Και στο φιναλε οποιος πιστευει οτι υπαρχει κακο μοντερειτινγκ μπορει να κανει ενα τηλεφωνο στο 2103617790 και να ενημερωση την διοικηση του Snowreport. Αυτα .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ανακοινωση
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Το linkαρισμα ειναι οντως ενα σοβαρο θεμα το οποιο ομως θα αντιμετωπιστει αποκλειστικα απο τον admin και κανεναν αλλον. Εκει ομως που πρεπει να δοθει ιδιαιτερη εμφαση ειναι να μην ξεφυγει η κατασταση και ο καθενας εδω μεσα αρχισει με τα link και χασουμε ολοι την μπαλλα.
Στο θεμα μας ομως... Καλοκαιρι ειναι δεν υπαρχει και ιδιαιτερο ενδιαφερον καιρικο οποτε οπως καθε χρονο τετοια εποχη ολοι ξεφευγουμε. Γιαννη μου δεν ξερω αλλα ισως θα μπορουσες να μιλησεις μαζι τους τηλεφωνικα παρα να τους banαριζες. Απο την αλλη μπορει να εχεις και δικιο.
Μετα τιμης
Ελευθεριου Ιωαννης Edited by: iceclimber3410 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:
Comment
-
Συνονοματε το μπαν (προσορινο για 2 ημερες μεσα στο καλοκαιρι) εγινε μονο και μονο για τον εξης λογο: Απο τοτε που γιναμε πολλοι οι ενεργοι Μοντ δεν ειχε γινει σχεδον το παραμικρο εδω και τωρα μια ωραια καλοκαιρινη Κυριακη που ολος ο κοσμος λειπει στην παραλια για μπανιο βρισκεις την ευκαιρια να κανεις ενα φορουμ μπαχαλο? Εμενα προσοπικα ο Αγγελος με πηρε τηλεφωνο μεσα στο μεσημερι ικαι εφυγα απο το σπιτι για να κλειδωσω τα θεματα χθες για να δω τι θα γινει σημερα. Τελος παντων δεν υπαρχει νομιζω θεμα για συζητηση καθως ο αποκλεισμος ειναι 2 ημερων και ασημαντος εν μεσω καλοκαιριου.
Comment
-
Ποιος κανει διαφημιστικα links εδω μεσα?????? Βγαζει κανεις λεφτα ρε παιδια απο αυτα που κανουμε?????????????????????????????????????? αφηστε τις διαφημισεις και τις π@@@ες! ΤΕΛΟΣ.Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
www.meteo.gr
www.meteovolos.gr
Comment
-
Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣελεος!!ρεεε στις παραλιες ειναι η ζωη οχι στα κομπιουτερ
Α και συμφωνω απολυτα με τον Σταυρο.. Που τις ειδατε τις διαφημησεις δεν καταλαβα ολα τα καιρικα site ειναι δημιουργημενα για την τρελα μας και μονο."Γιάννης Ζάχαρης
http://www.meteokav.gr/
Comment
-
Τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου. Ποιο βουνο ειναι ψηλοτερο, που βρεχει πιο πολυ, που εριξε περισσοτερο χιονι...
Εγω ενα εχω να πω. Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε ενηλικες και με το παραπανω. Θελω να πιστευω οτι η παιδεια του καθενος ειναι πολυ καλη για να διαταραχθει απο τετοιου ειδους διαφορες".
Ας ειμαστε ΟΛΟΙ λοιπον λιγο η περισσοτερο εγκρατεις στους χαρακτιρισμους μας. ΟΛΟΙ εχουμε την ιδια τρελλα. Ας μην την χαλαμε με μικροτητες..."THE RETURN OF THE KING...
Comment
-
Δυστυχώς οι εξελίξεις μας πρόλαβαν-το μοντερέιτορ γκρούπ εννοώ-ή μάλλον μας πέτυχαν όλους ,πλην του Dirfi ,σε κάποια παραλία.Κακό μοντερέντιγκ για κάποιους (σαφώς όχι για μένα όμως) ,τουλάχιστον όμως ήταν παρών σε αντίθεση με μας τους υπόλοιπους και διαχειρίστηκε μια κρίση ,ιδιαίτερα βίαια θα λεγα ,σε μια περίοδο που εγώ είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το φόρουμ είχε αρχίσει να αποκτά την ικανότητα να αυτοπροστατεύεται όπως κάνει μια αγαπημένη παρέα ανθρώπων.
