Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛ !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγώ έχω ένα κλιματιστικό αλλά τώρα δεν το ανάβω Σεπτέμβρης είναι άλλωστε και εδώ και 4 μήνες οι θερμοκρασίες βρίσκονται στα ίδια επίπεδα άρα και συνηθίζεις. Αντιθέτως θυμάμαι κάτι μεγάλους καύσωνες στο Παρίσι που προκάλεσαν αρκετά προβλήματα.
    Κλειστόν

Comment

Ναι καύσωνες με 36 βαθμούς...
      Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

Originally posted by Dirfis
        Πολυ ομορφη πολη και η Βεροια...ολα τα σπιτια με κεραμυδια! Πανεμορφη...
        Bέροια, Νάουσα, Έδεσσα, έχω πάει, όντως πολύ όμορφες πόλεις και οι τρεις του.

Ειδικά η Έδεσσα, παντού ποταμάκια, και ρυάκια έχει, και η υγρασία αφόρητη !! Αλλά για τα ποταμάκια αξίζει τον κόπο...

Σκεφτείτε δηλαδή να είχε το Κέντρο της Αθήνας, ένα ποτάμι, μεγαλούτσικο, θα χάριζε άλλα πνοή στην πόλη μας...
        http://www.meteoclub.gr/
        Ο μετεωρολογικός μου σταθμός:http://neapoli.meteoclub.gr/index.htm
        (To Φλεβάρη κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει, μα κι αν δώσει και κακιώσει, μες στο χιόνι θα μας χώσει).

Comment

Originally posted by αστραπόχιονο
          Ασχέτως περιοχής μπορεί να είναι απαραίτητο το κλιματιστικό αν το σπίτι δεν έχει την κατάλληλη μόνωση ή προσανατολισμό. Αν έχεις στέγη με τσίγκο και σιδερένια παράθυρα ας πούμε θες κλιματισμό και στη Σαμαρίνα.ενώ αν έχεις σπίτι με κεραμοσκεπή,δέντρα γύρω και σε πλαγιά μπορεί να μην θες ούτε στην πελοπόννησο!
          φιλε στο χωριο μου στην ορεινη κορινθια; στα 1000υψομετρο το σπιτι εχει θερμοκρασια 21 βαθμουσ το καλοκαιριασχετα αν εχει εξω 35
          σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

έλεος ρε παιδιά δεν είναι και για κλιματιστικό...μπετά μπετά αλλά μέχρι 36 ακόμα και οι 90χρονοι αντέχουν

Comment

Τα περισσοτερα σπιτια ειναι κακοφτιαγμενα?... 34β μεσα στο σπιτι!?
              Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Comment

Originally posted by panos_lamia
                έλεος ρε παιδιά δεν είναι και για κλιματιστικό...μπετά μπετά αλλά μέχρι 36 ακόμα και οι 90χρονοι αντέχουν
                +10000

Comment

Στην Τρίπολη επίσης όπως καταλαβαίνετε το κλιματιστικό έχει ανάψει ελάχιστες φορές και τις περισσότερες από αυτές το μέγιστο για κανένα 30λεπτο.

Καλά για τα βράδια δεν το συζητάμε. Κουβερτούλα χρειάζεσαι αρκετές φορές, κλιματιστικό ποτέ...

Τα ωραία της Αθήνας με το καλύτερο κλίμα...

Comment

δεν ξερω τι ειναι κλιματιστικο στα Γρεβενα!!![i]"

Comment

Originally posted by vasilitsa freak
                      δεν ξερω τι ειναι κλιματιστικο στα Γρεβενα!!![i]
                      A , ρε τυχερούληδες... εδώ Αθήνα, δεν υποφέρεται...

Τα μεσημέρια 1-2 ωρίτσες το λιγότερο πρέπει να το ανάβουμε γιατί αλλιώς......

Βεβαια είναι και στον άνθρωπο, έτσι..? Π.χ εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάτσω άνετα στο σπίτι όταν η θερμοκρασία υπερβαίνει τους 28 βαθμούς. Όταν βέβαια πάει 30+ εκεί είναι το κάτι άλλο !!
                      "
                      http://www.meteoclub.gr/
                      Ο μετεωρολογικός μου σταθμός:http://neapoli.meteoclub.gr/index.htm
                      (To Φλεβάρη κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει, μα κι αν δώσει και κακιώσει, μες στο χιόνι θα μας χώσει).

Comment

Σε ενα ρετιρε στα Γρεβενα ή σπίτι με κακή μόνωση δεν νομίζω να την παλεύουν πλέον! [i]"
                        Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Originally posted by gordonas
                          Στην Τρίπολη επίσης όπως καταλαβαίνετε το κλιματιστικό έχει ανάψει ελάχιστες φορές και τις περισσότερες από αυτές το μέγιστο για κανένα 30λεπτο.

Καλά για τα βράδια δεν το συζητάμε. Κουβερτούλα χρειάζεσαι αρκετές φορές, κλιματιστικό ποτέ...

καλα το καλοκαιρι τριποληδεν παλευεται πολυ πιο πολυ ζεστη απο καλαματα και υγρασια
                          σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Εμεις πρεπει να ειμαστε πρωταθλητες στη χρηση κλιματισκου με τετοιες θερμοκρασιες ολο το καλοκαιρι και αυτες τις μερες επισης...
                            www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

Εγω παντως χθες βραδυ αφου στριφογυρισα καμια ωρα αναψα κλιματιστικο γιατι δεν παλευοταν. Και ειχα απο τον Αυγουστο να αναψω κλιματιστικο βραδυ. Ειδικα η υγρασια ηταν το κατι αλλο...

Comment

Originally posted by καλαματιανος
                                Originally posted by gordonas

καλα το καλοκαιρι τριποληδεν παλευεται πολυ πιο πολυ ζεστη απο καλαματα και υγρασια

Η ζεστη στην Τριπολη κραταει λιγες ωρες....οσο για υγρασια ΤΙΠΟΤΑ σε σχεση με την Καλαματα...(πριν 4 χρονια ετρεχα να βρω AEROLIN) τη νυχτα γιατι η γυναικα μου επεθε κριση ασθματος απο την ασυληπτη γρασια....

Ηταν 12 τη νυχτα και ειχε 31-32 βαθμους και πανω απο 80% υγρασια.....

[i]"

Comment

Working...
                                X