Announcement

Collapse
No announcement yet.

ζέστης συνέχεια στη δυτική Ελλάδα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Για να το καταλαβετε θα το κανω πιο λιανα... οση σχεση εχει το κλιμα του Διονυσου (γεια σου ΓΙΑΝΝΗ), με το κεντρο της αθηνας, αλλη τοση σχεση εχει ο σταθμος της ΕΜΥ με τη... Θεσσαλονικη.

Comment

• είναι και η Μίκρα στα 570μ. υψόμετρο? και εγώ που νόμιζα πως ήταν παραλιακή...
      together we stand divided we fall

Comment

• Originally posted by MountExplorer
        Για να το καταλαβετε θα το κανω πιο λιανα... οση σχεση εχει το κλιμα του Διονυσου (γεια σου ΓΙΑΝΝΗ), με το κεντρο της αθηνας, αλλη τοση σχεση εχει ο σταθμος της ΕΜΥ με τη... Θεσσαλονικη.

Ετσι,αυτό είναι 100% σωστό.Ο Σταθμος παιδιά ειναι τοποθετημένος σε μέρος με τρελές αναστροφές,( εξου και οι αστείες ελαχιστες που σημειώνει πχ χθες αν δεν κανω λαθος ειχε 20,8 την ίδια ώρα εγω εδω στην Καλαμαριά δεν έπεσα κατω απο τους 27,4) αλλά και σε υγρασία είναι σε τελειως διαφοτερικά επίπεδα απο την πόλη καθώς η περιοχή εκεί έχει μεγάλες βαλτώδεις εκτάσεις και κανάλια νερού.
        http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

• Να τονίσω επίσης,οτι η επιροή της θαλασσας στον σταθμό είναι σχεδόν αμελιτέα,ενώ μαλιστα πολές φορές ανεβάζει θερμοκρασία καθώς στην περιοχή φυσάει ένα νοτιαδάκι γύρω στα 3bf το οποίο δρά ως καταβάτης απο τον λοφο 450m της Καρδίας.Βλέπεις οτι παίζουν ενα σωρό τοπικοί παράγωντες που είναι παντελώς άσχετοι με το όλο κλίμα της θεσσαλονίκης η οποία επιρεάζεται άμεσα απο τον Θερμαικό. Edited by: meteofok
          http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

• Originally posted by cho-oyu
            είναι και η Μίκρα στα 570μ. υψόμετρο? και εγώ που νόμιζα πως ήταν παραλιακή...
            παραλιακη ειναι αλλα με τον καιρο της θεσσαλονικης μικρη σχεση εχει. μπορει εκει να βρεχει ή να εχει ομιχλη και στη θεσσαλονικη τιποτα. επισης 44 εχει χτυπησει εκει, ενω στην πολη μεσα ειχε 2-3 βαθμους χαμηλοτερα.

Comment

• το να συγκρινεις μικρα με θεσσαλονικη ειναι σαν να συγκρινεις -στην αττικη διαλεκτο- τον πειραια με τη Βαρκιζα

Comment

• Πω πω,πολύ ανούσια η αντιπαράθεση!Η ουσία είναι πως στα κέντρα και των 2 πόλεων είναι ανυπόφορη η κατάσταση με καύσωνα.Μόνο και μόνο λόγω θάλασσας και λιγότερων αέρηδων αλλά και περισσότερων καταιγίδων το κέντρο Θεσσαλονίκης πρέπει να έχει περισσότερη υγρασία από το κέντρο της Αθήνας.Τώρα σε σχέση με το κέντρο Πειραιά δεν ξέρω τι γίνεται και αν έχει τόση διαφορά ο Πειραιάς από την Αθήνα σε υγρασία.Ούτε βέβαια γνωρίζω αν είναι έγκυρη η πανευρωπαϊκή έρευνα αν και φαίνεται περίεργο 6 ελληνικές να είναι μέσα στις 20 πιο μολυσμένες της Ευρώπης,όσο σκατά κι αν έχουμε χτίσει τις πόλεις μας!
                Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

• πατρα και αρτα με 37+ βαθμους τωρα... Η Οιτη που λογω αναστροφης ειχε 8,7 ελαχιστη τωρα εχει 27 βαθμους! Καιμακτσαλαν με 17.3°C μολις... 20 βαθμους κατω απο πατρα και αρτα

Comment

• Δροσουλα και στην Παρνηθα, με μολις 22c τωρα...με 5 μολις βαθμους με το Καιμακ.Edited by: Dirfis
                    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• νωριτερα ειχε 23 η παρνηθα.

Comment

• Ε και το Καιμακτσαλαν ειχε 17,7c...μην πιανομαστε απο λεπτομερειες! Η ουσια ειναι οτι για το υψομετρο της και την θεση της, ειναι χαμηλη. Βλαστη τωρα στα 1200μ, 27,2c.
                        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Originally posted by Dirfis
                          Ε και το Καιμακτσαλαν ειχε 17,7c...μην πιανομαστε απο λεπτομερειες! Η ουσια ειναι οτι για το υψομετρο της και την θεση της, ειναι χαμηλη. Βλαστη τωρα στα 1200μ, 27,2c.
                          27,3 η οιτη στο ιδιο υψομετρο με τη βλαστη. απο την ψυχρη αναστροφη, στη ζεστη...

Comment

• 32,0 εχω εγω τωρα,παλι δεν εκανε λιγη ζεστη εδω ρε γαμωτο
                            Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                            http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                            WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• τι να τις κανεις τις αναστροφες λοιπον αν δεν εχεις χαμηλες μεγιστες? γι αυτο λεω βουνο και παλι βουνο.

Comment

• 38.0 °C εχει η πατρα τωρα....

Comment

Working...
                                X