Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αν κάποιος λοιπόν αμφισβητεί τα επίσημα στατιστικά κλιματικά στοιχεία ας το πεί ευθέως, να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα φαιδρότητα
    together we stand divided we fall

Comment

ας έπεφτε επιτέλους το σύστημα της ΔΕΗ τις κρίσιμες ημέρες, να έβλεπα κάποιους χιονόπληκτους πως θα αντιμετώπιζαν το φετινό Ιούνη χωρίς aircondition. Κάθονται όλη μέρα κάτω από τα κλιματιστικά και λένε πώπω ψυχρός ο φετινός Ιούνης!!!""

Comment

Δέουσα Φεδρότητα"

Τέτοιο τσίτωμα έχω να δώ χρόνια τώρα.

Το χεις πάρει τόσο σοβαρά και χρησιμοποιείς σοβαρότατες εκφράσεις ,που ούτε οι δικηγόροι χρησιμοποιούν,σε άλλους χώρους όμως την άλλη γλώσσα όμως την χρησιμοποιείς ,με χαρακτηριστική ευκολία

Edited by: Teometeo "

Comment

Για να μιλήσω με αριθμούς:

Ιούνιος 2008 20.2c Μ.Θ.

Ιούλιος 2008 23.3c Μ.Θ. μέχρι τώρα

ΚΑΙ από πρώτη Ιουνίου 120mm

Μπορεί να το πει κανείς ζεστό ή άνονβρο το καλοκαίρι μεχρι τώρα; Οχι φυσικά. Οπότε για να μην το πούμε δροσερότερο το λέμε φυσιολογικό και αρκετά βροχερό

Και επειδή ο καθένας μιλά για το καλοκαίρι στην αυλή του και όχι γενικα στη χώρα να προσδιορίσω και εγώ οτι χαρακτηρίζω έτσι το καλοκαίρι στα Γιάννενα, δεν ξέρω αλλού τι γίνεταιEdited by: ZERMAN
          Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

Originally posted by Teometeo
            Δέουσα Φεδρότητα"

Τέτοιο τσίτωμα έχω να δώ χρόνια τώρα
            καταλάβω να είναι κανείς ανορθόγραφος, αλλά και στο copy paste ρε μπαγάσα ανορθόγραφος που βγάζεις μάτια είσαι, μου θυμίζεις σχετικό ανέκδοτο με ξανθιές."

Comment

Σου πα ρε Νέστορα πραγματικά δεν σου πάει! η Σοβαρότης!!
              ’ν γουστάρεις χαβαλέ και αριθμομαχίες ,μάθε και να χάνεις! ΜΕ τον ανάλογο χαβαλέ
              Αφού αυτός είναι ο σκοπός σου μια ζωή στα μυνήματα.
              Το βλέπει ο καθένας μας αυτό.
              Μόνον σε έναν χώρο δεν ρίχνεις θέματα ,χωρίς να αποβλέπεις σε αντιπαραθέσεις"

Ο κόσμος βλέπεις τι πιστευει, και εσυ συνεχίζεις να ασπάζεσε τους σταθμούς,
              με πινάκια ,ραβδογράμματα και copy paste, απο άλλα ωραία sites!

ΈΕΕ μια φορά παραδέξου αυτό που βλέπεις ότι ο κόσμος πιστευει ότι το καλοκαίρι είναι φυσιολογικό!
              Τώρα άν εσυ εχεις άλλη άποψη είναι απολύτος σεβαστή!
              Αλλά δεν θα την επιβάλεις και στους άλλους!
              Γιατί αυτο βλέπω ότι κάνεις εκ των υστέρων
              Edited by: Teometeo "

Comment

αφιερωμένο στο φίλο γλυκό Μητσάρα" από Καστοριά. Ιδού ο δορσερός Ιούνης της πόλης του, αλλά ξέρω ξέρω, οι αριθμοί και τα γραφήματα λένε ψέμματα.

http://img297.imageshack.us/img297/6476/kaui5.jpg

από τον κλιματολόγο Φώτη Παναγιωτόπουλο και το παραπάνω στοιχείο, γνωστός άκαρδος αριθμομάχος"

Comment

Νά τα πάλι τα κόπι παστέλια[i]

Originally posted by cho-oyu
                  αφιερωμένο στο φίλο "γλυκό Μητσάρα" από Καστοριά. Ιδού ο δορσερός Ιούνης της πόλης του, αλλά ξέρω ξέρω, οι αριθμοί και τα γραφήματα λένε ψέμματα.

http://img297.imageshack.us/img297/6476/kaui5.jpg

από τον κλιματολόγο Φώτη Παναγιωτόπουλο και το παραπάνω στοιχείο, γνωστός άκαρδος αριθμομάχος
                  "

Comment

Mα στο γραφημα φαινεται πιο δροσερος ο φετεινος
                    Iουνιος τουλαχιστον 1,5βαθμο σε σχεση με περσυ.Edited by: Ambient

Comment

συμφωνώ με το Βασίλη, τί σημασία έχει τί θέλει να πιστεύει κανείς, οι αριθμοί είναι αμίληκτοι εφόσον μιλάμε για θερμοκρασίες που μετριέται με αριθμούς, το καλοκαίρι είναι θερμότερο γενικά στην Ελλάδα, εώς πολύ θερμότερο και σε περιοχές θερμότερο και από πέρσι, τώρα αν κάποιοι γουστάρουν να βλέπουν 40άρια στη μισή Ελλάδα και επειδή στην περιοχή τους βρέχει εθελοτυφλούν τί να πω! Αλήθεια αυτοί που ψήφισαν για ψυχρό καλοκαίρι φέτος, που ζουν? πάντως όχι στην Ελλάδα.

