Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ανακοινωση

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ανακοινωση

Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα. Ανακοινωνετε οτι τα μελη Νικνταλας Μετεοφοκ Τεομετεο και Hengeo τιθονται εκτος φορουμ για 48 ωρες και σε περιπτωση συνεχειας των γνωστων θεματων για περισσοτερο χρονο.
    Και 2 λογια. Ρε παιδια καλοκαιρι ειναι δεν μπορουμε Κυριακατικα να ειμαστε πανω απο εναν υπολογιστη. Εμενα προσοπικα με ειδοποιησε ο Αγγελος χθες το μεσημερι οτι γινετε ενας χαμος εδω και εφυγα απο το σπιτι για να βρω υπολογιστη. Δεν μπορουμε λιγακι να προσεχουμε τι γραφουμε και πως το γραφουμε?
    Τεο ποιος σου ειπε οτι δεν εγινε παρατηρηση στον Κωστα?
    Edited by: dirfi

Μένω έκπληκτος! Δεν ξέρω τι έγινε και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι το τόσο σημαντικό το οποίο στέλνει 2 μέρες εκτός iστορικά μέλη του snowreport!
    Προσδοκώ Κατάψυξη Ζωντανών

Comment

Καλημέρα σε όλους.
      Να πώ εγώ τη γνώμη μου φίλε Δίρφυ (σόρρυ δεν θυμάμαι το όνομα σου)
      Καλώς ή κακώς απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός των αναγραφόμενων ονομάτων , οκ μέχρι εδώ.
      Εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος ζητούμε δίκαιη αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε θέμα προκύπτει τύπου προστριβής. Θεωρώ οτί ο οποιοσδήποτε moderator που ορίζεται από τον Admin αυτού εδώ του Forum , πρέπει να κρατάει μια ουδέτερη στάση και όχι να απενεργοποιεί επιλεκτικά άτομα που εμπλέκονται σε μια παρεξήγηση ή προστριβή.Θέλω να πώ οτί στο συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε με την συνέντευξη που παρέθεσε ο Κώστας , υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι , οι οποίοι δεν είχαν την ανάλογη αντιμετώπιση.
      Εγώ θα ήθελα μια πιό ουδέτερη στάση των moderators μέσα στο Forum και να τηρούνται οι κανόνες κατα γράμμα χωρίς να δίνεται το συγχωροχάρτι σε ....ας πούμε πιό γνωστούς μας ανθρώπους.
      Και κάτι καιρικό.
      Ο Ιούλιος θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες καιρικές αλλαγές , πράγμα που ήδη συζητείται εδώ μέσα.
      Να έχετε μια καλή μέρα , και να ξαναπώ οτί το μόνο που ζητώ από τους moderator είναι μια πιό δίκαιη αντιμετώπιση και να εξετάζουν ξανά και ξανά ποιός φταίει και ποιός δε φταίει, είναι χρονοβόρο το ξέρω αλλά παράλληλα και δίκαιο.

Comment

Καταρχας φιλε wind χερομαι για την παρατηρηση. Θα σου πω οτι κοιταξα πολυ προσεκτικα σημερα το πρωι ολα τα ποστ και δεν ειδα απο κανεναν αλλο εμπλεκομενο τπτ το μεμπτο. Ετσι αποφασισα και στις 2 περιπτωσεις να θεσω για 2 μερες εκτος μονο τους 2 που ξεκινησαν την προστριβη στο καθε θεμα ξεχωριστα.

Comment

Α και κάτι τελευταίο γιατί το είχα ξεχάσει.
          Τελικά με το θέμα του link-αρίσματος τί γίνεται?
          Επιτρέπεται να δίνουμε το link για κάποιο άρθρο που έχουμε γράψει σε κάποια άλλη ιστοσελίδα ή όχι , και αν ναί σε ποιές περιπτώσεις.
          Με την σκέψη οτί υπάρχει αυτή η ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα του Forum.
          Μην χρησιμοποιείτε τον χώρο του Forum για διαφημιστικούς λόγους πλην των ενοτήτων Εξοπλισμός και Καταστήματα Εξοπλισμού"

Παρακαλώ να διευκρινήσετε για να μην συμβούν τυχόν παρεξηγήσεις ξανά και ξανά.
          Ευχαριστώ
          "

Comment

Υπαρχουν δυο λυσεις μονο. Να κλειδωνονται θεματα επειδη καποιοι βριζονται, ή να κλειδωθουν αυτοι που βριζονται, και να μενουν ανεπαφα τα θεματα που σε τελικη αναλυση δε φταινε οι υπολοιποι που δεν μπορουν να γραψουν σε αυτα, επειδη καποιοι αλλοι τα μετετρεψαν σε αρενα.