Το θέμα με τα λίνκς έχει συζητηθεί εκτενώς μεταξύ μας και με την διεύθυνση του φόρουμ και όπως έχει ειπωθεί επανειλημένως από τον Erytrheabeach ,σαφώς και δεν επιτρέπονται.Περιμέναμε όμως το πέρας του καλοκαιριού για να επισφραγιστεί ο κανόνας αυτός και με συντονισμένες κινήσεις με την διευθυνση ,να βγεί η ανάλογη ανακοίνωση.Προς συζήτηση ακόμα είναι η εξαίρεση η μη προσωπικών σελίδων η blogs μελών του φόρουμ.Να που όπως προείπα όμως οι εξελίξεις μας πρόλαβαν και πρέπει να κινηθούμε γρηγορότερα προς αποφυγή ανάλογων παρεξηγήσεων στο μέλλον.
Για την ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ μελών του φόρουμ δεν θα εκφραστώ ,είναι δεδομένο ότι αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για το κλίμα στο φόρουμ και ανάλογες θα είναι και οι αντιδράσεις μας.
Comment
-
Παιδιά δεν έχω ενημερωθεί για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Θέλω να πω την αποψή μου όμως για το θέμα των link.Νομίζω όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ποιο είναι το link που απλά παραπέμπει σε ένα ενδιαφέρον θέμα ή άρθρο και ποιο είναι το link που ανεβαίνει με άμεσους ή έμμεσους διαφημιστικούς λόγους.Η διαφήμιση, γιατί κάποτε είχε τεθεί και αυτό από έναν φίλο,δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να αποβλέπει πάντα σε χρηματικό κέρδος ,διαφήμιση είναι η οποιαδήποτε εσκεμμένη προβολή γίνεται.
Όσο αναφορά το μοντερέιτινγκ θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στον Δημήτρη και τον Γιάννη για την όρεξη που έχουν και τον χρόνο που διαθέτουν και θεωρώ προσωπική μου δικαίωση" στο να ζητήσω στο τέλος του χειμώνα 2 επιπλέον mods ΕΝΕΡΓΟΥΣ .Θα έκανα μια παράκληση να ηρεμίσουμε παιδιά,καλοκαίρι είναι και λογικά έπρεπε να είμαστε χαλαροί.Είπαμε τον χειμώνα οι εντάσεις αν και ανορθόδοξοι έχουν μια μικρή λογική λόγω των πολύωρων διαλόγων-αναφορών και καιρικών παρακολουθήσεων ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από αγωνία και καιρική απογοήτευση.
Γι αυτό και ακριβώς αφιέρωσα pol;y χρόνο σε αυτό τον χώρο.Αυτή την εποχή όμως με την σιγουριά που έχω λόγω των δύο αξιόλογων mods που χτενίζουν καθημερινά το φόρουμ προτιμώ τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου να τον διαθέσω σε καμιά βολτίτσα άλλα και στην ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Το πρώτο θα μου γεμίσει τις μπαταρίες για τον επερχόμενο χειμώνα και το 2ο θα μου δώσει την ικανοποίηση ότι συμβάλω ώστε τα αγαπημένα μας φυσικά φαινόμενα και ιδιαίτερα το χιόνι να μπορεί να συνδυάζεται με όμορφες περιηγήσεις άλλα και απλά στην διατήρηση της φυσικής και γεμάτης ζωή φυσικής ομορφιάς που απομένει.
Σας το προτείνω πραγματικά.
Θα ήθελα τέλος να κάνω μια παρατήρηση,καλό θα είναι να μην αναγράφονται όπως είχαμε πει τα μέλη που πιθανόν για κάποιον λόγω βρέθηκαν εκτός φόρουμ προσωρινά. Επίσης χωρίς να ξέρω το συμβάν θα πρότεινα την άμεση επαναφορά των συγκεκριμένων μελών αφού πρόκειται για μέλη που έχουν δώσει στο παρελθόν το στίγμα τους.
Νομίζω ότι έγινε σαφής η προειδοποίηση προς όλους οπότε και το συμβάν μπορεί να θεωρηθεί λήξαν.
"
Comment

Comment