Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η θέση του Snowreport για το forum

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by erythreabeach
    Την συνεργασία μου θα την έχετε όπως και την είχατε όλο αυτό το διάστημα αν και είμαι πάρα μα πάρα πολύ απογοητευμένος και δεν το κρύβω.
    Αν είναι όμως να βοηθήσουμε με σκοπό την σωστή λειτουργία του φόρουμ είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω και εγώ.

Δεν ξέρω αν μπήκαν χάκερς ή οτιδήποτε (οι χάκερς θα είχαν δημιουργήσει άλλα προβλήματα όχι απλά να κλειδώνουν θέματα και την άλλη μέρα άλλοι χάκερς να διαγράφουν επίμαχα ποστ μελλών που είχαν συμμετάσχει απρεπώς στα θέματα αυτά ), προς το πρόσωπό μου έγινε μια συγκεκριμένη καταγγελία και σε αυτό θέλω να πάρετε θέση αφού λέτε ότι διαβάσατε τους διαλόγους.
    Χωρίς αυτήν την προϋπόθεση εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος του φόρουμ, είναι πολύ σημαντικό για εμένα.
    Δεν μπορεί όποιος θέλει εδώ να κατηγορεί όποιον θέλει χωρίς συνέπειες και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο που απουσιάζει για προσωπικούς λόγους από το φόρουμ.
    σωστα τα λεει ο γιωργος!!
    ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
    Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
    https://www.facebook.com/AddictionToSnow
    http://www.thinkinghumanity.com
    https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

Η λυση ειναι τοσο μα τοσο ευκολη απλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν γινεται..
      Οι moderator ελεγχουν ενεργα τον χωρο.Οποιος παραβει τους κανονες την 1η φορα προειδοποιηση την 2η το ιδιο και στην 3η τον στελνεις.
      Πολυ απλα και ευκολα πραγματα..Οπως γινονται σε εκατομμυρια forum

Comment

ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΑ ΔΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΑΠΛΑ ΔΙΝΩ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ
        ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Εγώ θα έφευγα για τριήμερο που το είχα ανάγκη ως όαση για προσωπικούς λόγους όπως είπα και με πήρε τηλ ο Γιάννης(dirfi) το Σάββατο το πρωί λεγοντάς μου τι συνέβη,δυo ώρες πριν φύγω(o ίδιος μπορεί να σας το επιβεβαιώσει αυτό).
          Έμεινα λοιπόν εδώ για να υπερασπίσω την υποληψή μου.
          Κάποιοι μπορεί να το χαρακτηρίσουν κάπως αυτό για εμένα όμως είναι σημαντικό όπως και η θέση που θα πάρει το SR.

Comment

Εμένα αυτό που μου τη δίνει πάλι είναι οι απειλές χωρίς αντίκρυσμα συνεχώς και από άτομα που έχουν κάνει πολύ χειρότερα....
            προτείνω διαγραφή αυτού που θα προκαλέσει ακόμα και με έμμεσο τρόπο...
            εδώ είπαμε να κάνουμε μια συνάντηση και εννοήθηκε ότι θα πέσουν και σούτια..έλεος...
            www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

Γιώργο(erythreabeach) καταλαβαίνω την σοβαρτότητα του θέματος. Θα ζητήσω να ανακαλέσει ότι είπε. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σου.
              Ζητάω την κατανόηση από όλα τα μέλη για την εκτός θέματος παρέμβαση μου. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο το θέμα θα έχει λήξει.Edited by: snowreport
              30 χρόνια Snow Report

Comment

Πάνο..τρία πράγματα πρέπει να προσέξεις/προσέξουμε για το forum
                1ον...Να δώσεις περισσότερη βαρύτητα στο forum
                2ον...Να δώσεις περισσότερη βαρύτητα στους ανθρώπους (mods), οι οποίοι σε βοηθούν Α Φ Ι Λ Ο Κ Ε Ρ Δ Ο Σ , με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για το forum και το site ΣΟΥ. ΔΕΝ είναι δυνατόν να χαλάμε την ζαχαρένια μας και να φτάνουμε στο σημείο να μας κάνουν ΣΚΟΥΠΙΔΙ, διάφοροι περίεργοι, (που προφανώς δεν έχουν να ασχοληθούν με τίποτε άλλο στην ζωή τους), να μας απειλούν και διάφορα άλλα φαιδρά. Ασχολήσου μαζί μας και αν θέλεις την γνώμη μου, δημιούργησε ουδέτερους κωδικούς mods, απρόσωπους, όπως γίνεται στα περισσότερα forums. Δεν γίνεται να μας στοχοποιούν συνεχώς και να γινόμαστε για τους μισούς, παλιάνθρωποι και για τους άλλους μισούς ήρωες. Δεν αξίζει βρε φίλε στο φινάλε.
                3ον..Να γίνουν προσπάθειες (εγώ θα το κάνω) να γυρίσουν στο forum μας, μέλη με ιστορία, που δυστυχώς έχουν φύγει εδώ και χρόνια. (θυμίζω aexon)

