Announcement

Collapse
No announcement yet.

MISO METRO.....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MISO METRO.....

EINAI DINATON NA ASXOLEISTE AKOMA ME TO PISODERI?XRYSO KAI PANEMORFO ALLA AFOU TO BLEPETE TOSO PROBLHMATIKO PATE ALLOU.......TO KAIMAK EINAI DIPLA KAI ERIKSE KAI MISO METRO XIONI[i]"

Κι εσυ ρε μεγαλε τι εκανες 10 και 20 το πρωϊ Καθαροδευτεριατικα και δεν πηγες Καϊμακ; [i]"
    Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Originally posted by MakisM
      Κι εσυ ρε μεγαλε τι εκανες 10 και 20 το πρωϊ Καθαροδευτεριατικα και δεν πηγες Καϊμακ; [i]
      γειά σου Μάκη με τα ωραία σου
      "
      \...ουκ εν το πολλώ το ευ...\ ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

http://geokasto.blogspot.com/

Comment

Εσυ δεν βαρεθηκες να μας λες τα ιδια και τα ιδια για το Καϊμακ???
        Αφου σου ειπαμε δεν μας αρεσει!!!

Ειμαστε μαζοχιστες και γουσταρουμε μονο Πισοδερι!!!
        εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

FILE MAKI PANO HMOUN.....APO TIS 09:00 (APO TO LAPTOP MOU ESTEILA THN ENIMEROSH[i]PAREPIPTONTOS SIMERA TRITH ERIKSE KAIMAK ALLA 25 PONTAKIA.OPOTE PAME GIA PASXA!!!!!!!!"

Comment

Και ενώ είχε τόσο γαμάτο χιόνι,κάποιος άφησε τις πλαγιές και άνοιξε το laptop του για να ενημερώσει και εμάς τους φτωχούς συγγενείς...[i]
            Δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις απο το να μπαίνεις στα forum των χιονοδρομικών της μακεδονίας και να κάνεις διαφήμηση το καϊμακτσαλάν;
            Όταν κάτι είναι τόσο καλό,δεν χρειάζεται διαφήμιση...Η μήπως είσαι του χιονοδρομικού και παίρνεις ποσοστά;
            Η "μαγκιά" φιλαράκο είναι να επιλέγεις ένα χιονοδρομικό για ότι έχει να σου προσφέρει και όχι να το επισκέπτεσαι επειδή δεν έχεις άλλη επιλογή...Χιόνι έχει και στην κατάψυξη μου,αλλά δυστυχώς ούτε εκεί μπορώ να κάνω σκι με αξιώσεις...
            "

Comment

Τι γινεται αληθεια στο Πισοδερι????? Εβαλε καθολου φρεσκο??????Φιλε μου Στελιο ...που εισαι εσυ χαμενος?????Καιρο εχεις ''να μου την πεις''!!!!Μου ελειψες....
              ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
              fotini_kostoglou@yahoo.gr
              Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

τι λεει ρε παιδια,εχω καιρο να μπω,και δεν ξερω τι γινεται κανα νεο απο πισοδερι.

αυτο που βλεπω στα περισοτερα ποστ,ειναι κοροιδεφτικα σχολια απο καποιους φαν του καιμακ.

ει...!!!! οτι και να κανετε το πισοδερι δεν το αλαζουμε,οσο για εσας του καιμακ, ψαξτε κανα προγραμμα απο το υπουργιο γεωργιας,μπας και σας φυτεψουν κανα δεντρο.

μπωρη φετος να εχει προβληματα,αλλα του χρονου πιστευουμε οτι ολα θα πανε καλα.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΟ[i]"
                ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Originally posted by nesta
                  EINAI DINATON NA ASXOLEISTE AKOMA ME TO PISODERI?XRYSO KAI PANEMORFO ALLA AFOU TO BLEPETE TOSO PROBLHMATIKO PATE ALLOU.......TO KAIMAK EINAI DIPLA KAI ERIKSE KAI MISO METRO XIONI[i]
                  Nesta η θεματική αυτή ενότητα ονομάζεται χ.κ.Πισοδερίου.Αν δεν έχεις κάτι να πεις για το συγκεκριμένο χ.κ. λοιπόν θα σε παρακαλέσω να μην ανοίγεις θέματα χωρίς αντικείμενο."

Comment

Μακαρι φιλε μου mek να ειναι καλυτερα τα πραγματα για το υπεροχο βουνο σας.........για να ερθω κι εκει για σκι .........που τοσο πολυ μου αρεσει.....!!!!

Comment

καλη μου beauty καλημερα!
                      good friends don let you do stupid things...alone!

Comment

αυτο ελπιζουμε ολη μας,αλλα της κακιουλες σου της ελεγες ποτε ποτε,κακο κοριτσι![i].

οχι ρε στελιο ο βουκεφαλας ηταν γιουκγο "
                        ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Εγω κακο κοριτσι????? Και πολυ μαλιστα....[i]"

Comment

mek4 ELEOS.ti orthografia einai auti? [i]"

Comment

γιουγκο GTI turbo 4X4
                              good friends don let you do stupid things...alone!

Comment

Working...
                              X