Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η θέση του Snowreport για το forum

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η θέση του Snowreport για το forum

Καλησπέρα σας.
    όπως όλοι γνωρίζετε βρισκόμαστε σε ένα forum στο οποίο μας ενώνει το κοινό μας ενδιαφέρον για τα καιρικά φαινόμενα. Ειναι το πρώτο forum αυτού του είδους στην Ελλάδα, έχει τεράστια απήχηση, μεγάλη συμμετοχή και ζωντάνια και κατά καιρούς μας κρατάει καθηλωμένους στην οθόνη. Ισως το πιό σημαντικό επίτευγμα αυτού του forum είναι έφερε σε επαφή ανθρώπους από όλα τα σημεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.
    Δεν είναι υπάρχει λόγος και χώρος για προσωπικές διενέξεις και παράβαση των γενικών κανόνων του forum.
    Διάβασα αρκετά από τα μηνύματα σας, το Snowreport το μόνο που μπορεί να κάνει, αν χρειαστεί, είναι να κλείσει το γενικό διακόπτη μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση.

Παρακαλώ στην συνεργάσια σας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ομαλή λειτουργία του forum. Οσο αφορά την διασφάλιση των προσωπικών δεδομέμων προτείνω όλοι οι moderators να αλλάξουν άμεσα τα passwords του και να μας ενημερώσουν για την πιθανή υπάρξη χρηστών που δεν αντιστοιχούν σε φυσικά πρόσωπα.

Παρακαλώ με προσοχή πείτε τις προτάσεις σας για να κλείσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα αυτό το θέμα που προέκυψε.
    Πάνος Βατικιώτης
    30 χρόνια Snow Report

Καλό θα ήτανε Κύριε Βατικιώτη, και εφόσον διαβάσατε τα μυνήματα των τελευταίων ταραχωδών ημερών, να πάρετε θέση εσείς, και να στείλετε επιτέλους 1-2 άτομα έτσι για αρχή, διότι η κατάσταση έχει απλά παραγίνει.

Δε γίνεται 1-2 άτομα να διώχνουν απο εδώ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΥΣ εμάς και τόσους ακόμα που έχουνε φύγει, εξαιτίας των συμπεριφορών τους.

Το πράγμα είναι πολύ απλό, κάποιοι απο εδώ μέσα στα τελευταία χρόνια (2, 3, 4χρόνια) έχουνε πάρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ. Ε, ως πότε λοιπόν πρέπει να γίνετε αυτό το πράγμα???
    Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
    Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
    WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Πανο μια ειναι η λυση, για να υπαρχει σεβασμος ολων μεταξυ μας αλλα και για να μπορουμε να επιτηρουμε αυτο το φορουμ

1)οποιος γράφει κατι ασχετο απο την θεματολογια διαγραφη του θεματος του,

2) Να δωσουμε ολοι εμφαση και στα Αλλα θεματα και να μπορέσει ο συγκεκριμενος θεματοτυπος να χρησιμοποιειται για τα ασχετα θεματα

3)Για τις συναντήσεις , τις εκδρομες, τα events να υπάρχει διαφορερική ενότητα στο πάνω μέρος του φόρουμ ή να χρησιμοποιούμε την θεματικη ενοτητα snowreport events.

4)Οποιο μέλος του φόρουμ βρίσει, μιλησει ασχημα, προσβαλει και δεν ανακαλεσαι εντος 24 ωρων, πληρη διαγραφη του και μπλο στην ip του για ενα χρονο.

Εαν γίνεις Πανο μου και εσυ αλλα και οι moderator λιγο πιο αυστηροι αλλά εφόσον δείξετε εναλλακτικές και ξεχωρίσετε την θεματολογία., το φορουμ θα ειναι παντα πρωτο σε επισκεψεις αλλα και πρωτο σε ποιοτητα γιατι αυτη την στιγμη γινεται μπαχαλο,

Ετσι και τα γενικα θεματα καιρου θα αποσυμφωρηθουν απο ενα εκατομμυριο ασχετα μηνυματα.

Καλη η μακεδονια, η διακοπη ρευματος, τα ανεκδοτα κλπ αλλα να μπαινουν στην θεματικη ενοτητα που ανηκει το καθενα.

Γενικοτερα διαχειριστειτε καλυτερα τις θεματικες ενοτητες και δειξτε στους χρηστες του φορουμ να τις χρησιμοποιουν σωστα!Edited by: zeto

Comment

θα συμφωνησω με τον zeto ειδικα στο 4ο...