Υ.Γ. Και άλλαξε τα ονόματα των mods στην πρώτη σελίδα. Υπάρχουν και άλλοι mods που δεν αναφέρονται καν.
                Edited by: AKIS-EGIO
                ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
                http://www.e-achaia.gr

Comment

Και εγώ ευχαριστώ που με ακούσατε και για όλο αυτό το διάστημα που μου δίνεται η ευκαιρία να γράψω στο φόρουμ.
                  Ο Μάκης (zink) επειδή εκείνος ξεκίνησε το θέμα και σε εκείνον αναφέρεστε ίσως δεν γνωρίζει τα όρια της πλάκας.Όταν είδε λοιπόν ότι βρήκε 2 με 3 υποστηριχτές μια και το σενάριο αυτό δημιουργούσε μια μεγαλύτερη πλοκή στις ψευτοπαιδιάστικες κόντρες τους δεν έβαλε ένα τέρμα άλλα το άφησε να εξελιχθεί.
                  Είμαι πολύ πικραμένος όχι τόσο με τον Μάκη γιατί τον γνωρίζω πλέον πως γράφει, άλλα για τους άλλους δύο τρις φίλους του φόρουμ που προσπάθησαν να πατήσουν σκόπιμα πάνω σε αυτό ενώ με γνωρίζουν τόσα χρόνια πως λειτουργώ στο φόρουμ.
                  Η σκοπιμότητα έχει και όρια όμως αυτή είναι η αλήθεια και κυρίως όταν πρόκειται για ανόητες σκπιμότητες.
                  Ευχασριστώ και πάλι θα τα πούμε αύριο και τηλ.

Comment

Παναγιώτη Βατικιώτη όταν σου τα είχα επισημάνει πριν 2 χρόνια και βάλαμε νέους και πιο αυστηρούς κανόνες λειτουργίας, δυστυχώς δεν τις είχες στηρίξει...Και η κατάσταση αυτή διαιωνίζεται από τότε και δυστυχώς δικαιώνομαι που δεν θα το ήθελα. Δυστυχώς υπάρχουν άτομα που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν και δεν θα έπρεπε ήδη να είναι ανάμεσά μας. Το αποκορύφωμα ήρθε κι έδεσε με τις τελευταίες πολεμικές" προστριβές...Είχα πει και τότε να συμμετέχετε πιο πολύ, να υπάρχουν αν είναι δυνατόν κρυφοί μοντ και να εκτελούν τους κανόνες πέρα από κάθε γνωριμία, φιλία κ.λ.π. Τώρα ο κόμπος έφτασε στο χτένι και χρειάζεται βούρδουλας, ειδάλλως θα γίνει Αφγανιστάν το φόρουμ.

Υ.Γ. Ακη ο aexon Γιάννης Καραγιάννης βρίσκεται στην Ολλανδία, αλλά και αυτός και άλλα παιδιά που έφυγαν θα επανέλθουν μόνοι τους αν δουν ότι το φόρουμ δεν είναι άντρο τσακωμών, υβριστών, ασεβών και κάθε είδους εγωιστικών διαφορών και για τον καιρό και για άλλα ουσιώδη και επουσιώδη θέματα. Γιατί το Σαββατοκύριακο είδαμε από μερικούς και ανθελληνικά παραληρήματα, που ούτε σε φόρουμ Σκοπιανών και Κοσσοβάρων δεν θα τα βρεις.
                    Απόφαση τώρα αν θέλετε για αυστηρή τήρηση των κανονων λειτουργίας, αλλοιώς ξεχάστε την ηρεμία σε αυτό το φόρουμ...
                    Φιλικά, Κώστας..."