Χαρακτηρισμοι οπως βουλγαρος" "κομπλεξαρα" "χωριατης" κτλ. ειναι αρκετα εντονοι, και το προσωρινο ΒΑΝ θα ηρεμησει την κατασταση (για μενα δεν ειναι θεμα τιμωριας αλλα αποκλιμακωσης της εντασης). Φανταστειτε ποσο θα συνεχιζοταν το βρισιδι και που θα εφτανε αν δεν εκανε κατι ο Γιαννης... Εγω το ειδα εκ των υστερων.

"

Comment

Originally posted by southern_wind
              Α και κάτι τελευταίο γιατί το είχα ξεχάσει.
              Τελικά με το θέμα του link-αρίσματος τί γίνεται?
              Επιτρέπεται να δίνουμε το link για κάποιο άρθρο που έχουμε γράψει σε κάποια άλλη ιστοσελίδα ή όχι , και αν ναί σε ποιές περιπτώσεις.
              Με την σκέψη οτί υπάρχει αυτή η ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα του Forum.
              Μην χρησιμοποιείτε τον χώρο του Forum για διαφημιστικούς λόγους πλην των ενοτήτων Εξοπλισμός και Καταστήματα Εξοπλισμού"

Παρακαλώ να διευκρινήσετε για να μην συμβούν τυχόν παρεξηγήσεις ξανά και ξανά.
              Ευχαριστώ
              Η διοικηση του SR απαγορευει το λινκαρισμα για διαφημηστικους λογους και οφειλουμε να το τηρησουμε. Εμεις οι Μοντ οπου κρινουμε οτι γινετε κατι τετοιο επεμβενουμε. Και να πω και κατι πανω σε αυτο τωρα. Η συνεντευξη του Φωτη απο τον Κωστη δεν νομιζω να περιειχε λινκαρισμα για διαφημηστικους σκοπους. Ολοι εχουμε το στοιχειωδης μιαλο να καταλαβουμε ποτε γινετε κατι για διαφημηστικους λογους και ποτε οχι νομιζω...
              "

Comment

από τη στιγμή που παραβιάστηκαν συντεταγμένοι κανόνες του forum, ορθώς απενεργοποιήθηκαν προσωρινά οι λογαριασμοί των προαναφερθέντων μελών. Μία σοβαρή ένσταση όμως: Ακόμη και σήμερα μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε, το μέλος KABMAN επικόλλησε προκλητικά το Link με την πρόγνωση του σε ευθέως ανταγωνιστικό στο snoreport site, από τη στιγμή που ασχολείται επίσης με το ski. Τελικά εξαντλήθηκε η αυστηρότητα στα συγκεκριμένα μέλη, ενώ κάποιοι (όντες και mod) τυχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης???
                together we stand divided we fall

Comment

Νεστορα νομιζω σου απαντω και σενα με το ποιο πανω ποστ μου. Τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα.

Comment

Εδώ θα συμφωνήσω ορθώς με τον cho-oyu.
                    Είναι και κάτι που προανέφερα Δίρφυ , γι'αυτό σου ζητώ εσένα και των υπόλοιπων moderators να το επανεξετάσετε το θέμα.

Originally posted by cho-oyu

από τη στιγμή που παραβιάστηκαν συντεταγμένοι κανόνες του forum, ορθώς απενεργοποιήθηκαν προσωρινά οι λογαριασμοί των προαναφερθέντων μελών. Μία σοβαρή ένσταση όμως: Ακόμη και σήμερα μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε, το μέλος KABMAN επικόλλησε προκλητικά το Link με την πρόγνωση του σε ευθέως ανταγωνιστικό στο snoreport site, από τη στιγμή που ασχολείται επίσης με το ski. Τελικά εξαντλήθηκε η αυστηρότητα στα συγκεκριμένα μέλη, ενώ κάποιοι (όντες και mod) τυχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης???