Αυτοί που βρέχει στη περιοχή τους αναφέρονται πως είναι το καλοκαίρι στην περιοχή τους φίλε μου και όταν έχει ρίξει τον Ιουνη οσα έριξε γενάρη και φλεβάρη, και όταν η Τ δεν έχει ξεπεράσει ΑΚΟΜΑ τους 35 στα Γιάννενα[i] ΔΕΝ μπορώ να ψηφίζω για ζεστο καλοκαίρι αλλά για δροσερό... και στην Ελλάδα μένω φυσικά "

Comment

η καστορια συμφωνα με το γραφημα,εχει μεση Τ Ιουνη απο το 1981 20.8.στο διαστημα ωστοσο,2000-20008 εχει μεση Τ Ιουνη 22,5!δηλαδη ο φετεινος ιουνης,επιβεβαιωνει το μεσο ορο της τελευταιας 8ετιας,αλλα ειναι 1,5-2 βαθμους πιο πανω απο τις μεσες της τελευταιας 25ετιας.

Comment

παρατηρειται βεβαια,οτι η καστορια,εχει εδραιωσει μεσες ιουνη σταθερα πανω απο 20 βαθμους,τα τελευταια 15 χρονια περιπου,με καπως αυξητικη ταση απο το 2001 και μετα! Edited by: Θοδωρήςςς

Comment

Originally posted by Ambient
                            Mα στο γραφημα φαινεται πιο δροσερος ο φετεινος
                            Iουνιος τουλαχιστον 1,5βαθμο σε σχεση με περσυ.
                            το ότι ας πούμε είναι είναι κατά 2-3c θερμότερος από ότι πριν 30 χρόνια διέλαθε της προσόχης σου να υποθέσω, ε? Επειδή ήταν λίγο δροσερότερος από τον περσινό Ιούνη σημαίνει ότι όλα πάνε καλά? Ο περσινός Ιούνης δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης ως κλιματική τιμή, αλλά Ιούνη βγαλμένο από εφιάλτες και σενάρια του μέλλοντος. όσο για τα δροσερά Ιωάννινα, ήταν κατά 0,3c!!! δροσερότερος από πέρσι εκεί Ιούνης και κατά 1,5 θερμότερος από τισ κλιματικές τιμές περίπου (μη συγκρίνετε το σταθμό της ανατολής με του αεροδρομίου).

Comment

ας έπεφτε επιτέλους το σύστημα της ΔΕΗ τις κρίσιμες ημέρες, να έβλεπα κάποιους χιονόπληκτους πως θα αντιμετώπιζαν το φετινό Ιούνη χωρίς aircondition. Κάθονται όλη μέρα κάτω από τα κλιματιστικά και λένε πώπω ψυχρός ο φετινός Ιούνης!!!"

Ηταν δροσεροτερος απο τα φυσιολογικά εδώ πάνω, δεν μπορώ να πω. Και φυσικά δεν έχω air-condition... και η Τ στην γκαρσονιέρα μου ποτέ δεν ξεπέρασε τους 26 τα τελευταία 3 χρόνια"

Comment

Τα Ιωάννινα ανήκουν στη δυτική Ελλάδα και η δυτική Ελλάδα έχει δοκιμαστεί αρκετά αυτό το καλοκαίρι.Στα Γιάννενα τη γλυτώσαμε κάπως και λόγω των πολλών βροχών. Από τη δικιά μου αίσθηση είναι σχετικά ζεστό το καλοκαίρι,αναφερόμενος στο διάστημα από τις 15 Ιουνίου ως τις 15 Ιουλίου.Το ότι είναι ψυχρότερο από πέρσι δεν λέει τίποτα,το περσινό είναι άνευ συναγωνισμού. Πιστεύω μάλιστα πως αν βάλουμε στη ζυγαριά το παραπάνω διάστημα που αναφέρω με το αντίστοιχο περσινό μάλλον πιο ζεστά είμαστε φέτος(ειδικά για Αρτα,Αγρίνιο). Οι μέγιστες φέτος επιμένουν σε ένα υψηλό μέσο όρο και απλά δεν έχουν τις περσινές εξάρσεις αλλά ούτε και τις περσινές βυθίσεις!Συγκρίνοντας με μακροχρόνια περίοδο πιστεύω πως ως τώρα το καλοκαίρι κατατάσσεται στα θερμά!Μην ξεχνάμε πως συνήθως οι μεγάλοι ιστορικοί καύσωνες και τα πιο θερμά διαστήματα έρχονται μετά τα μέσα Ιούλη.
                                Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Working...
                                X