Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISCHGL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ζυριχη ηθελα να πω γιατι ενας φιλος παει απο κει συνεχεια
    ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• Μάλλον από Μόναχο θα πάω τελικά .. Πολύ χαμηλότερες τιμές έχει η Thrifty για νεοικίαση αυτοκινήτου .. Μήπως παίζει τίποτα πονηρό ??? ή μήπως είναι ερείπια τα αυτοκίνητα ?

Comment

• ερειπιο δεν εχω δει σε γραφειο ενοικιασεων στη Γερμανια
        ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• Originally posted by kostasbmw
          ερειπιο δεν εχω δει σε γραφειο ενοικιασεων στη Γερμανια

Συμφωνω.Προσεξε μονο τα ψιλα γραμματα.π.χ εξτρα χρεωση για χιονολαστιχα,σημειο παραδοσης θα ειναι μεσα στο χωρο αεροδρομιου?(γιατι καποτε αυτη η εταιρεια εκανε παραλαβη 5 χιλ μακρια και σε πηγενε μετα με δικο της αυτοκινητοστο αεροδρομιο)

Comment

• η Thrifty ειναι μια χαρα..δυο φορες εχω νοικιασει απο αυτους για να παω αυστρια για snowboard και δεν ειχα κανενα προβλημα..και εδω και 1,5 χρονο το σημειο παραδοσης ειναι μεσα στο παρκινγκ του αεροδρομιου,οποτε κανενα προβλημα..το μονο που πρεπει να υπολογισεις ειναι οτι πληρωνεις τα χιονολαστιχα εξτρα απο την τιμη ενοικιασης..

Υ.Γ το ischgl ηταν τελειο!!"

Comment

• εγω ειχα ενα ψιλοπροβλημα μια φορα...κατα τα αλλα οκ.

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Εχει κανεις πληροφοριες (ονοματα, ενδεικτικες τιμες) για διαμονη στα χωρια πιο εξω απο το iscηgl που συστηνει ο γιαννης50?

Comment

• Originally posted by Absinthe
                  Εχει κανεις πληροφοριες (ονοματα, ενδεικτικες τιμες) για διαμονη στα χωρια πιο εξω απο το iscηgl που συστηνει ο γιαννης50?

Eξω απο το ischgl και σε αποσταση 10-25 χιλ μπορει να βρει καποιος να μεινει με τιμες που ξεκινουν απο 25ε το ατομο σε πολυ καλων προδιαγραφων καταλυμμα.Αν εχεις δικο σου αυτοκινητο και δεν σε κουραζει να κανεις καθε μερα αυτα τα χιλιομετρα τοτε θα εχεις μια οικονομικη ελαφρυνση αξιολογη.Αν πηγαινεις για σκι και οχι γαμηλιο ταξειδι η γνωμη μου να ο προτιμησεις.Προσοχη στην οδηγηση (της επιστροφης) υπο τη επιρεια αλκοολ.....γιατι την εβαψες[i].Ψαξε στο net και θα βρεις!
                  "

Comment

• Πίκρα πάντως μέχρι τώρα ο καιρός στο Ischgl . Υπάρχει περίπτωση Χριστούγεννα να μην έχει χιόνι ???? Απ' ότι φαίνεται προς τα τέλη Νοέμβρη πάει να αλλάξει βέβαια ο καιρός εκεί.
                    Πιο όμορφη διαδρομή ποια είναι από Μόναχο ? Από τον Α95 που είναι 189 χλμ ή μέσω Innsbruck A12 kai 267 χλμ?Edited by: geop31

Comment

• Originally posted by geop31
                      Πίκρα πάντως μέχρι τώρα ο καιρός στο Ischgl . Υπάρχει περίπτωση Χριστούγεννα να μην έχει χιόνι ???? Απ' ότι φαίνεται προς τα τέλη Νοέμβρη πάει να αλλάξει βέβαια ο καιρός εκεί.
                      Πιο όμορφη διαδρομή ποια είναι από Μόναχο ? Από τον Α95 που είναι 189 χλμ ή μέσω Innsbruck A12 kai 267 χλμ?

