Announcement

Collapse
No announcement yet.

ζέστης συνέχεια στη δυτική Ελλάδα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 31,8
    Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
    http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
    WEST MACEDONIA POWER...

Comment

• Μετακόμιση στη δρακόλιμνη τώρα! [i]"
      Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
        33.5 τωρα εδω που αποτελει και τη μεγιστη...

ΡΕ ΧΕΛΜΕ ΜΕ ΤΙ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΜΡ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΕΙΣΑΙ???ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ!!

ΥΜΗΤΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ 122μ 36.7!!!!!

Comment

• Originally posted by PARNASSIOS
          Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
          33.5 τωρα εδω που αποτελει και τη μεγιστη...

ΡΕ ΧΕΛΜΕ ΜΕ ΤΙ ΜΕΤ

ΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΜΡ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΕΙΣΑΙ???ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ!!

ΥΜΗΤΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ 122μ 36.7!!!!!

Στα 230 μ ειμαι PARNASSIE.....στο ψηλοτερο κατοικισιμο σημειο του Δημου Ζωγραφου....Παραπανω εως τα 310μ ειναι η πανεπιστημιουπολη....

Απλα εχω αρκετη δροσια προερχομενη απο τον Υμμητό και ενα πλεονεκτημα οτι δεν εχω απο τα ανατολικα και βορια αλλες πολυκατοικιες...Χαρακτηριστικο οτι οταν χιονιζει εδω,ενα χιλιομετρο πιο κατω μπορει απλα να πεφτει χιονονερο...

Εγω εχω ενα σταθμο δικό μου, αλλά αν θες να κοιτας τα στατιστικα της περιοχης μου κοιτα στην παρακατω διευθυνση.Ειναι ενας παρα πολυ καλος σταθμός τοποθετημενος στο ΕΜΠ ακριβως απέναντι μου....

<a href=http://www.meteo.ntua.gr" target="_blank">www.meteo.ntua.gr</A>

ΣΗΜΕΡΑ

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%"> <T> <TR> <TD></TD> <TH =Tableings>Average</TH> <TH =Tableings>Minimum</TH> <TH =Tableings>Maximum</TH> <TH =Tableings>Last</TH></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Temp (°C)</TH> <TD =value>28.4</TD> <TD =value>23.1 (05:50)</TD> <TD =value>33.6 (15:30)</TD> <TD =value>31.5</TD></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Hum (%)</TH> <TD =value>34.5</TD> <TD =value>23.1 (18:00)</TD> <TD =value>51.5 (06:10)</TD> <TD =value>26.7</TD></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Pres (hPa)</TH> <TD =value>986.0</TD> <TD =value>984.0 (13:20)</TD> <TD =value>987.1 (22:20)</TD> <TD =value>985.5</TD></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>at MSL (hPa)</TH> <TD =value>1010.7</TD> <TD =value>1008.3 (13:20)</TD> <TD =value>1012.0 (00:10)</TD> <TD =value>1009.9</TD></TR></T></TABLE> Wind
          <HR noShade> <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%"> <T> <TR> <TD></TD> <TH =Tableings>Average</TH> <TH =Tableings>Minimum</TH> <TH =Tableings>Maximum</TH> <TH =Tableings>Last</TH></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Mean sp (m/s)</TH> <TD =value>3.5</TD> <TD =value>0.9 (02:40)</TD> <TD =value>6.6 (13:20)</TD> <TD =value>4.4</TD></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Mean sp (beaufort)</TH> <TD =value>3 </TD> <TD =value>1 </TD> <TD =value>4 </TD> <TD =value>3 </TD></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Mean sp (knots)</TH> <TD =value>6.8</TD> <TD =value>1.7 </TD> <TD =value>12.8 </TD> <TD =value>8.6</TD></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Gust (m/s)</TH> <TD =value>4.9</TD> <TD =value>1.3 (04:20)</TD> <TD =value>8.7 (13:20)</TD> <TD =value>5.6</TD></TR></T></TABLE>

