Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛ !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγω εδω το εχω σβησει απο τελη Αυγουστου....

το σπιτι δεν ξεπερναει τους 27 ενω το βραδυ κλεινω και παραθυρο κρεβατοκαμαρας αφου η δροσια απο τον Υμμητο μπαινει αφθονη αφου δεν εχω τιποτα απεναντι μου παρα μονο το βουνο......

Comment

Originally posted by καλαματιανος
      Originally posted by gordonas
      Στην Τρίπολη επίσης όπως καταλαβαίνετε το κλιματιστικό έχει ανάψει ελάχιστες φορές και τις περισσότερες από αυτές το μέγιστο για κανένα 30λεπτο. Καλά για τα βράδια δεν το συζητάμε. Κουβερτούλα χρειάζεσαι αρκετές φορές, κλιματιστικό ποτέ... Τα ωραία της Αθήνας με το καλύτερο κλίμα...
      καλα το καλοκαιρι τριποληδεν παλευεται πολυ πιο πολυ ζεστη απο καλαματα και υγρασια
      Από τα στοιχεία της ΕΜΥ - Υγρασία:

Ιούνιος - Ιούλιος - Αυγουστος
      Τρίπολη: 48% - 45% - 46%
      Καλαμάτα: 58% - 58% - 61%

Από τα στοιχεία της ΕΜΥ - Μέση Μηνιαία Θερμοκρασία:

Ιούνιος - Ιούλιος - Αυγουστος
      Τρίπολη: 22,0 - 24,5 - 24,1
      Καλαμάτα: 24,1 - 26,4 - 26,3

Βρε συ Καλαματιανέ στα 650 μέτρα υψόμετρο να έχουμε περισσότερη υγρασία από την παραθαλάσσια Καλαμάτα? Αν είχαμε καμία λίμνη ίσως...Edited by: gordonas

Comment

Αυτο που φοβομουν εγινε.... εφτασε ξανα τους 29 βαθμους μεσα στο σπιτι!!! Μεγιστη για φετος το καλοκαιρι μεσα 30,5

Με αυτα που ακουω παντως εχει και χειροτερα... Ακου 34-35 εντος σπιτιου!!!!!!!!! Θανατος!

Comment

Παιζει μεγαλο ρολο η τοποθεσια, ο προσανατολισμος αλλα και η κατασκευη του σπιτιου. Π.χ στην Πριστινα στο σπιτι δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε κλιματιστικο (τη μερα γιατι το βραδυ εχει ψυχρα) γιατι πραγματικα δεν χρειαστηκε. Στο γραφειο ομως που εχει μεγαλα τζαμια γυρω-γυρω και ειναι εκτεθειμενο στον ηλιο, χρειαζεσαι κλιματισμο ακομα και με 30c εξω.
          No Snow.....No Party!

Comment

Εμείς μέχρι πέρυσι δεν είχαμε κλιματιστικό...έχουμε να το χρησιμοποιήσουμε αρκετές μέρες ενώ βράδυ δεν έχει χρειαστεί ποτέ...ούτε πέρυσι...

Comment

Μέγιστη στην γκαρσονιέρα μου 27.5c kai τώρα έχει 26.5 νυχτιάτικα... Βέβαια χωρίς κλιματιστικά και ανεμιστήρες κάθε καλοκαίρι... αλλά το θέμα είναι να ξέρεις να κρατάς από μόνος σου τη θερμοκρασία δωματίου σε χαμηλά επίπεδα και όχι να διαφεύγεις με την πρώτη ζεστούλα στον κλιματισμό... αυτό είναι έγκλημα!... π.χ. εγώ είμαι ημιυπόγειο και μπορώ να το κάνω αυτό αλλά καλό είναι να περιορίζονται τα κλιματιστικά, ειδικά από εμάς τους καιρόφιλους... μετά πώς περιμένουμε από τους απλόυς πολίτες να κάνουν κάτι τέτοιο;
              Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

Επειδη δεν προλαβαινω να δω τα νεα ραν...
                Τα μαζεψαν πισω?
                Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Καμια σχεση φιλε...ολα πολυ καλα και κυριως για εσας, δυτικη χωρα...!!
                  Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
                  X