το βουνο σε καποιες κακοκαιριες να μενει εκτεθιμονο απο live αναφορες1
3)παλι μιλας εκ του ασφαλους,εκατσαν κ οι συγκυριες π ειχες 3 καμερες κολημενες εκεινη την ημερα κ εναν σταθμο επισης π θα μας ελυνε τις αποριες live κ οχι εκ των υστερων που ολοι οσοι με αμφισβητουσαν τωρα πλεον εχουν κρυφτει...τι να πουνε αλλωστε??
4) απο την μια με κατακρινετε κ λετε οτι η αναφορα σου ειναι ακυρη κ απο την αλλη λετε εγκυρη η αναφορα σου απο αποψη μαθηματικων κ φυσικης
Καλο ειναι για να αποφευγονται οι παρεξηγησεις αυτο που αναφερουμε ειτε να το εχουμε δει ειτε η πηγη απο την οποια μαθαμε ειναι εγκυρη.ο σταθμος ειναι μια ενδειξη για το τι γινεται εκει πανω γιατι μπορει να θεωρουμε δεδομενο οτι οι συνθηκες για παραδειγμα ειναι για χιονι και τελικα να απορουμε τι εγινε?μα πως?η θερμοκρασια ηταν τοσο!λετε να το σηκωσε ο αερας?μια καμερα στον σταθμο οπως στο καιμακ ειναι η αποδειξη το τι γινεται στον σταθμο στην πηγη των μετρησεων.
Comment