Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΕ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΦΕΤΟΣ;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΜΕ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΦΕΤΟΣ;

Για να δούμε τι έχουμε

Μπότες δεν θα αλλάξω θα μείνω με αυτές . Για το επίπεδό μου είναι τέλειες.

Σκι έχω αυτά :[img]uploads/apoapost/2005-10-09_222628_Open500_12.jpg[/img]

αλλά μάλλον θα πάνε "υπερ πίστεως" και θα τα αλλαξω με αυτά

Δεν έχω φορέσει ποτέ NORDICA ski, αν είναι όπως οι μπότες θα είναι πολύ καλά."

Μπότες αυτές:
    [i]

Πέδιλα αυτά (περσινό μοντέλο,αλλά απάτητο αφού τα αγόρασα στο τέλος της περιόδου):

"
    ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

Για την ερχόμενη σεζόν δεν εχω παρει ακόμη καινουργια πεδιλα (οπου να’ναι θα καταλήξω..)

Οπότε εχω απο πέρυσι τα παρακατω 05’ μοντελα:

Για telemark τα Κ2 Summit με δεστρα Rottefella Cobra R8 (καλά, αλλα θελω να τα αλλάξω)
      [i]

Για ορειβατικό τα Teneighty 1080 Salomon με δεστρα Fritschi Diamir Titanal 3 (πολύ καλά, δεν τα αλλάζω φέτος)

Για αλπικό πίστας τα Αtomic SL-9 με την Νeox 4.12 (παρα πολύ καλά, δεν τα αλλάζω φέτος)

..απο μποτες εχω πολλές για καθε χρήση κ εχω δουλεια τωρα..

Κ."
      Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

Aπο μπότες και φέτος θα κάνω με τ ις NORDICA THE BEAST (όνομα και πράγμα!).
        Απο σκι για τρίτη σαιζόν θα έχω τα ATOMIC C-9 PULS αλλά σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τα atomic SX-10 ή τα DYNASTAR ski-cross 9 ή 10 (όποιο βρω σε καλύτερη τιμή).

Comment

Αποστόλη ότι και νας πάρεις πάλι χώμα" θα τρως
          Fischer rx8 και μπότες ότι αποφασίσει το αφεντικό..."

Comment

Kαλά κορόιδευε Εγώ πάω να "τερματίσω" το leg press και θα τα πούμε πάνω "

Comment

γεια σε ολους!!!!!
              boots:Nordica k 7.2
              ski:rossi RPM - axial 120 pro
              αλλα το γυρναω σιγα σιγα σε snowboard

Comment

Boots: Rossignol Elite XP2
                Skis: Fischer S-Move 5.5
                The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P. Lovecraft)

Comment

8a mporouse mhpws na mou susthsei kaneis mpotes gia na agorasw...eimai neos sto a8lhma alla mou aresei para polu...
                  euxaristw ek twn proterwn...
                  medicus curat deus sanat

Comment

Originally posted by amfikra
                    8a mporouse mhpws na mou susthsei kaneis mpotes gia na agorasw...eimai neos sto a8lhma alla mou aresei para polu...
                    euxaristw ek twn proterwn...
                    Το μόνο που μπορούμε να σού πούμε είναι να πάρεις μπότες με flex (δείκτης σκληρότητας)60 ή 70.Όλες οι μάρκες είναι καλές.Πρέπει να δοκιμάσεις τις μπότες να σού είναι καλά στο πόδι,όχι μόνο να μη σε χτυπάει" αλλά κυρίως να αγκαλιάζει το πόδι σε όλο το μήκος της μπότας,χωρίς όμως να είναι απελπιστικά σφικτή.Εννοείται ότι θα τις δοκιμάσεις με κλειστά τα κλιπς.Μια καλή σελίδα με τρόπο επιλογής μπότας είναι του ΕΟΣ Βόλου www.eosvolos.gr"
                    ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

σκι :Atomic Metron B5 του'04-05 (και καναδυό άλλα)
                      μπότες: Rossi pro Two του '02

Τα χιόνια που είναι??? Edited by: GiannisV "
                      ποτέ δεν ξέρεις.... μέχρι να μαθεις.-

Comment

boots:Rossi axium(2006) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; ski:Rossi 8s(2005) &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; Αντε και καλα(πολα)χιονια

Comment

ski metron m10 05-06 και μπότες salomon perfoma 80. ’ντε να δω πως θα βάλω τις δέστρες γιατί μόλις τις παρέλαβα απο Γερμανία (μαζί με τα πέδιλα) στο κουτί τους. Διαβασα τις οδηγίες και ανακάλυψα ότι πρέπει να έχεις τελειώσει το MIT για να τις βάλεις σωστά!!!

Comment

dimko από πού ψώνισες?
                            Μη το χτυπάς το σαλάμι

Comment

γεια,

Εγώ έχω 2 χρόνια τωρα σκι:Blizzard Sigma, SL Titanium Twin Copmressor, 1,63. Πολύ κοφτά κοψίματα κάνουν.
                              Θα ήθελα να τα αλλάξω με τα νέα της ίδιας εταιρείας από Magnesium που είναι πιο ελαφριά.
                              Μπότες έχω 3 χρόνια :Lowa RS4 είναι αρκετά σκληρές θα έλεγα "
                              ELAMOY

Comment

Working...
                              X