Announcement

Collapse
No announcement yet.

MISO METRO.....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by lailapa
    Και ενώ είχε τόσο γαμάτο χιόνι,κάποιος άφησε τις πλαγιές και άνοιξε το laptop του για να ενημερώσει και εμάς τους φτωχούς συγγενείς...[i]
    Δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις απο το να μπαίνεις στα forum των χιονοδρομικών της μακεδονίας και να κάνεις διαφήμηση το καϊμακτσαλάν;
    Όταν κάτι είναι τόσο καλό,δεν χρειάζεται διαφήμιση...Η μήπως είσαι του χιονοδρομικού και παίρνεις ποσοστά;
    Η "μαγκιά" φιλαράκο είναι να επιλέγεις ένα χιονοδρομικό για ότι έχει να σου προσφέρει και όχι να το επισκέπτεσαι επειδή δεν έχεις άλλη επιλογή...Χιόνι έχει και στην κατάψυξη μου,αλλά δυστυχώς ούτε εκεί μπορώ να κάνω σκι με αξιώσεις...
    Έτσι όπως πάει ο καιρός, οι fun της Βίγλας θα βλέπετε το χιόνι μόνο στην κατάψυξη"
    Carpe diem quam minime credula postero

Comment

Originally posted by Frozen_Petros
      mek4 ELEOS.ti orthografia einai auti? [i]
      Αν ειναι ελεος αυτος με την ορθογραφια...Εσυ τι εισαι που μπηκες μονο και μονο για να του την πεις???
      Αυτο το θεμα με την ορθογραφια το αναλυσαμε στην αρχη της σεζον δεν χρειαζεται να τα ξαναλεμε."
      εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Originally posted by beauty
        Μακαρι φιλε μου mek να ειναι καλυτερα τα πραγματα για το υπεροχο βουνο σας.........για να ερθω κι εκει για σκι .........που τοσο πολυ μου αρεσει.....!!!!
        Μιας και φετος τελειωσαμε νωρις.
        Του χρονου να 'μαστε καλα θα οργανωθουμε καλυτερα και θα κανουμε και καμια ανταλλαγη πληθυσμου.
        Θα περιμενουμε να κερασουμε καφεδακι...

Comment

Originally posted by vlaxos
          mek4 ELEOS.ti orthografia einai auti? [i]
          Αν ειναι ελεος αυτος με την ορθογραφια...Εσυ τι εισαι που μπηκες μονο και μονο για να του την πεις???
          Αυτο το θεμα με την ορθογραφια το αναλυσαμε στην αρχη της σεζον δεν χρειαζεται να τα ξαναλεμε.
          Εγω νομισα οτι δουλευε τον ΜΕΚ μας γιατι δεν υπηρχαν (εμφανη) ορθογραφικα λαθη!! Δυσκολευτηκα να βρω κατι ψιλα...

Τωρα να την πεφτει στο ΜΕΚ καποιος που γραφει Greeklish...ειναι σαν να τη λεει παπας σε που...να στο μπου..ελο γιατι φοραει μαυρο στρινγκ με κοκκινες καλτσοδετες...

Μπραβο ρε ΜΕΚ! Με εβαλες ...στα δυσκολα!

Φιλικα

ΜακηςΜ"
          Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Φιλε μου vlaxo πρεπει να ερθει η επομενη σεζον για να κερασεις καφεδακι????Και, τελος παντον, πρεπει οπωσδηποτε να φοραμε φορμες του σκι???Εχω και ωραια φορεματακια.....!!!!!!!! [i] "
            ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
            fotini_kostoglou@yahoo.gr
            Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

opa re magkes!siga!mia paratirisi ekana!kai ti egine dld pou grafo se Greeklish???kai ti egine pou to thema exei sizitithei pio palia(gia tin orthografia).etsi vlaxo?amesos stin antidrasi na peseta na fate kosmo.ELEOS.

Comment

opa re magkes!siga!mia paratirisi ekana!kai ti egine dld pou grafo se Greeklish???kai ti egine pou to thema exei sizitithei pio palia(gia tin orthografia).etsi vlaxo?amesos stin antidrasi na peseta na fate kosmo.ELEOS.
                Φιλε μου φαγαμε μεγαλο πακετο με αυτο το θεμα και γι' αυτο σου ορμηξα τωρα. Επειδη νομιζα οτι δεν θα ξανασυζηταμε κατι τετοιο.

Συγνωμη για την αντιδραση αλλα...

Comment

παλι εγω και η ορθογραφια μου ειμαι το προβλημα ε!.

καλησπερα φιλε μου makis m,νομιζω οτι κατι εκανα με αυτο το θεμα,πως με βλεπεις?

παψτε επιτελους να κρινετε τους αλλους για χαζομαρες.

τελικα το γλεντι εφτασε στο τελος για φετος,ας ευχηθουμε του χρονου να πανε καλητερα τα πραγματα για να κερδισουμε ολη μας.

Α! βλαχος εγω παντος δεν θα εχανα την ευκερια να την δω και με φορεματακι,για το κακο κοριτσι λεω.

Υ.Γ αν υπαρχη πουθενα χιονι πεστε μου μπας και προλαβουμε μια ακομα φορα να τσουλισουμε.
                  ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Σκιζεις!! [i]

Μπραβο ΜΕΚ4! Τωρα ενα χιονακι μας λειπει...αλλα σε μια βδομαδα κατι δειχνει...μην το παρει πισω μονο.

Φιλικα

ΜακηςΜ"
                    Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Μακαρι φιλε να ριξει ακομα μια φορα.

μηπως καποιος φιλος στο φορουμ ξερει τον ινδιανικο χορο του χιονιου(οχι της βροχης),θα δεχτουμε μονο σοβαρες προτασεις[i].

"
                      ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

εγω τον ξερω αλλα δεν μπορω να τον πω στο φορουμ.πρεπει να τον δεις γιατι ειναι λιγο βιαιος.

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

vlaxo αν κανεις λιγο υπομονη μπορει να την δεις και με μαγιο.αλωστε ερχεται και καλοκαιρακι

Comment

Originally posted by beauty
                            Φιλε μου vlaxo πρεπει να ερθει η επομενη σεζον για να κερασεις καφεδακι????Και, τελος παντον, πρεπει οπωσδηποτε να φοραμε φορμες του σκι???Εχω και ωραια φορεματακια.....!!!!!!!! [i] 
                            Αφου ειναι ετσι, προσεχως θα υπαρχει προταση για φαγητο και κρασακι σε ταβερνα της περιοχης.
                            Καλη διαθεση να υπαρχει και ολα γινονται!!!

"

Comment

ειστε και τυχερη.για κανα 4 μηνες δεν κανει να πιω,γι αυτο το τραπεζι που λετε ας το κανουμε σε 5 μηνες ε! τι λετε[i]"
                              ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

δηλαδη ρε mek ολο το καλοκαιρι δεν θα πιεις καθολου????[i]

λιγο χλομο το κοβω"

Comment

Working...
                                X