<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=1 width="100%"> <T> <TR> <TD></TD> <TH =Tableings>N</TH> <TH =Tableings>NE</TH> <TH =Tableings>E</TH> <TH =Tableings>SE</TH> <TH =Tableings>S</TH> <TH =Tableings>SW</TH> <TH =Tableings>W</TH> <TH =Tableings>NW</TH></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Direction (%)</TH> <TD =value>6.2</TD> <TD =value>60.0</TD> <TD =value>23.8</TD> <TD =value>3.8</TD> <TD =value>4.6</TD> <TD =value>0.8</TD> <TD =value>0.0</TD> <TD =value>0.8</TD></TR></T></TABLE>

Current direction: NE Sun
          <HR noShade> <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%"> <T> <TR vAlign=bottom> <TH =Tableings>Solar radiation (W/m²)</TH> <TH =Tableings>Average</TH> <TH =Tableings>Maximum</TH> <TH =Tableings>Last</TH></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Direct</TH> <TD =value>252</TD> <TD =value>897 (13:10)</TD> <TD =value>88</TD></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Diffuse</TH> <TD =value>68</TD> <TD =value>442 (11:20)</TD> <TD =value>83</TD></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Total</TH> <TD =value>319</TD> <TD =value>1000 (13:40)</TD> <TD =value>171</TD></TR> <TR> <TD> </TD></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Sunshine duration (min)</TH> <TD =kia align=left colSpan=2>Total: 329</TD> <TD =kia align=left>Current: 0/10</TD></TR></T></TABLE> Rainfall
          <HR noShade> <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%"> <T> <TR vAlign=bottom> <TD></TD> <TH =Tableings>Total</TH> <TH =Tableings>Max.10-min</TH> <TH =Tableings>Last</TH></TR> <TR vAlign=top align=middle> <TH =variable align=left>Rainfall (mm)</TH> <TD =value>0.0</TD> <TD =value>0.0 </TD> <TD =value>0.0</TD></TR></T></TABLE>Edited by: ΧΕΛΜΟΣ "

Comment

• τριπολη 33 μεγιστη
            ρε παιδια γιατι δεν βαζει το αστεροσκοπειο ενα σταθμο στη δρακολιμνη?
            Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
            Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
            Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Originally posted by notis_tripoli
              τριπολη 33 μεγιστη
              ρε παιδια γιατι δεν βαζει το αστεροσκοπειο ενα σταθμο στη δρακολιμνη?
              Για τον ιδιο λογο που δε βαζει σταθμο και στον Ολυμπο...

Η Αχαια τελικα επιασε 40,1 βαθμους μεγιστη... 17.7°C ο Βορας... η διαφορα αγγιξε τους 22,5 βαθμους

Comment

• Με τι ιντερνετ θα στελνει δεδομενα Νοτη ο σταθμος στη Δρακολιμνη???[i]"

Comment

• Originally posted by vasilitsa freak
                  Με τι ιντερνετ θα στελνει δεδομενα Νοτη ο σταθμος στη Δρακολιμνη???[i]
                  Ακομη και αν ειχε καλυψη απο κινητη τηλεφωνια, και ηταν ο σταθμος αυταρκης και απο ηλεκτρικη ενεργεια, παλι θα υπηρχε προβλημα, διοτι ποιος θα επεβλεπε τον σταθμο?"

Comment

• κάηκε πάλι ηΕλλάδα, δυτική, βόρεια, νοτιοανατολική, ήπειρος. Πάλι 40άρι και πολλά 39άρια. 10 μέρες τώρα σερί κάποιος σταθμός ξεπερνά τους 38c, πρωτοφανής διάρκεια ζέστης
                    together we stand divided we fall

Comment

• Originally posted by MountExplorer
                      Originally posted by vasilitsa freak
                      Με τι ιντερνετ θα στελνει δεδομενα Νοτη ο σταθμος στη Δρακολιμνη???[i]
                      Ακομη και αν ειχε καλυψη απο κινητη τηλεφωνια, και ηταν ο σταθμος αυταρκης και απο ηλεκτρικη ενεργεια, παλι θα υπηρχε προβλημα, διοτι ποιος θα επεβλεπε τον σταθμο?
                      καταρχιν εγω το ειπα για πλακα...... αλλα αν θελουμε ολα γινονται!
                      "
                      Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                      Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                      Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Αν ημουν σε θεση κλειδι στην ΕΜΥ ή στο ΕΑΑ, δεν υπηρχε περιπτωση να μην ειχε μπει ηδη σταθμος (και) στον Ολυμπο.

Comment

Working...
                        X