27 Νοεμβρη ανοιγουν.Δεν θυμαμαι ποτε να εχει αναβληθει εναρξη λογω ελληψης χιονιου.Για τα χριστουγεννα πιστευω θα εχει το χιονι της αρκουδας(παντα στατιστικα).
                      Καθε σαββατο πηγαινω αερορδρομιο Μοναχου και επιστρεφω απο τον Α95 (μεσω ορεινης διαβασης FERNPASS) γιατι την θεωρω πολυ ποιο ομορφη.Οι χρονοι ειναι περιπου οι ιδιοι.
                      Απο αυτη την διαδρομη οδηγω εκτος αυτοκινητοδρομου για 80 χιλ.Αν δεν σε κουραζει λιγο το στροφιλικι στο περασμα των Αλπεων,η φυση που θα δεις θα σε αποζημιωσει.Επισης αν ειναι να φαω και λιγο μποτιλιαρισμα (που ειναι συνηθες το σαββατο) το προτιμω μεσα στα χιονισμενα ελατα απο τις ατελειωτες ουρες των αυτοκινητων της αουτομπαν[i]
                      "

Comment

• Γιαννη για πτηση που φευγει Σαββατο απο Μοναχο-Αθηνα στις 17:45 τι ωρα πρεπει να ξεκινησει κανεις με το αυτοκινητο (εγω απο St Anton) και απο ποια διαδρομη για να ειναι ΟΚ?

Comment

• Originally posted by gianis50
                          Originally posted by geop31
                          Πίκρα πάντως μέχρι τώρα ο καιρός στο Ischgl . Υπάρχει περίπτωση Χριστούγεννα να μην έχει χιόνι ???? Απ' ότι φαίνεται προς τα τέλη Νοέμβρη πάει να αλλάξει βέβαια ο καιρός εκεί.
                          Πιο όμορφη διαδρομή ποια είναι από Μόναχο ? Από τον Α95 που είναι 189 χλμ ή μέσω Innsbruck A12 kai 267 χλμ?
                          27 Νοεμβρη ανοιγουν.Δεν θυμαμαι ποτε να εχει αναβληθει εναρξη λογω ελληψης χιονιου.Για τα χριστουγεννα πιστευω θα εχει το χιονι της αρκουδας(παντα στατιστικα).Καθε σαββατο πηγαινω αερορδρομιο Μοναχου και επιστρεφω απο τον Α95 (μεσω ορεινης διαβασης  FERNPASS) γιατι την θεωρω πολυ ποιο ομορφη.Οι χρονοι ειναι περιπου οι ιδιοι.Απο αυτη την διαδρομη οδηγω εκτος αυτοκινητοδρομου για 80 χιλ.Αν δεν σε κουραζει λιγο το στροφιλικι στο περασμα των Αλπεων,η φυση που θα δεις θα σε αποζημιωσει.Επισης αν ειναι να φαω και λιγο μποτιλιαρισμα (που ειναι συνηθες το σαββατο) το προτιμω μεσα στα χιονισμενα ελατα απο τις ατελειωτες ουρες των αυτοκινητων της αουτομπαν[i]

Απλά έλεγα μήπως στο πήγαινε μιας και φτάνω πρωί Μόναχο πέρναγα και μια βολτα από kitzbuhel"

Comment

• Originally posted by clouseau
                            Γιαννη για πτηση που φευγει Σαββατο απο Μοναχο-Αθηνα στις 17:45 τι ωρα πρεπει να ξεκινησει κανεις με το αυτοκινητο (εγω απο St Anton) και απο ποια διαδρομη για να ειναι ΟΚ?
                            Η διαδρομη απο St Anton μεχρι αεροδρομιο Μοναχου ειναι υπο νορμαλ συνθηκες 3 ωρες.Οταν λεω νορμαλ συνθηκες εννοω οτι δεν θα πεσεις σε μποτιλιαρισμα,δεν θα εχεις ομιχλη η εντονα καιρικα φαινομενα και δεν θα κανεις καποιο λαθος σε καποια ανισοπεδη.Να γνωριζεις οτι καθε σαββατο η κινηση ειναι πολυ μεγαλη ,ιδιως τις ωρες αιχμης,και το μποτιλιαρισμα αναποφεκτο.
                            Αν λοιπον δεν αποφασισεις να εκκινησεις στις 6 το πρωι[i] που τα πραγματα ειναι ποιο νορμαλ κυριως απο κινηση οχηματων,η γνωμη μου ειναι να υπολογισεις το δρομολογιο για 5 ωρες και ας κανεις 4.Προσωπικα κανονιζω να κινουμε παντα το σαββατο πρωι-πρωι και δεν περασα ποτε τις 3 ωρες.Μια φορα που εφυγα στις 10 χασαμε το αεροπλανο γιατι επεσα σε μεγαλο μποτιλιαρισμα.Διαδρομη χρησιμοποιω παντα αυτη που παει μεσω FERNPASS και GARMICH.Ειναι 80 χιλ λιγοτερα και η διαδρομη μου αρεσει καλλιτερα.(υποκειμενικη αποψη) αλλα ο χρονος ειναι σχεδον ιδιος.
                            "