Comment

Πριν καμιά εικοσαριά και βάλε χρόνια, στην μεγάλη και γεμάτη απο λουλούδια και δεντρα αυλή του παππού μου μαζευονταν παιδιά απο όλη την γειτονιά και όχι μόνο για παιχνίδι. Ο παππούς μου χαιρόταν με τις παιδικές φωνές και τα παιχνίδια των δεκάδων παιδιών που συγκεντρώνονταν καθημερινά τους θερινούς μήνες.
          Ο καλός μας ο παππούς δεν έβλεπε πως ανάμεσα στα παιδιά που απολάμβαναν το παιχνίδι αθώα και όμορφα, υπήρχαν και κάποια άλλα που τους άρεσε να χαλάνε τα λουλούδια, να κατεβαίνουν στο υπόγειο και συχνά να καταστρέφουν ή και να κλέβουν διάφορα πράγματα.
          Δεν είχε καταλάβει πως την δική του καλοσύνη κάποια κωλόπαιδα την είχαν ποδοπατήσει. Συνέχισε για καιρό να τους επιτρέπει να μπαίνουν στο σπιτι παρά τις δικές μας διαφωνίες.
          Όταν κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως έχασε το πορτοφόλι του μαζί με το αγαπημένο ρολόι του έγινε έξω φρενών.Βλέπετε ο καλοσυνάτος παππούς μου άφηνε την πόρτα ανοιχτή για να πίνουν όσα παιδιά ήθελαν κρύο νερό απο το ψυγείο.
          Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να μας εξομολογηθεί πως έπρεπε να μας είχε ακούσει όταν του λέγαμε πως όλα τα παιδιά δεν είμασταν και τόσο αθώα.
          Για αυτό κύριε Βατικιώτη μην αφήνετε να παίζουν ξένα παιδιά στην αυλή σας χωρίς να έχετε έλεγχο.Edited by: frontlineman

Comment

εκτος του οτι το 95% εδω μεσα εχουμε dynamic ip και μονο με το να αποκλεισουμε το isp γινεται να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ καποιον απ το φορουμ,δν ειναι καθολου δυσκολο καποιος να χρησιμοποιησει ενα απλο προγραμματακι και να αποκρυψει ακομα και το isp του και να μπει στ φορουμ!!οποτε ακυρα αυτα!!
            ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
            Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
            https://www.facebook.com/AddictionToSnow
            http://www.thinkinghumanity.com
            https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

4)Οποιο μέλος του φόρουμ βρίσει, μιλησει ασχημα, προσβαλει και δεν ανακαλεσαι εντος 24 ωρων, πληρη διαγραφη του και μπλο στην ip του για ενα χρονο.

Κάποια άτομα διαβάζοντας αυτό το 4ο σημείο, θα πρέπει απλά να σηκωθούνε και να φύγουνε απο τώρα κιόλας. Γιατί η κοροιδία πάει και έρχεται εδώ μέσα. Κανείς δε μπορεί να πει κουβέντα, και τσουπ πετάγονται οι γνωστοί σε όλους μας επιστήμονες. Ολα τα ξέρουν ΟΛΑ.... θα σε προσβάλλουν, θα σε χαρακτηρίσουν, θα , θα , θα, θα....

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ....
              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Επειδή για εμένα στην συγκεκριμένη φάση μεγαλύτερη σημασία έχει το θίξιμο της δικής μου υπόληψής που προκάλεσαν κάποιοι σκόπιμα το μόνο που θέλω είναι το SR να πάρει συγκεκριμένη θέση σε αυτό.
                Αν δεν μπορεί να με προστατέψει τότε αποχωρώ και ως μέλος διακριτικά από το φόρουμ ,από ένα φόρουμ που δούλεψα με γνώμονα την δίκαιη ισότιμη αντιμετώπιση για όλους από την αρχή και μάλιστα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και τις περισσότερες φορές (εκτός από το τελευταίο διάστημα που αντιμετώπισα σημαντικό πρόβλημα) χαρακτηριστικά μόνος.
                Επειδή η ανακοίνωση σε κάποιο σημείο λέει να αλλάξουμε τον κωδικό πρόσβασης μας, σας λέω ότι εγώ δεν τον αλλάζω.
                Και δεν τον αλλάζω για τον λόγω ότι είμαι υπεύθυνος άνθρωπος και ξέρω πως θα προστατέψω τα πνευματικά μου δικαιώματα.
                Στον υπολογιστή μου πρόσβαση έχω μόνον εγώ και κανείς άλλος.
                Λυπάμαι δε ότι με αυτή την παρατήρηση το SR δείχνει να υιοθετεί μία καταγγελία που ξεκίνησε από μια ¨κακοήθεια¨ κάποιων για τους λόγους που ξέρουν μόνο αυτοί οι 2 ή 3 και με επίκεντρο εμένα.
                Προφανώς επειδή τυγχάνει να είμαι φίλος από παιδί με τον Γιάννη,το SR γνωρίζει πολύ καλά αφού έχουμε κάνει μεταξύ πολλές συζητήσεις για το ότι στην λειτουργία μου ωσ μέλος και mod είναι όλοι φίλοι άλλα εμπιστοσύνη έχω μόνο στον εαυτό μου.
                Δεν αλλάζω λοιπόν τον κωδικό μου ,αν έχει το SR την παραμικρή αμφιβολία ας με βγάλει από mod ,το σίγουρο είναι ότι θα προστατέψω τον εαυτό μου και την υπόληψή μου και πιστεύω ότι σε αυτό θα κάνει και τα απαραίτητα το SR.
                Αυτά τα λίγα και βιαστικά λόγια.

