Captain Powder μου τα έφερε ένας φίλος από Γερμανία. Δεν έχω ιδέα από που, αλλά τα velcro επάνω στα πέδιλα έχουν αυτό το site: http://www.skihuette.net. Υποθέτο ότι αυτό είναι το μαγαζί.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΜΕ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΦΕΤΟΣ;
Collapse
X
-
kalispera se olous kai epitelous kalo xeimwnaaaaaaaaaaa
tha ithela na sas milisw anoixta kai na sas ebisteutw se mia poli simantiki apofasi!
thelw na agorasw botes kai pedila atomic
ti gnwni exete? ean sas voitha se kati tha sas pw pws eixa botes dackstein alla twra lew na parw tis atomic b5
pedila den eixa pote alla exw psithei gia atomic eseis ti lete re paidia vothiste tin katastasi
sorry ean kourasa me ta dika mou
kales xiono-voltes
Comment
-
Μάλλον δεν είμαι και τόσο έμπειρος για να σου προτίνω κάτι, αφού κάνω σκι μόνο 4 χρόνια. Τα πέδιλα που έκνα μέχρι τώρα ήταν salomon 5ετίας ύψους 1.83!!! Ξεκίνησα με αυτά γιατί τα βρήκα σε προσφορά και ήθελα κάτι για να μάθω. Τωρα που ανακάλυψα τι στυλ σκι μου αρέσει κατέληξα στα atomic metron 10 με ύψος 1.71. Καταρχήν θα πρέπει να αποφασίσεις τι σκι σου αρέσει να κάνεις. Σε πίστα, εκτός πίστας, παντού? Να κάνεις μεγάλες στροφές με υψηλή ταχύτητα ή μικρές στροφές? Έπειτα ανάλογα με το βάρος σου την εμπειρία και το ύψος σου, θα αποφασίσεις για το μέγεθος των πέδιλων. Κάθε χρόνο πιστεύω ότι οι εταιρείες βγάζουν μοντέλα που είναι καλα και μοντέλα που είναι χάλια. Τα atomic metron, sx & gs πιστεύω ότι είναι πολύ καλά. Κοίτα όμως και τις άλλες εταιρείες. Για μπότες δεν έχω ψαξει ακόμα οπότε δεν ξέρω να σε βοηθήσω.
Comment
-
@ Newman
Καλό χειμώνα. Η Αtomic είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο.Οι μπότες της προέρχονται από την Koflach. Είχα κάποτε Koflach και ήταν πολύ καλές. Απ'ότι είδα στο site της Atomic η Β5 είναι κάπως εξειδικευμένη στο fit. Ειναι απ'ότι λέει στενή πίσω στην φτέρνα και ευρύχωρη στα δάχτυλα. Αυτό γενικά είναι καλό αλλά πρέπει να δοκιμάσεις πως πάει στο πόδι σου. Θα σου πρότεινα στην αγορά μπότας να μην ψωνίσεις συναισθματικά". Πχ θα πάρω την τάδε μάρκα γιατί πάντα την θαύμαζα η γιατί την φοράει ο χ αθλητής η ο ψ καλός σκιέρ η γιατί το ντιζάιν είναι άπαιχτο η γιατί την πουλάει το μαγαζί που έχω πολύ καλή σχέση.Ψάξε πολύ και με μοναδικό κριτήριο την εφαρμογή.Ολες οι εταιρείες έχουν κατάληλες σειρές (μιά η δύο σειρές κάτω από την κορυφαία θα βρεις αυτο που ζητάς).
Edited by: Captain Powder "Μη το χτυπάς το σαλάμι
Comment

Comment