Comment

• Originally posted by geop31
                              Originally posted by gianis50
                              Originally posted by geop31
                              27 Νοεμβρη ανοιγουν.Δεν θυμαμαι ποτε να εχει αναβληθει εναρξη λογω ελληψης χιονιου.Για τα χριστουγεννα πιστευω θα εχει το χιονι της αρκουδας(παντα στατιστικα).Καθε σαββατο πηγαινω αερορδρομιο Μοναχου και επιστρεφω απο τον Α95 (μεσω ορεινης διαβασης FERNPASS) γιατι την θεωρω πολυ ποιο ομορφη.Οι χρονοι ειναι περιπου οι ιδιοι.Απο αυτη την διαδρομη οδηγω εκτος αυτοκινητοδρομου για 80 χιλ.Αν δεν σε κουραζει λιγο το στροφιλικι στο περασμα των Αλπεων,η φυση που θα δεις θα σε αποζημιωσει.Επισης αν ειναι να φαω και λιγο μποτιλιαρισμα (που ειναι συνηθες το σαββατο) το προτιμω μεσα στα χιονισμενα ελατα απο τις ατελειωτες ουρες των αυτοκινητων της αουτομπαν[i]

Απλά έλεγα μήπως στο πήγαινε μιας και φτάνω πρωί Μόναχο πέρναγα και μια βολτα από kitzbuhel
                              Καλη και εφικτη η σκεψη σου! αυτα τα εκανα εγω πριν 25 χρονια που ηθελα να τα φαω ολα σε μια μερα.Τωρα που γερασα γελαω με αυτα που εκανα αλλα δεν μετανιωνω.
                              Αν θελεις εχεις και μια αλλη επιλογη ποιο ηπια απο το kitzbuhel το οποιο ειναι υπερβολικα μεγαλο για ενα τριωρο που θα εχεις στην διαθεση σου.Ειναι το GARMICH το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι και ποιο ευκολα προσβασιμο.Αν δεν σε ενδιαφερει να ειναι επωνυμο χ.κ και θελεις απλα να χαρεις το σκι υπαρχει και αλλο που ο δρομος σου περναει μεσα απο το παρκιν του (LEERMOS).
                              "

Comment

• Originally posted by gianis50
                                Originally posted by clouseau
                                Γιαννη για πτηση που φευγει Σαββατο απο Μοναχο-Αθηνα στις 17:45 τι ωρα πρεπει να ξεκινησει κανεις με το αυτοκινητο (εγω απο St Anton) και απο ποια διαδρομη για να ειναι ΟΚ?
                                Η διαδρομη απο St Anton μεχρι αεροδρομιο Μοναχου ειναι υπο νορμαλ συνθηκες 3 ωρες.Οταν λεω νορμαλ συνθηκες εννοω οτι δεν θα πεσεις σε μποτιλιαρισμα,δεν θα εχεις ομιχλη η εντονα καιρικα φαινομενα και δεν θα κανεις καποιο λαθος σε καποια ανισοπεδη.Να γνωριζεις οτι καθε σαββατο η κινηση ειναι πολυ μεγαλη ,ιδιως τις ωρες αιχμης,και το μποτιλιαρισμα αναποφεκτο.
                                Αν λοιπον δεν αποφασισεις να εκκινησεις στις 6 το πρωι[i] που τα πραγματα ειναι ποιο νορμαλ κυριως απο κινηση οχηματων,η γνωμη μου ειναι να υπολογισεις το δρομολογιο για 5 ωρες και ας κανεις 4.Προσωπικα κανονιζω να κινουμε παντα το σαββατο πρωι-πρωι και δεν περασα ποτε τις 3 ωρες.Μια φορα που εφυγα στις 10 χασαμε το αεροπλανο γιατι επεσα σε μεγαλο μποτιλιαρισμα.Διαδρομη χρησιμοποιω παντα αυτη που παει μεσω FERNPASS και GARMICH.Ειναι 80 χιλ λιγοτερα και η διαδρομη μου αρεσει καλλιτερα.(υποκειμενικη αποψη) αλλα ο χρονος ειναι σχεδον ιδιος.

ευχαριστω για τις συμβουλες Γιαννη. αν και το 6 το πρωι ειναι πολυ βαρβαρο!"

Comment

Working...
                                X