Comment

Παιδια το θεμα ειναι απλο. ο Δημητρης ανηκει στο γκρουπ των Μοντ. Αν η διοικηση του Sr πιστευει οτι ο Δημητρης το κανει αυτο για διαφημηστικους σκοπους δεν εχει παρα να λαβει τα μετρα της.

Comment

Εγώ Γίαννη , θα ξαναπώ οτί θέλω εγώ και φαντάζομαι και οι υπόλοιποι που γράφουμε εδώ μέσα , να υπάρχει μια δίκαιη αντιμετώπιση.
                        Το οτί έγινε μια παρατήρηση σε εμένα και τον Θοδωρή επειδή ποστάραμε τα links κάποιων άρθρων στο Meteoclub , οκ σεβαστό σύμφωνα με τους ετεροχρονισμένους κανόνες που αναρτήθηκαν.
                        Αλλά να ισχυεί και σε όλα τα μέλη μηδενός εξαιρουμένου , αλλιώς το τελευταίο που μένει να κάνω είναι να αυτοδιαγραφώ.

Comment

Oφείλω να μεταφέρω και τα λεγόμενα του teometeo,απο την στιγμή που δεν μπορεί να απαντήσει ούτε προσωπικά στον moderator Γιάννη Τζίνη:
                          Ορθώς απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου,γιατί παρεκτράπηκα με το μέλος hengeo,όμως:

1)Η ενότητα που αναφέρεται στην συνεντευξη που αφορά την hellasweather,δεν αφορούσε αυτόν τον χώρο!Εγώ αυτήν την ένσταση έκανα και ακόμα πιστευω ότι είναι ορθή!Ότι έπρεπε να βγεί το κομμάτι που αφορά άλλον δικτυακό τόπο!
                          Aπο την στιγμή που κακως ή καλώς μπηκε αυτό το κομμάτι,ήταν αναποφευκτο να σχολιαστεί!
                          ’ρα κακός χειρισμός του moderator!

2)Το θεμα με το link-αρισμα δεν διευκρινιστηκε,ποτέ ορθά,ώς ώφειλε ο συγκεκριμένος moderator

και απο τι βλέπω,υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις σε αυτό το θέμα της διαφήμισης.

3)Όπως όλοι είδαμε ο Γιάννης Τζίνης ενώ αρχικά είπε ότι ο Κώστας Αλεξανδρής δεν έκανε link-αρισμα,μετά είδε το λάθος του και έδρασε ώς ώφειλε!Δεν λειτουργησε ορθά ώς moderator δεν πήρε άμεσα θέση,με αποτέλεσμα να δούμε αυτά που είδαμε σε αυτό το post!

Εγώ προσωπικά ζητώ συγνώμη για το έντονο ύφος μου!
                          Αλλά πιστευω ότι υπήρξε κακός χειρισμός απο τοn moderator!
                          Που επηκόλησε ξανά την συνεντευξη,με την ενότητα που αφορούσε την hellasweather.
                          Όσο και κάποιοι είναι φίλοι με αυτόν τον χώρο!
                          ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ!

"

Comment

Teometeo:O ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΝΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ!ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ
                            <table =tableBorder" style="table-layout: fixed;" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1"><t><tr ="msgableRow"><tr ="msgableRow"><td ="msgLineDevider" valign="top" height="150">

Παιδια το θεμα ειναι απλο. ο Δημητρης ανηκει στο γκρουπ των Μοντ. Αν η διοικηση του Sr πιστευει οτι ο Δημητρης το κανει αυτο για διαφημηστικους σκοπους δεν εχει παρα να λαβει τα μετρα της.
                            </td></tr></tr></t></table>
                            "

Comment

Μαλλον Τεο δεν διαβασες καλα το ποστ μου. Που ειδες οτι δεν υπαρχη ιση αντιμετωπιση? Εξαλλου στο λεω καθαρα οτι προσοπικα σβηνω οτι λινκαρετε για διαφημηστικους σκοπους. Δεν μπορω να σου απαντησω για την περιοδο που δεν ημουν Μοντ.

Comment

Working...
                              X