Comment

!!!ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΗ!!!

ΚΥΡΙΕ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ δεν θελησα να σας ενοχλησω μερες που ειναι αλλα θα σας παρακαλουσα να επικοινωνησεται μαζι μου στο χχχχχχ διοτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει απο τα πλαισια του φορουμ μετα την παραβιαση τωγν προσωπικων μου δεδομενων απο ΜΟΝΤΕΡΑΙΤΟΡ
                  Θελω να σας ενημερωσω για τις ενεργειες μου που θα λαβουν χωρα αυριο το πρωι στην α.δ.Αθηνων.

Edited by: snowreport "
                  ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
                  Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
                  https://www.facebook.com/AddictionToSnow
                  http://www.thinkinghumanity.com
                  https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΗΝ ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
                    GR-NIKAIA-KRHTH-ο καιρος δεν ειναι τροικα να κανει περικοπες φετος θα τα δουμε ολα

Comment

Originally posted by SOTOS NIKAIA
                      ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΗΝ ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
                      Οντως ετσι ειναι... Η υποθεση ολη εχει κανταντηση μια αηδια! Λες και εχουμε να χωρισουμε κατι..
                      καιρομανια!!!!!

Comment

ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΙΣΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΛΙΨΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΙΣΩΣ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΥΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ
                        GR-NIKAIA-KRHTH-ο καιρος δεν ειναι τροικα να κανει περικοπες φετος θα τα δουμε ολα

Comment

erythreabeach κατ' αρχήν ζητάω καλοπροαίρετα συνεργασία και βοήθεια απ όλους, δεν υπαινίσομαι τίποτα. Μόλις χθες είχα ένα κρούσμα hacker στην κάμερα του Καιμακτσαλάν. Μπορεί ο κίνδυνος να είναι εξωγενής.
                          Πρώτος, αλλάζω το password του administrator και του snowreport
                          Γιάννη, δεν χρειάζεται να φθάσουμε στα άκρα, θα μιλήσουμε αύριο γιατί τώρα δεν μπορώ.
                          Edited by: snowreport
                          30 χρόνια Snow Report

Comment

καλησπέρα και από εμένα...έχω πάρα πολλές μέρες και να μπω στο φόρουμ αλλά και να ασχοληθώ με καιρό καθότι λίγο απογοητευμένος από τα καιρικά...
                            Μπήκα τώρα το βραδάκι και προσπαθώ εδώ και ώρα να καταλάβω προς τι ο χαμός...
                            Είναι δυνατόν κάποιοι να πιστεύουν ότι ανταλάσσονται τα password;
                            Παιδιά καταλαβαίνω τις κόντρες, καταλαβαίνω τα πάντα αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω τις προσβολές και τις παντελώς άστοχες εικασίες. Γράφουν κάποιοι για κάποιους που ποτέ δεν γνώρισαν από κοντά αλλά υποθέτουν ότι δεν είναι σωστοί επειδή δεν συμφωνούν εδώ μέσα...τί να πω...
                            Εντάξει...ας μετατρέψουν σε τσιφλίκι τους οι χίλιοι μύριοι όσιοι το forum...Εγώ πραγματικά κουράστηκα να βλέπω σελίδες με κλειδωμένα θέματα και ότι άσχετο θες από καιρικά και οι ένα δύο μοντερέϊτορ που προσπαθούν να τα συμαζέψουν όχι μόνο να μην βρίσκουν υποστήριξη από όλους μας αλλά να λοιδωρούνται κιόλας...

Τι να πω...καλό καλοκαίρι

Comment

Την συνεργασία μου θα την έχετε όπως και την είχατε όλο αυτό το διάστημα αν και είμαι πάρα μα πάρα πολύ απογοητευμένος και δεν το κρύβω.
                              Αν είναι όμως να βοηθήσουμε με σκοπό την σωστή λειτουργία του φόρουμ είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω και εγώ.

Δεν ξέρω αν μπήκαν χάκερς ή οτιδήποτε (οι χάκερς θα είχαν δημιουργήσει άλλα προβλήματα όχι απλά να κλειδώνουν θέματα και την άλλη μέρα άλλοι χάκερς να διαγράφουν επίμαχα ποστ μελλών που είχαν συμμετάσχει απρεπώς στα θέματα αυτά ), προς το πρόσωπό μου έγινε μια συγκεκριμένη καταγγελία και σε αυτό θέλω να πάρετε θέση αφού λέτε ότι διαβάσατε τους διαλόγους.
                              Χωρίς αυτήν την προϋπόθεση εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος του φόρουμ, είναι πολύ σημαντικό για εμένα.
                              Δεν μπορεί όποιος θέλει εδώ να κατηγορεί όποιον θέλει χωρίς συνέπειες και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο που απουσιάζει για προσωπικούς λόγους από το φόρουμ.

Comment

Working...
                              X