Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛ !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Παντως παιδια...το μεσημερι ηταν απαραιτητο το κλιματιστικο! Αν και διπλα στην λιμνη, η ζεστη ηταν ανυποφορη! Ακομα και στους Ψαραδες, στην μικρη Πρεσπα που πηγαμε ηταν ανυποφορη!
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Originally posted by Morelo
      Originally posted by αστραπόχιονο
      ενώ αν έχεις σπίτι με κεραμοσκεπή,δέντρα γύρω και σε πλαγιά μπορεί να μην θες ούτε στην πελοπόννησο!
      Ετσι ειναι το σπιτι μου αλλα και μεσημερι και βραδυ το αναβουμε και αυτες τις μερες [i]
      Τότε ίσως έπρεπε να προσθέσω και το σχετικά μεγάλο υψόμετρο ως προϋπόθεση "
      Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Ρε Αγγελε εχεις συνηθισει απο την ζεστη της Χαλκιδας γι'αυτο αναβεις συνεχεια κλιματιστικο...Εμενα αυτην η κατασταση δεν μου φαινεται ανυποφορη παντως εκτος και αν εμενες σε ταρατσα η δωμα...
        Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
        http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
        WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Το κλιματιστικό χρειάζεται ακόμη και την νύχτα προs το παρόν, οι τοίχοι ακόμη καίνε. Εξ άλλου ποιοs εμπιστεύεται να κοιμηθεί το βράδυ μόνο με τιs σίτεs με τόσουs κλέφτεs αναριχητέs που υπάρχουν;
          ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

Σε μας το κλιματιστικό καίει απο τις 15 περίπου Ιουνίου ακατάπαυστα κάθε βράδυ για 3-4 ώρες. Και φυσικά δεν χρειάζεται να μένεις σε μεγαλούπολη για να συμβαίνει αυτό...
            Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

magika πραγματα!!!εγω εφτασα για 2 μερες 27.5 μεσα στο σπιτι και τωρα εχω 24.
              καμμια σχεση δεν το συζηταω
              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Δημητρη...πιστεψε με, αναβω πολυ δυσκολα κλιματιστικο. Αλλα εμπαινες μεσα στο Tsamis και τα δωματια εβραζαν...δυτικο βλεπεις. Παντως οσο ζεστη και να κανει το μεσημερι, η δροσια της νυχτας ειναι παραδεισος!
                Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Η θεση του ξενοδοχειου εφταιγε...
                  WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Παντως ζεις σε εναν επιγειο παραδεισο...αυτο ειναι σιγουρο!! Και αυτο που κανει περισσοτερο παραδεισο την Καστορια, ειναι οι θυλικες υπαρξεις! ΧΑΜΟΣ και ΠΑΝΙΚΟΣ
                    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

ΕΔΩΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ 1-2 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
                      ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

χαλαλι οι 4 τονοι πετρελαιο με αυτα που διαβαζω!!
                        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Σπάταλοι και υπερβολικοί οι Έλληνες όπως πάντα.

Μια χαρά είναι χωρίς κλιματιστικό πλέον στο Μαρούσι, άντε τις προηγούμενες 2 νύχτες που είχε αρκετή ζέστη και υγρασία να άναψε... Είχε να ανάψει από μέσα Αυγούστου,

’κου ένα 24ρι για όλο το σπίτι... Δλδ τη νυχτα που κοιμάσαι δουλεύει το 24ρι στο σαλώνι για να δροσίζεσαι στην κρεβατοκάμαρα όπου με ένα 8ρι θα κρύωνες και θα είχες το ΄ενα τρίτο της κατανάλωσης... Αυτό είναι παραλογισμός. Το αντίθετο στέκει. Δηλαδή 2 9άρια μέσα στα δωμάτια, και όταν κάνει αφόρητη ζέστη να ανάβεις και τα 2 στο φουλ, να κλείνεις τις περιτές πόρτες και να δροσίζεις και το σαλόνι. Πόσα τετραγωνικά είναι αυτό το σαλόνι πια? αν είναι κάτω από 40, το 24ρι είναι παραλογισμός.

Το πιο σωστό βέβαια είναι να υπάρχει από ένα κλιματιστικό στα σωστά BTU σε κάθε χώρο, και να κάιει μόνο αυτό όταν χρειάζεται. Αλλά δεν βάζουν, για να μην αγοράζουν πολλά. Μεσοπρόθεσμα όμως πληρώνουν τη διαφορά στο ρεύμα... Και η άνεση βέβαια δεν συγκρίνεται.
                          Over and out.

Comment

Αγγελε παρα πολλες και ομορφες υπαρξεις...
                            Εγω παντως εχω κολλησει με μια...
                            WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Κι εγώ στη γούβα του Μαρουσιού δεν ξεπερασα καθόλου τους 29 βαθμούς μέσα στο σπίτι. Καινούριο σπίτι με μόνωση καλή. Αυτό είναι η λύση. Βέβαια δυστυχώς αργει και περισσότερο να δροσίσει.
                              Over and out.

Comment

Πολυ ομορφη πολη και η Βεροια...ολα τα σπιτια με κεραμυδια! Πανεμορφη...
                                Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
                                X