http://weatherparty.blogspot.gr/
                    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Από τον Αποστόλη (χιονοτρέλα) σας μεταβιβάζω τα παρακάτω:
                      Δεν ευχήθηκα να πεθάνει προς Θεού και ότι είπα το είπα εν βρασμώ και αφού με ρεζίλεψε δημοσίως και έβαλε την φώτο μου μεγενθυμένη και χλεύαζε..από που κι ως που να με βρίσει κατά μέτωπον με τόσο αισχρό τρόπο και να με διασύρει..αν θέλτε διαγράψτε με αλλά από τον ΓΙ’ΝΝΗ δε ζητώ συγγνώμη σε καμία περίπτωση..από το φόρουμ να ιαλλά όχι από αυτόν...Το γεγονός ότι έβαλε την φώτο μου είναι παράνομο..δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την φώτο μου ο οποιοσδήποτε και δει χλευάζοντάς την..αυτό είναι μέχρι και μηνύσιμο...
                      Τέλος θα ήθελα να πω ότι οι απειλές για τη συνάντηση και για την αστυνομική διεύθυνση είναι τουλάχιστον αστείες και ανυπόστατες..θέλει να χαλάσει ακόμα και την ατμόσφαιρα της συνάντησης δυστυχώς...
                      Η απόφαση είναι του κύριου Βατικιώτη και θα είναι σεβαστή όποια κι αν είναι..Ελιμαι 24 χρονών ενήλικας και δεν ανέχομαι από έναν άνθρωπο που θέλει να λέγεται πολίτης 35 χρόνων (με ό,τι συνεπάγεται αυτό) να διασύρει την υπόληψή μου και να με εξισώνει με παιδιά του Γυμνασίου.Σέβομαι και εκτιμώ όλους τους moderators αλλά η απόφαση είναι του κύριου Βατικιώτη...Με αυτήν την αναμπουμπούλα δεν ήθελα να δημιουργήσω αρνητικό κλίμα για τη συνάντηση αλλά ήθελα να προσπαθήσω να σταματήσω αυτήν την ειρωνία και τον συνεχή χλευασμό του ΓΙΑΝΝΗ προς όλους..αν θέλετε πιστέψτε το..Εγώ προσωπικά ανυπομονώ να βρεθώ με τα υπόλοιπα παιδιά στη συνάντηση...Κλίκα δεν υπάρχει μεταξύ των μελών από Θεσσαλονίκη παρά μόνο αλληλεγγύη μιας και σε κάθε συνάντησή μας οι χημείες μας ταιριάξαν κατευθείαν και δέσαμε αμέσως σαν παρέα...θα παρακαλούσα όποιοι ανέφεραν αριθμητικά τα άτομα που πρέπει να διαγραφουν να ονοματίσουν και εμένα μόνο σε περίπτωση που συμπεριλαμβάνομαι σε αυτά..έχει σημασία για μένα αυτό..
                      Αυτά από μένα και ζητώ συγγνώμη από όλους πλην αυτού και εύχομαι καλή συνέχεια.."

Απλά να πω ότι επειδή ξέρω τον Αποστόλη, είναι ένας πολύ ήπιων τόνων άνθρωπος που δε θυμώνει εύκολα και έχει γερό...στομάχι να καταπίνει πίκρες και πίκρες αλλά αυτή ήταν μεγάλη προσβολή..
                      Σκεφτείτε καλά και πράξτε αναλόγως κύριε Βατικιώτη...ελπίζω να υπάρξει δικαιοσύνη αμερόλυπτη..."

Comment

Δεν συμφωνώ με την μέθοδο της βούρδουλας :-) Αυτό το forum ανήκει σε όλους όσους του δίνουν ζωή.
                        30 χρόνια Snow Report

Comment

Και με αυτούς που το κάνουν μπάχαλο και έχουν και το θράσσος να στελνουν απειλητικά πμ ακόμα και τώρα τι γίνεται??
                          ο ΓΙΑΝΝΗΣ δεν είναι suspended??

Comment

Originally posted by snowreport
                            Δεν συμφωνώ με την μέθοδο της βούρδουλας :-) Αυτό το forum ανήκει σε όλους όσους του δίνουν ζωή.
                            Και σε αυτούς που το σκοτώνουν συνεχώς και αδιαλείπτως πως θα τους αντιμετωπίσεις; Eξ απαλών ονύχων; Φίλε Παναγιώτη γελάει ο κόσμος μαζί μας με αυτά που γίνονται και συνεχώς γινόμαστε άσχημων σχολίων προς τα έξω να ξέρεις...
                            Και όταν λέω βούρδουλας καταλαβαίνεις τι εννοώ. Κανόνες και δη αυστηροί και όποιος δεν τους τηρεί την πόρτα και το δρόμο πολύ απλά. Και δεν υπάρχει μετά από μια παρατήρηση να ζητήσω συγνώμη και τέτοια, αν βρίζεις έξω μακριά, δεν είσαι της παρέας, αλλά του εαυτού σου και κάνεις κακό σε όλο το φόρουμ...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by snowreport
                              exactly [i] k prepei eseis re paidia n stamathsete ta paidiarismata k tis kokoromaxies...oute st sxoleio dn uphrxe auto to pragma!!"
                              http://meteocam.gr/panorama/

Comment

Εαν ολοι μαζι βρεθουμε στην πανελληνια συναντηση, ισως να μπορουσαμε τελικα να βρουμε εναν τροπο να ηρεμησει το φορουμ.

Comment

Working...
                                X